25 rezultatų ieškant "batono"

Ungurys su grybų padažu

Dviejuose šaukštuose sviesto pakepinti morkas, porus, svogūnėlius, česnaką bei lašinukus. Sudėti prieskonius, supilti vyną ir užvirinti. Žuvį supjaustyti ir apkepti dviejuose šaukštuose sviesto. Išimti. Suberti grybus ir pakepinti. Pabarstyti druska, pipirais, įpilti konjako ir užd..

Recepto vertinimas: 0

Cezario salotos

Susmulkinkite česnaką, užpilkite alyvuogių aliejumi, išmaišykite ir palikite pastovėti 3-4 val. Aliejų nupilkite. 4 šaukštuose česnakinio aliejaus pakepkite batoną, prieš tai supjaustę jį 0,5-1 centimetro dydžio kubeliais, kol batonas pagels. Iškepusį batoną suberkite a..

Recepto vertinimas: 4

Sumuštinukai su žuvimi

Kopūstus smulkiai sukapoti ir savo sultyse troskinti 15 min. Atsaldyti, nupilti sulčių perteklių, sumaisyti su tarkiais. Smulkiai supjaustytą svogūną pakepinti su aliejumi, suberti į tarkius, supilti isplaktus kiausinius, suberti prieskonius, ismaisyti. Jeigu tesla per skysta, įberti porą ..

Recepto vertinimas: 0

Svogūnų sriuba

Svogūnus supjaustyti ir svieste kepti, kol pagels. Tada užberti miltų, sumaišyti ir dar pakepti. Užpilti karštu sultiniu, gerai išmaišyti. Jei sriuba per tiršta, ją dar praskiesti. Užvirinti ir virti 15 minučių. Įdėti druskos, pipirų, lauro lapelių. Batono riekutes supjaustyti ir i..

Recepto vertinimas: 0

Sumuštiniai su grybais

Kiaušinius supjaustyti. Grybus pasmulkinti ir pakepinti ant aliejaus. Kumpį sukapoti ir sumaišyti su smulkintais kiaušiniais ir grybais. Įmaišyti grietinės pabarstyti norimų prieskonių ir gautą masę tepti ant batono riekučių. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Varškės užkandis su lašiša

Paruošti marinatą: dubenėlyje sumaišyti portą, konjaką ir apelsinų žievelę. Anties kepenėles ir krūtinėlę 12 val. palaikyti marinate.Sviestą ištirpinti ir šiek tiek atšaldyti.Mėsą bei kepenėles išimti iš marinato ir maišikliu sutrinti su kiaušiniais.Trinant supilti sviestą...

Recepto vertinimas: 0

Batone keptas kiaušinis

Iš batono riekeles išpjauname vidurį. Įdedame rekelę į įkaitusią keptuvę, ir į išpjautą vidurį įmušame kiaušinį. Paskaniname vegeta (galima druska) ir apkepame iš abiejų pusių. Prieš patiekiant, kiaušinį pabarstome smulkintais krapais. ..

Recepto vertinimas: 0

Sūrio asorti

Plaktuve sukame varškę, kol masė tampa vienalytė. Dubenyje sumaišome varškę, čederį, razinas ir parmezaną. Mišiniu aptepame batono riekeles. Uždengiame jas likusiomis riekelėmis. Grilio groteles patepame aliejumi. Ant jų sudedame sumuštinius. Kepame iš abiejų pusių, kol sūri..

Recepto vertinimas: 0

Paryžietiška kiaušinienė

Į puodą įpilti pusę porcijos aliejaus, šparagus surišti į ryšulėlį (kad šie verdami neišplauktų į paviršių) ir virti aliejuje ant silpnos ugnies. Kiaušinius truputį suplakti, pridėti grietinės, gerai išmaišyti, įberti druskos ir pipirų. Likusį aliejų pašildyti ant silpno..

Recepto vertinimas: 5

Svogūnų sriuba

Svogūnų galvas supjaustyti plonais žiedeliais ir truputį apkepinti. Tuomet paskaninti pipirais, įpilti mėsos sultinio ir 15 minučių pavirti. Aliejuje paskrudinti batono riekeles. Sriubą supilti į karščiui atsparias lėkštes, įdėti pakepintus batono griežinėlius, gausiai apibarstyt..

Recepto vertinimas: 0

Apkeptos slyvos

Slyvas nuplaukite, nusausinkite, išimkite kauliukus, sudėkite į kepimo formą, apibarstykite 75 g. cukraus, pašaukite į orkaitę ir trumpai apkepinkite. Batoną supjaustykite šiaudeliais ir suberkite ant apkepintų slyvų. Kiaušinius išplakite su pienu, likusiu cukrumi, cinamonu ir gvazdik..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiška svogūnų sriuba

Iš mėgstamų daržovių ar jautienos išvirkite sultinį ir perkoškite. Svogūnus nulupkite, supjaustykite plonais griežinėliais. Pusantro šaukšto sviesto išlydykite puode storu dugnu ir paskrudinkite svogūnus. Kai jie pagels, suberkite miltus ir kepinkite dar apie 10 minučių. ..

Recepto vertinimas: 0

Triušienos kotletai

Triušieną nuplauname, nusausiname, atskiriame nuo kaulų ir sumalame kartu su lašinukais ir piene išmirkytomis batono riekelėmis. Į masę įmušame kiaušinį, įberiame pipirų, pasūdome, išmaišome ir dedame kotletus. Apvoliojame miltuose arba džiūvėsėliuose ir kepame įkaitintuose r..

