Troškinti burokėliai


Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
200 g burokėlių,
10 g sviesto,
25 g svogūnų,
50 g padažo,
50 g grietinės
acto,
druskos.
Gaminimas:
Burokėliai gerai nuplaunami ir išverdami nenulupus. Paskui jie nulupami, sutarkuojami daržovių tarka, pridedama padažo, grietinės, pakepintų svogūnų, druskos, acto ir troškinama 15 -20 minučių. Burokėliai patiekiamai kaip priedas prie kiaulienos ar avienos. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Abliai... 2012-04-01 12:20:23
Kas per abaliai tuos receptus "kuria"?..
Kas per padazas'blia?

as 2011-03-20 17:19:34
50g padazo????? kokio padazo?