14 rezultatų ieškant "agrastu"

Įdaryta višta

Nuvalytą vištą perpjaukite išilgai ir peiliu nuimkite mėsą nuo kaulų, palikdami neliestus sparnelių ir šlaunelių kaulus. Mėsa paklokite ant lentelės, palyginkite, pasūdykite ir susiūkite. Veršieną, vištos likučius ir piene išmirkytą pyragą du kartus permalkite, į masę įmušk..

Recepto vertinimas: 4

Serbentų, vyšnių, bruknių arba agrastų padažas

Miltus pakepinti ištirpintame margarine, kol pagels, įpilti sultinio arba vandens, užvirinti, suberti šviežias uogas ir virti, kol uogos išvirs.Tada padažą pertrinti per sietelį, vėl užvirinti ir pagardinti. Jei vietoj šviežių uogų yra dedama uogienė - pertrinti nereikia. Padažas t..

Recepto vertinimas: 0

Agrastų uogienė

Imkite vienodai prinokusius, bet ne visiškai sunokusius agrastus. Pašalinkite kotelių liekanas ir taurelių likučius, agrastus labai gerai nuplaukite ir mediniu labai plonu virbu ar smeigtuku (ne metaliniu) subadykite. Tada užpilkite verdančiu vandeniu, kad suminkštėtų odelė. Taip paruoš..

Recepto vertinimas: 4

AGRASTŲ IR KIVIŲ DŽEMAS

Nuvalytus ir nuplautus agrastus sumalti mėsmale per stambų sietelį. Kivi nulupti, supjaustyti plonais griežinėliais, viską sudėti į vieną indą, suberti cukrų ir virti dvi minutes ant stiprios ugnies. Įpilti romo. Išvirusį džemą pilti į stiklainius ir uždaryti. ..

Recepto vertinimas: 4

AGRASTŲ KOMPOTAS SU ERŠKĖTROŽĖMIS

Uogas subadyti arba užpilti atvėsintu vandens ir cukraus sirupu ir palaikyti 6-8 val.Gerai nuplautus žiedlapius kartu su paruoštais agrastais sudėti į stiklainius ir užpilti karštu sirupu.Pasterizuoti 85C temperatūroje 1 l talpos stiklainius 15-20 min. Vietoj erškėtrožių žiedlapių g..

Recepto vertinimas: 0

Veršiena agrastų padaže

Krūtinėlę įtrinti pipirais ir druska, apkepti svieste. Pakepinti kartu su agrastais. Suberti cukrų, cinamoną, supilti vandeni. Troškinti 175 laipsnių temperatūroje, kol suminkštės. Krūtinėlę išimti, pašalinti kaulus, mėsą pastatyti šiltai. Padažą pertrinti per sietelį, įbert..

Recepto vertinimas: 0

Agrastų sriuba

Uogas nuplauti, nuskabyti kotelius, sutrinti ir užvirinti, pertrinti ir dar kartą užvirinti. Krakmolą išleisti vandenyje ir supilti į sriubą. Pasaldinti. ..

Recepto vertinimas: 1

Agrastų, krapų ir česnakų padažas (Irenos)

Visus ingredientus permalti mėsmale, įberti druskos ir išmaišyti. Sudėti į stiklainiukus ir laikyti šaldytuve. ..

Recepto vertinimas: 5

Silkių užkandis su džiovintomis slyvomis (Ramunės)

Išmirkytą silkę nuvalyti, išimti kaulus, užpilti pienu ir 1 val. palaikyti. Užvirti actą su stikline vandens, prieskoniais ir cukrumi, uždengti ir 10 min. virti.Suberti nuplautas razinas, žiedeliais supjaustytą svogūną, agrastus ir perpjautas, pusiau slyvas.2-3 min. virti.Nusausintą s..

Recepto vertinimas: 0

Agrastų putėsiai su vynu ir grietinėle

Agrastus nuplauname, nuvalome, užpilame vandens, įberiame 100 g cukraus, užviriname ir, nustatę mažą kaitrą, verdame 10 minučių. Ataušiname. Kiaušinius gerai išplakame su likusiu cukrumi. Pieną užviriname. Nepaliaujamai maišydami sudedame į jį kiaušinių masę. Nustatę mažą ka..

Recepto vertinimas: 0

Pyragėliai su agrastais ir kiviais

Miltus persijoti į dubenėlį ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį suberti sutrupintas mieles ir iš trupučio cukraus, pieno bei miltų paruošti įmaišalą. Jį 15 min. laikyti šiltai, kad pakiltų. Tuomet supilti grietinę, aliejų, suberti druską ir suminkyti vientisą tešl..

Recepto vertinimas: 0

Agrastų kompotas su erškėtrožių žiedlapiais

Uogas subadyti arba užpilti atvėsintu vandens ir cukraus sirupu ir palaikyti 6-8 val. Gerai nuplautus žiedlapius kartu su paruoštais agrastais sudėti į stiklainius ir užpilti karštu sirupu.Pasterizuoti 85°C temperatūroje 1 l talpos stiklainius 15-20 min. Vietoj erškėtrožių žiedlapi..

Recepto vertinimas: 0

Agrastų pyragas su bezė grotelėmis

Įdarui skirtus agrastus padėti, kad nuvarvėtų skystis. Tešlai skirtus miltus sumaišyti su avižiniais dribsniais ir kepimo milteliais. Šį mišinį suberti ant stalo ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį įdėti trynį, ant įdubimo kraštų išdėlioti gabalėliais susmulkint..

Recepto vertinimas: 0

Bezė tortas su agrastais

Orkaitę įkaitinti iki 175°C temperatūros. Sviestą arba margariną išplakti iki purios masės. Plakant po truputį suberti cukrų, sudėti trynius ir įpilti 1-2 valg. š. vandens. Po šaukštą įmaišyti miltų ir kepimo miltelių mišinį. Tešlą tepti ant dviejų riebalais išteptų 28 c..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: agrastu