Recepto vertinimas: 0

Pusryčių sumuštinis (Ryčio)

Iš pradžių dešreles supjaustome į keturias juosteles (arba jeigu didelė tai pjaunam dar per pusę), pakepame keptuvėje. Tada išimame dešreles ir iškepame kiaušinius atskirai po vieną. Imame riekę batono ir dedame vieną kiaušinį, tada sudedame keptas dešreles ir patepame pomid..

Recepto vertinimas: 1

Pyragas su uogomis "Siurprizas" (Jūratės)

Batono dugną nupjauti. Jei batonas labai purus ir minkštimas gerai susispaudžia, jį prispausti. Galima dalį batono minkštimo išimti, o likusį prispausti. Vidų aplieti tirpintu šokoladu (šokoladą sutrupinti ir kaitinant išlydyti su šlakeliu pieno), pabarstyti smulkintais džiovintais ..

Recepto vertinimas: 0

ŽUVIES VYNIOTINIS III

Isdariusios zuvi (tik neperpjaukite nugaros), isimkite isilgini kaula ir atskirkite mesa nuo odos, palikdamos 2 mm raumens. Sutarkuotas burokine tarka morkas ir susmulkinta svoguna pakepinkite aliejuje. Zuvies file sumalkite kartu su pakepintais svogunais ir morkomis bei lasinukais. I farsa dekite p..

Recepto vertinimas: 0

STUDENTIŠKAS PYRAGAS

Batona supjaustyti nedidelemis riekelemis. Obuolius nulupti, isimti seklas, supjaustyti skiltelemis. Piena suplakti su kiausiniais ir cukrumi. Batono gabalelius mirkyti piene ir jais iskloti skardos dugna, patepta aliejumi, taip, kad neliktu tarpeliu. Ant riekeliu virsaus isdelioti obuoliu skilteles..

Recepto vertinimas: 0

Maltiniai su voveraičių padažu

Farsa sumaisome su batono riekelemis, kiausinio plakiniu, krakmolu, prieskoniais. Formuojame maltinius. Juos apvoliojame dziuveseliuose ir apkepame aliejuje. Padazui svieste apkepame kubeliais supjaustyta svoguno galvute. imaisome miltus ir po truputi grietine. Suberiame voveraites ir maltus pipirus..

Recepto vertinimas: 4

Maltiniai su ''kepurėlėmis''

Suminkome farsa su batono riekele,kiausiniu, krakmolu bei prieskoniais.Formuojame maltinius. Juos apvoliojame miltuose ir iskepame aliejuje. Iskeptus maltinius sudedame i aliejumi patepta skarda. Ant virsaus dedame voveraites, pomidoru griezinelius ir sutarkuotafermentini suri. Kepame orkaiteje, kol..

Recepto vertinimas: 0

Mėsos vyniotinis su sojų faršu

Soju farsa isbrinkiname verdanciame kiaulienos prieskoniais paskanintame vandenyje. Tuomet farsa nuspaudziame ir imaisome i mesos farsa. I sia mase imaisome svieste pakepinta svoguna, susmulkinta cesnaka, batono riekele, suplakta kiausini, krakmola ir prieskonius. Idarui sukapojame isvirtus kiausini..

Recepto vertinimas: 0

Maltiniai su kopūstais

Dubenyje farsa sumaisome su kiausinio plakiniu, batono riekele ir krakmolu.Keptuveje svieste pakepiname svoguno kubelius ir kopustus. Juos paskaniname cukrumi, druska ir kmynais. Atvesusius imaisome i farsa.Farsa paskaniname kiaulienos prieskoniais ir ant aliejumi pateptos skardos formuojame maltini..

Recepto vertinimas: 5

Karšti sumuštiniai ''hokdogai ''

Ant vienos batono riekeles uzdeti desra, suri ir svogunus, tada uzdeti majonezo ir pomidoru padazo. Ant virsaus uzdeti kita batono rieke ir kepti sumustiniu keptuveje arba orkaiteje.skanu oi skanu! ir jus paragaukit (monika)..

Recepto vertinimas: 0

Karšti sumuštiniai

Pagal norima kieki batono, desros pagal skoni, patarkuoti juostelemis surio, kecupo pagal skoni, darzoviu, ir viska uzdeti ant batono. Iskepti orkaiteje ar mikrobangeje. SKANAUS (Iveta)..

Recepto vertinimas: 3

Pikantiški sumuštiniai su pomidorais ir kariu

Ant batono riekeliu uztepti majonezo, tada supjaustyti pomidorus griezineliais ir uzdeti ant batono riekeliu uzteptu majonezu. Patarkuoti surio ir uzdeti ant virsaus. Galiausia uzbarstyti kario prieskoniu.SKANAUS!!! (Simona)..

Recepto vertinimas: 0

Maltos kalakutienos kepsnys su džiovintomis kriaušėmis

Kalakutienos faršą sumaišome su kiaušinio plakiniu, grietinėlėje išmirkytomis batono riekelėmis ir prieskoniais.1/3 dalį taip paruošto faršo sumaišome su kubeliais supjaustytomis kriaušėmis, susmulkintais krapais ir saulėgrąžomis.Likusias 2/3 faršo padaliname pusiau. Iš vienos dal..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: batono