25 rezultatų ieškant "cinamono"

Karamelinis bruknių pyragas su cinamono kremu

Tešlos ruošimas 1. Dubenyje sumaišykite miltus, cukrų ir sviestą. Po to supilkite vandenį ir gerai viską suminkykite. 2. Tešlą iškočiokite arba išspauskite į formą. Kepkite apie 10 min. iki 200° įkaitintoje orkaitėje. Įdaro ruošimas 1. Puode ištirpdykite cukrų (tirpdykite tol, ..

Recepto vertinimas: 0

Avienos plovas

Mėsą supjaustyti mažais kubeliais ir pakepinti kartu su svogūnais. Tada įverti druskos, pipirų, įpilti vandens, 10 minučių patroškinti, tada sudėti slyvas, cinamono ir toliau troškinti. Likusiuose riebaluose pakepinti ryžius, įpilti vandens, pasūdyti ir virti. Į dubenį pirmiausia s..

Recepto vertinimas: 0

Obuoliai įdaryti varške

Obuoliai nuplaunami, išskobiamas vidurys. Iš varškės, razinų (prieš tai numirkytų), cukraus, vanilinio cukraus, cinamono, kaiušinių užmaišoma vientisa masė. Šaukštu dedama į išskobtą obuolį , kol užsipildys ertmė. Įdaryti obuoliai kepami įkaitintoje orkaitėje iki 2..

Recepto vertinimas: 0

MARINUOTOS KRIAUŠĖS

Kriaušes nulupti, supjaustyti į 4 dalis, išpjauti sėklalizdžius. Cukrų užpilti actu, dviem stiklinėmis vandens, įdėti gvazdikėlių ir cinamono, užvirinti. Marinatą ataušinti ir užpilti ant kriaušių, palaikyti maždaug 8 val. Tada marinatą nupilti ir užvirinti. Kriaušes sudėti ..

Recepto vertinimas: 0

Duonos ir džiovintų vaisių su vyšnių uogiene

Į puodą su vandeniu sudedame duonos riekeles, paverdame, kol duona suminkštėja. Duoną išgriebiame, pertriname per sietelį, sudedame atgal į puodą. Jeigu reikia, įpilame verdančio vandens Sudedame nuplautas razinas, džiovintus obuolius, suberiame gvazdikėlius ir paverdame. Po to supila..

Recepto vertinimas: 0

Trešnių sriuba

Trešnes nuplauname, nuvarviname ir išimame kauliukus. Į puodą įpilame 5 stiklines vandens, įdedame cinamono lazdelę, citrinos žievelę, užverdame, sumažiname ugnį ir paverdame 10 min. Po to suberiame paruoštas trešnes, truputį paverdame, išimame cinamono lazdelę ir citrinos žievel..

Recepto vertinimas: 0

Varškės, moliūgų ir obuolių apkepas

Kiaušinių tryniai išsukami su cukrumi, įberiama maltų kalendros grūdelių, cinamono, druskos, sudedama gerai su sviestu išsukta varškė ir dar pasukama. Moliūgas stambiai sutarkuojamas. Rūgštesni obuoliai nulupami ir supjaustomi nedideliais gabaliukais. Į varškės masę sudedami m..

Recepto vertinimas: 0

Aštrus cinamono kokteilis

Užplikyti arbatą. Nukošti. Supilti apelsinų sultis. Išmaišyti ir įdėti cinamono lazdelę. Patiekti karštą. ..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių pyragas

Sviestą ištrinti su cukrumi, dėti po vieną trynį, grietinę, miltus išmaišytus su soda (ar kepimo milteliais). Į išplaktus baltymus dėti vanilinį cukrų, tarkuotą citrinos/apelsino žievelę ar cinamono savo nuožiūra, pagal skonį. Viską sudėti į tešlos masę ir pamažu išmaišy..

Recepto vertinimas: 0

Meduolis

Miltus sumaišyti su kepimo milteliais. Svietą, cukrų ir medų ištirpinti. Supilti į miltus, įmušti kiaušinius, suberti prieskonius, razinas. Viską gerai išmaišyti. Tešla turi būti tirštos grietinės konsistensijos. kepam apie 45 min. ..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių salotos su aguročiais

Susmulkintus svogūnus pakepinti aliejuje. Sumesti cinamono lazdeles, aitriųjų paprikų gabalėlius, gvazdikėlius, suberti kardamoną, imbierą ir minutę pakaitinti. Sudėti ryžius, supilti litrą vandens ir užvirti. Sumažinus ugnį virti, kol suminkštės. Cinamono lazdeles ir gvazdikėliu..

Recepto vertinimas: 0

Vištų kepenėlės su šokoladu

Vištų kepenėles nuplauname, nuvarviname, pabarstome miltais ir apkepiname aliejuje. Įdedame nuluptą, kubeliais supjaustytą svogūną, supilame sojų padažą, citrinos sultis, įberiame malto muskato, cinamono, maltų pipirų, pasūdome, uždengiame, truputį patroškiname, po to supilame i..

Recepto vertinimas: 0

Burokėlių kotletai

Burokėlius nuplauname, išverdame, atvėsiname ir nulupame, po to sumalame mėsmale. Kartu su burokėliais sumalame ruginę duoną be plutos. Razinas nuplauname, užpilame verdančiu vandeniu, uždengiame ir palaikome 10-15 min. Vandenį nupilame, razinas nuvarviname ir smulkiai supjaustome. Buro..

