6 rezultatų ieškant "inkstai"

Kepti inkstai su bulvėmis

Vartojami kiaulės, avies arba veršelio inkstai. Nuimkite plėves, supjaustykite 0,5 cm storio gabalėliais, apibarstykite druska, pipirais, galima apvolioti miltais ir kepkite įkaitintame svieste, kol iškepa (3 – 5 min.). Patiekdami valgyti inkstus užpilkite citrinos sultimis, apibarstykite ..

Recepto vertinimas: 5

Agurkinė su inkstais

Inkstus perpjaukite išilgai, išmirkykite, užpilkite šaltu vandeniu ir užvirinkite. Pavirę 10 minučių, vandenį nupilkite, inkstus išplaukite, vėl užpilkite šaltu vandeniu ir virkite dar 5 minutes. Po to susmulkinkite ir sudėkite juos į puodą. Liežuvį (geriausiai ver..

Recepto vertinimas: 4

Veršienos inkstai su konjaku

Inkstus perpjauti pusiau ir, išpjausčius kraujagysles, per naktį mirkyti piene. Tada supjaustyti griežinėliais, apvolioti miltais ir truputį apkepinti įkaitintuose riebaluose. Pasūdyti, pridėti pipirų, užpilti grietinėle ir troškinti.Prieš duodant į stalą, įpilti konjako. Patiekti ..

Recepto vertinimas: 0

Kepeninė dešra

Šaltame vandenyje išmirkytos kepenys supjaustomos riekelėmis, nuplikomos ir palaikomos 15-20min tame vandenyje. Paruošti inkstai gerai išplaunami ir apverdami kartu su širdimi ir liežuviu bei prieskoniais. Apvirę išgriebiami, atvėsę sumalami kartu su kepenimis. Masė gerai išsuskama. A..

Recepto vertinimas: 2

Troškinti kiaulės inkstai su citrina (Ramunės)

Vandenyje išmirkytus inkstus nuplauti, sudėti į šaltą pasūdytą vandenį, pakaitinti, išėmus nuplauti, vėl užpilti vandeniu ir pavirinti. Supjaustyti griežinėliais, nuplauti, nusausinti, pavolioti miltuose, pakepinti, sudėti į troškintuvę. Svogūnus supjaustyti, pakepinti, suberti ..

Recepto vertinimas: 2

VERŠELIO INKSTAI SU KONJAKU

Inkstus perpjauti pusiau ir, ispjauscius kraujagysles, per nakti mirkyti piene. Tada supjaustyti griezineliais, apvolioti miltais ir truputi apkepinti ikaitintuose riebaluose. Pasudyti, prideti pipiru, uzpilti grietinele ir troskinti.Pries duodant i stala, ipilti konjako. Patiekti su biria ryziu kos..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: inkstai