25 rezultatų ieškant "batono"

Ungurys su grybų padažu

Dviejuose šaukštuose sviesto pakepinti morkas, porus, svogūnėlius, česnaką bei lašinukus. Sudėti prieskonius, supilti vyną ir užvirinti. Žuvį supjaustyti ir apkepti dviejuose šaukštuose sviesto. Išimti. Suberti grybus ir pakepinti. Pabarstyti druska, pipirais, įpilti konjako ir užd..

Recepto vertinimas: 0

Picutės

Sūrį sutarkuoti “burokine” tarka,įmušti kiaušinį,gerai išmaišyti .Gautą masę užtepti nestoru sluoksniu ant batono riekelės.Įkaitinti keptuvę, įpilti aliejaus, dėti sumuštinius sūriu į apačią,sūriui išsilydžius,sumuštinį apversti ir dar truputį paskrudinti ,Papuošti pap..

Recepto vertinimas: 0

Pomidorų ir grybų apkepas

Pomidorus supjaustyti. Grybus susmulkinti, pakepinti su lašiniais ir svogūnu, pabarstyti druska ir pipirais. Batoną stambiai sutarkuoti. Produktus sluoksniuoti. Viršutinis sluoksnis turi būti batono, ant kurio reikia užpilti kaiušinio plakiniu ir uždėti sviesto gabalėlius. Kepti orkaitėj..

Recepto vertinimas: 0

Cezario salotos

Susmulkinkite česnaką, užpilkite alyvuogių aliejumi, išmaišykite ir palikite pastovėti 3-4 val. Aliejų nupilkite. 4 šaukštuose česnakinio aliejaus pakepkite batoną, prieš tai supjaustę jį 0,5-1 centimetro dydžio kubeliais, kol batonas pagels. Iškepusį batoną suberkite a..

Recepto vertinimas: 4

Varškės užkandis su lašiša

Paruošti marinatą: dubenėlyje sumaišyti portą, konjaką ir apelsinų žievelę. Anties kepenėles ir krūtinėlę 12 val. palaikyti marinate.Sviestą ištirpinti ir šiek tiek atšaldyti.Mėsą bei kepenėles išimti iš marinato ir maišikliu sutrinti su kiaušiniais.Trinant supilti sviestą...

Recepto vertinimas: 0

Batone keptas kiaušinis

Iš batono riekeles išpjauname vidurį. Įdedame rekelę į įkaitusią keptuvę, ir į išpjautą vidurį įmušame kiaušinį. Paskaniname vegeta (galima druska) ir apkepame iš abiejų pusių. Prieš patiekiant, kiaušinį pabarstome smulkintais krapais. ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir maltos mėsos apkepas

Bulves nuskusti, supjaustyti plonais griežinėliais, sudėti į verdantį pasūdytą vandenį, virti 5 min. Paruosti mėsą: sudėti batono riekeles, pakepintą svogūną, suberti druską ir pipirus, įmusti kiausinį). Grybus ismirkyti, isvirti, supjaustyti juostelėmis. Į paruostą indą dėti p..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai virtiniai su mėsos padažu

Bulves sumalkite mėsmale. Įminkykit trynius, druskos, muskato riesuto, kepimo miltelius, džiūvėsėlius, miltus. Baltymus isplakite ir įmaisyke į teslą. Keptuvėje su aliejumi apkepkite susmulkintą svogūną, sumaisykite su apkeptais batono kubeliais. Imkite dalį teslos, į vidurį dėkite ..

Recepto vertinimas: 0

Sumuštiniai su kiaušiniu

Batono riekelės pakepinamos su puse normos sviesto. Atvėsintos batono riekelės užtepamos sviestu, uždedama virto kiausinio skiltelė ir puosiama svogūnų laiskais. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Svogūnų sriuba

Svogūnų galvas supjaustyti plonais žiedeliais ir truputį apkepinti. Tuomet paskaninti pipirais, įpilti mėsos sultinio ir 15 minučių pavirti. Aliejuje paskrudinti batono riekeles. Sriubą supilti į karščiui atsparias lėkštes, įdėti pakepintus batono griežinėlius, gausiai apibarstyt..

Recepto vertinimas: 0

Triušienos kotletai

Triušieną nuplauname, nusausiname, atskiriame nuo kaulų ir sumalame kartu su lašinukais ir piene išmirkytomis batono riekelėmis. Į masę įmušame kiaušinį, įberiame pipirų, pasūdome, išmaišome ir dedame kotletus. Apvoliojame miltuose arba džiūvėsėliuose ir kepame įkaitintuose r..

Recepto vertinimas: 0

Pusryčių sumuštinis (Ryčio)

Iš pradžių dešreles supjaustome į keturias juosteles (arba jeigu didelė tai pjaunam dar per pusę), pakepame keptuvėje. Tada išimame dešreles ir iškepame kiaušinius atskirai po vieną. Imame riekę batono ir dedame vieną kiaušinį, tada sudedame keptas dešreles ir patepame pomid..

Recepto vertinimas: 1

Pyragas su uogomis "Siurprizas" (Jūratės)

Batono dugną nupjauti. Jei batonas labai purus ir minkštimas gerai susispaudžia, jį prispausti. Galima dalį batono minkštimo išimti, o likusį prispausti. Vidų aplieti tirpintu šokoladu (šokoladą sutrupinti ir kaitinant išlydyti su šlakeliu pieno), pabarstyti smulkintais džiovintais ..