Recepto vertinimas: 0

Rytietiškas rizotas su ilgagrūdžiais ryžiais ir žirniais

Nedideliame dubenėlyje sumaišykite grietinėlę, česnaką, šafraną ir cinamoną. Ant žemos ugnies dideliame prikaistuvyje įkaitinkite aliejų, sudėkite imbierą ir pakepkite 2 min. Suberkite ryžius bei žirnius ir pakepinkite dar 2 minutes. Supilkite vandenį ir įberkite druskos. Gerai i..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su viščiukų sparneliais

Ant vidutinės ugnies prikaistuvyje ištirpdykite 2 šaukštus sviesto. Sudėkite pusę laiškinių svogūnėlių, šalavijo lapelius, viščiukų sparnelius ir apibarstykite druska. Kepinkite 3-4 min. Uždenkite ir dar 15 min. kepkite ant žemos ugnies. Įpilkite 90 ml vyno. Uždenkite ir kepkite..

Recepto vertinimas: 0

Meksikietiškas karštas šokoladas (Champurrado)

Šokoladą stambiai sulaužykite. Į puodą supilkite grietinėlę ir vandenį, sudėkite rudąjį cukrų ir cinamono lazdelę. Nuolat maišydami virkite ant vidutinės ugnies 10 min. Sudėkite šokoladą ir maišykite, kol jis visiškai išsilydys. Išimkite cinamono lazdelę ir patiekite. ..

Recepto vertinimas: 0

Imperatoriaus pyragas (Torta imperial)

26 cm skersmens formą ištepkite sviestu arba aliejumi ir apibarstykite miltais, perteklių nupurtykite. Migdolus nuplikykite, perliekite šaltu vandeniu, nulupkite ir sumalkite. Vanilės ankštį įpjaukite ir iškrapštykite šerdį. Ankšties neišmeskite. Orkaitę įkaitinkite iki 175°C temp..

Recepto vertinimas: 0

Moliūgų garnyras (Salsa de calabaza)

Svogūną nulupkite ir supjaustykite smulkiais kubeliais. Imbierą nulupkite ir sutarkuokite. Žaliąją citriną iki pusės nulupkite ir išspauskite sultis (žievelės neišmeskite). Moliūgą nulupkite, sėklas bei vandeningą minkštimą pašalinkite, kietąją dalį supjaustykite kubeliais. O..

Recepto vertinimas: 0

Meksikietiškas pomidorų padažas (Salsa de jitomate)

Pomidorus nuplikykite, nulupkite odelę, išimkite sėklas ir sukapokite. Svogūną ir česnako skilteles nulupkite. Svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais. Česnakus sutraiškykite. Aitriąsias paprikas įpjaukite, pašalinkite sėklas bei pertvarėles ir smulkiai supjaustykite. Petražoles ..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių pudingas (Arroz con leche)

Ryžius gerai nuplaukite. Razinas išmirkykite vandenyje arba vaisių sultyse. Į puodą supilkite 750 ml vandens, sudėkite cinamono lazdelę, druskos, žaliosios citrinos ir apelsino žieveles ir užvirinkite. Po to suberkite ryžius, išmaišykite ir uždengę virkite ant vidutinės ugnies maž..

Recepto vertinimas: 0

Žaliųjų citrinų sriuba (Sopa de lima)

Vištienos krūtinėlės filė bei kepenėles nuplaukite ir nusausinkite. Česnako skilteles ir svogūnus nulupkite. Kalendras nuplaukite. Užvirinkite 1,5 l vandens su 1 česnako skiltele, geltonuoju svogūnu ir kalendromis. Pasūdykite, įdėkite vištienos krūtinėlės filė, uždenkite ir vir..

Recepto vertinimas: 0

Kiauliena su raudonuoju Mole padažu (Cerdo en mole coloradito)

Aitriąsias paprikas įpjaukite ir, pašalinę sėklas bei pertvarėles, šiek tiek susmulkinkite. Sudėkite į sausą, įkaitintą keptuvę ir apskrudinkite, nuolat maišydami. Atsargiai, kad neprisviltų- iš pradžių aitriosios paprikos skrunda lėtai, o paskui- labai greitai! Aitriosios papri..

Recepto vertinimas: 0

Mielinės tešlos obuolių pyragas su sviestu

Pieną pašildyti. Miltus sumaišyti su 50 gramais cukraus ir suberti į dubenėlį. Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį sutrupinti mieles, supilti šiltą pieną, pamaišyti šakute ir uždengti. 20 minučių palaikyti šiltoje vietoje, kad įmaišalas pakiltų. Obuolius nupl..

Recepto vertinimas: 3

Marinuotos kriaušės su trupučiu cinamono

Kriaušes nulupti, supjaustyti į 4 dalis, išpjauti sėklalizdžius. Cukrų užpilti actu, dviem stiklinėmis vandens, įdėti gvazdikėlių ir cinamono, užvirinti. Marinatą ataušinti ir užpilti ant kriaušių, palaikyti maždaug 8 val. Tada marinatą nupilti ir užvirinti. Kriaušes sudėti ..

Recepto vertinimas: 0

Marinuotos slyvos su cinamono žievele

Slyvas nuplikyti verdančiu vandeniu, nulupti odeles ir sudėti į stiklainius. Actą sumaišyti su vandeniu, įberti cukraus, gvazdikėlių, cinamono, užvirinti ir atšaldyti. Slyvas užpilti marinatu, uždengti, kaitinti 20-25 min. Vietoj acto galima naudoti sausą vyną. ..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: cinamono