Paryžietiška kiaušinienė

Ingridientai:
8 kiaušiniai,
300 g šparagų,
200 g grietinės,
50 g aliejaus,
4 keptos batono riekelės,
druskos,
pipirų.
Gaminimas
Į puodą įpilti pusę porcijos aliejaus, šparagus surišti į ryšulėlį (kad šie verdami neišplauktų į paviršių) ir virti aliejuje ant silpnos ugnies. Kiaušinius truputį suplakti, pridėti grietinės, gerai išmaišyti, įberti druskos ir pipirų. Likusį aliejų pašildyti ant silpnos ugnies puode su storu dugnu, įpilti į jį kiaušinius su grietine. Kepti po truputį, nuolat maišant. Kai masė pradės tirštėti, įdėti šparagus ir kepti toliau, kol masė taps panaši į tirštą grietinę. Tuomet kiaušinienę sudėti ant paskrudinto batono riekelių ir patiekti ant stalo.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!