Kiaulienos vėrinukai su vaisiais

Ingridientai:
110 g batono trupinių,
citrina,
450 g maltos kiaulienos,
kiaušinis,
druskos,
maltų pipirų,
10 džiovintų abrikosų,
2 šaukštai baltojo vaisių vyno,
50 g skrudintų kedrų riešutų,
2 šaukštai susmulkintų čiobrelių,
laurų lapelių,
200 g kubeliais supjaustytos sumuštinių duonos.
Gaminimas
Citrinos žievelę nutarkuojame, išspaudžiame sultis.

Batono trupinius sumaišome su citrinos žievelėmis, sultimis ir vynu. Išmirkome. Nuspaudžiame, sumaišome su smulkiai supjaustytais abrikosais, mėsa, riešutais ir čiobreliais. Pagardiname pipirais, pasūdome. Gerai išmaišome. Iš šios masės padarome maždaug graikinio riešuto dydžio rutuliukus. Pakaitomis su duonos kubeliais ir laurų lapeliais suveriame juos ant medinių iešmelių.

Kepame grilyje 15 minučių.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!