Recepto vertinimas: 0

STUDENTIŠKAS PYRAGAS

Batona supjaustyti nedidelemis riekelemis. Obuolius nulupti, isimti seklas, supjaustyti skiltelemis. Piena suplakti su kiausiniais ir cukrumi. Batono gabalelius mirkyti piene ir jais iskloti skardos dugna, patepta aliejumi, taip, kad neliktu tarpeliu. Ant riekeliu virsaus isdelioti obuoliu skilteles..

Recepto vertinimas: 0

Maltiniai su ''kepurėlėmis''

Suminkome farsa su batono riekele,kiausiniu, krakmolu bei prieskoniais.Formuojame maltinius. Juos apvoliojame miltuose ir iskepame aliejuje. Iskeptus maltinius sudedame i aliejumi patepta skarda. Ant virsaus dedame voveraites, pomidoru griezinelius ir sutarkuotafermentini suri. Kepame orkaiteje, kol..

Recepto vertinimas: 0

Mėsos vyniotinis su sojų faršu

Soju farsa isbrinkiname verdanciame kiaulienos prieskoniais paskanintame vandenyje. Tuomet farsa nuspaudziame ir imaisome i mesos farsa. I sia mase imaisome svieste pakepinta svoguna, susmulkinta cesnaka, batono riekele, suplakta kiausini, krakmola ir prieskonius. Idarui sukapojame isvirtus kiausini..

Recepto vertinimas: 0

Aluje su džiovintais vaisiais kepti maltiniai

I farsa imaisome kiausinio plakini, kubeliais supjaustyta ir svieste pakepinta svoguna, batono riekele, krakmola ir prieskonius. Is paruostos mases formuojame maltinius, sudedame i aliejumi patepta skarda. Maltiniu virsu patepame aliejumi. I skarda supilame alu ir sudedame dziovintus vaisius. Kepame..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiškai įdaryti maltiniai

I farsa imaisome supjaustyta ir svieste pakepinta svoguna, kiausinio plakini, krakmola, batono riekele, prieskonius ir gerai suminkome. Morkas sutarkuojame burokine trintuve ir pakepiname aliejuje su prieskoniais, druska bei cukrumi. I atvesusias morkas imaisome sutarkuota fermentini suri ir susmulk..

Recepto vertinimas: 0

Pyragėliai su žuvimi

Zuvi sumalame kartu su piene ismirkyta batono riekele, pakepintu svogunu, imusame kiausini, iberiame prieskoniu ir gerai ismaisome. Jei idaras skystokas, idedame 2 saukstus dziuveseliu. Teslai varske, kiausini ir grietine su trupuciu druskos ismaisome, dalimis sudedame miltus ir minkome, kol tesla b..

Recepto vertinimas: 0

Karšti sumuštiniai ''hokdogai ''

Ant vienos batono riekeles uzdeti desra, suri ir svogunus, tada uzdeti majonezo ir pomidoru padazo. Ant virsaus uzdeti kita batono rieke ir kepti sumustiniu keptuveje arba orkaiteje.skanu oi skanu! ir jus paragaukit (monika)..

Recepto vertinimas: 0

Maltos kalakutienos kepsnys su džiov. kriaušėmis

Kalakutienos farsa sumaisome su kiausinio plakiniu, grietineleje ismirkytomis batono riekelemis ir prieskoniais.1/3 dali taip paruosto farso sumaisome su kubeliais supjaustytomis kriausemis, susmulkintais krapais ir saulegrazomis.Likusias 2/3 farso padaliname pusiau. Is vienos dalies ant aliejumi pa..

Recepto vertinimas: 0

Maltos mėsos kepsnys su kiaušiniu

I mesa idedame susmulkinto ismirkyto batono, perplautu kmynu, kiausinio, prieskoniu, gerai isminkome. Tesla turi lipti prie ranku. Jei reikia, galima ipilti truputi vandens.Padarome kepsni, ispaudziame duobute ir apkepame keptuveje su trupuciu aliejaus. Kepsni idedame i skarda, i duobute imusame zal..

Recepto vertinimas: 0

Maltos kalakutienos kepsnys su džiovintomis kriaušėmis

Kalakutienos faršą sumaišome su kiaušinio plakiniu, grietinėlėje išmirkytomis batono riekelėmis ir prieskoniais.1/3 dalį taip paruošto faršo sumaišome su kubeliais supjaustytomis kriaušėmis, susmulkintais krapais ir saulėgrąžomis.Likusias 2/3 faršo padaliname pusiau. Iš vienos dal..

Recepto vertinimas: 0

Pievagrybiais įdarytas veršienos kumpis

Veršienos kumpyje aštriu peiliu įpjauname "kišenėlę", įtriname druska, prieskoniais, susmulkintais česnakais ir paliekame šaltai per naktį.Svogūnus ir pievagrybius supjaustome kubeliais, sumaišome su grietine ir paskaninę druska bei pipirais patroškiname, kol išgaruoja susidaręs skys..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos maltiniai su majonezu

•Jautienos faršą sumaišome su kiaušinio plakiniu, majonezu, piene išmirkyta batono riekele, prieskoniais, pakepintu svogūnu ir krakmolu. Iš faršo formuojame maltinius, sudedame j aliejumi pateptą skardą. Maltinius aptepame aliejumi, j skardą įpilame 1 stiklinę vandens ir kepame 220° ..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: batono