25 rezultatų ieškant "kopustu sriuba"
Bulvių ir žiedinių kopūstų plokštainis
Bulvių ir žiedinių kopūstų plokštainis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 8 - 10 bulvių, 2 svogūnai, 300 g žiedinių kopūstų, 100 g lašinių, 0,5 stiklinės pieno, 2 kiaušiniai, 1 šaukštas krakmolo, druska, mairūnas. Gaminimas: Sutarkuotas bulves sumaišykite su kapotais svogūnais, į..
Recepto vertinimas:
Bulvių, žiedinių kopūstų ir virtos mėsos apkepas
Bulvių, žiedinių kopūstų ir virtos mėsos apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 – 5 bulvės, 0,5 l pieno, 0,5 kg žiedinių kopūstų, 1 kiaušinis, 200 g virtos mėsos, 0,5 šaukšto kmynų, 1 svogūnas, 50 g sviesto, druska. Gaminimas: Bulves išvirkite, sugrūskite, supilkite karšt..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir briuselio kopūstų apkepas
Bulvių ir briuselio kopūstų apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g bulvių, 500 g briuselio kopūstų, 2 šaukštai sviesto, svogūnas, 250 g jautienos faršo, 100 g liesos varškės, kiaušinis, 2 skiltelės česnako, druskos, pipirų, žiupsnelis raudonųjų maltų ankštpipirių, stikli..
Recepto vertinimas:
Gūžinių kopūstų apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1,5 kg kopūstų, 4 – 5 kiaušiniai, 2 – 3 svogūnai, 2 – 3 šaukštai sviesto, 3 – 4 šaukštai smulkiai supjaustutų petražolių, 1 stiklinė džiūvėsėlių, 0,5 stiklinės pieno, 1 šaukštas miltų, 2 stiklinės grie..
Recepto vertinimas:
Grybų ir baltagūžių kopūstų apkepas
Grybų ir baltagūžių kopūstų apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg baltagūžių kopūstų, 50 g sviesto, 300 g sūdytų grybų, 100 g liesos rūkytos mėsos, 2 svogūnai, 2 kiaušiniai, 2 stiklinės vandens arba sultinio, druskos, miltų, riebalų, muskato riešuto, 1 šaukštas grietin..
Recepto vertinimas:
Raugintų kopūstų sriuba su grybais
Raugintų kopūstų sriuba su grybais Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 350 g sultinio, 125 g raugintų kopūstų, 20 g morkų, 10 g petražolių, 20 g svogūnų, 25 g pomidorų tyrės, 5 g miltų, 15 g sviesto, 20 g grietinės, 5 g žalumynų, 15 g džiovintų grybų, pipir..
Recepto vertinimas:
Raugintų kopūstų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 130 g raugintų kopūstų, 10 g marinuotų bruknių, 20 g marinuotų obuolių, 10 g cukraus, 10 g marinato, 10 g aliejaus, cinamono, gvazdikėlių, druskos. Gaminimas: Kopūstai supjaustomi kvadratėliais. Nuo marinuotų obuolių ir brukni..
Recepto vertinimas:
Raugintų kopūstų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 g raugintų kopūstu, 3/4 stiklinės grietinės, 1 šaukštas krienų, 1 svogūnas, žalumynų, cukraus. Gaminimas: Kopūstai kiek pasmulkinami, apibarstomi cukrumi, krienai smulkiai sutarkuojami, svogūnas smulkiai supjaustomas, viska..
Recepto vertinimas:
Raugintų kopūstų salotos 2 Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 g raugintų kopūstų, 100 g pupelių, 1/2 silkės, 3 šaukštai aliejaus, pipirų, 1/4 svogūno. Gaminimas: Kopūstai sumaišomi su virtomis pupelėmis. Iš mirkytos silkės išimami kaulai, minkštimas supjaustomas nedideliais gaba..
Recepto vertinimas:
Žiedinių kopūstų sriuba su sūriu
Žiedinių kopūstų sriuba su sūriu Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 600 – 700 g žiedinių kopūstų, 3 šaukštai sviesto, 2 šaukštai miltų, 2 kiaušinio tryniai, 2 l vandens, 0,5 stiklinės grietinės, 2 šaukštai tarkuoto fermentinio sūrio, 2 šaukštai smulkiai supjaustytų petražoli..
Recepto vertinimas:
Ropinių kopūstų sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 ropiniai kopūstai, 1 morka, 1 petražolės šaknis, pusė saliero, 1 svogūnas, 4 pomidorai, 3 bulvės, 1 šaukštas riebalų, 4 šaukštai grietinės, 2 l mėsos sultinio, druskos. Gaminimas: Morką, petražolę, salierą, svogūną smul..
Recepto vertinimas:
Briuselinių kopūstų sriuba su mėsos kukuliais
Briuselinių kopūstų sriuba su mėsos kukuliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g kopūsto, 100 g maltos jautienos ir 100 g kiaulienos, 2 l mėsos sultinio, 1 kiaušinis, 2 šaukštai petražolių lapelių, pipirų, mairūno, druskos. Gaminimas: Kopūsto gūžę virti sultinyje. Į maltą mė..
Recepto vertinimas:
Gūžinių baltųjų kopūstų sriuba su grybais
Gūžinių baltųjų kopūstų sriuba su grybais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 kopūstas, 200 – 300 g grybų, 1 morka, 1 svogūnas, 2 šaukštai sviesto, 4 – 6 bulvės, 2 šaukštai pomidorų tyrės, 2 l mėsos sultinio, pipirų, 2 lauro lapai, druskos. Gaminimas: Kopūstą supjaustyti,..
Recepto vertinimas:
Raugintų kopūstų sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 – 3 stiklinės raugintų kopūstų, 20 – 30 g džiovintų grybų, 1 – 2 morkos, 1 petražolės šaknis, 1 svogūnas, 1 – 2 šaukštai riebalų, 1 šaukštas miltų, 2 l mėsos sultinio, 0,5 stiklinės grietinės, 1 lauro la..
Recepto vertinimas:
Gūžinių baltųjų kopūstų sriuba
Gūžinių baltųjų kopūstų sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kopūstas, 1 morka, 1 petražolės šaknis, 1 svogūnas, 1,5 šaukšto sviesto, 2 šaukštai pomidorų tyrės, 2 l mėsos sultinio, 0,5 stiklinės grietinės, 1 šaukštas miltų, 2 lauro lapeliai, pipirų, druskos, džiovintos ..
Recepto vertinimas:
Žiedinių kopūstų sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 500 g žiedinių kopūstų, 1 svogūno, 30 g sviesto, 20 g miltų, 100 g baltojo vyno, 0,75 litro sultinio, 1 šaukštelio citrinos sulčių, 100 g pieno, 2 šaukštų grietinėlės, 100 g tepamo sūrio su krapais, baltųjų pipirų,..
Recepto vertinimas:
Rauginti kopūstai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 10kg kopūstų, 200g druskos, 1kg morkų, 200g cukraus. Gaminimas: Ilgam laikymui raugiami vėlyvųjų veislių baltagūžiai kopūstai. Vasarinių veislių kopūstuose mažiau cukraus ir jie vandeningesni. Parenkamos ba..
Recepto vertinimas:
Žiedinių kopūstų sriuba su grietine
Žiedinių kopūstų sriuba su grietineIngridientai:500 g žiedinių kopūstų 2 šaukštai sviesto 1 šaukštelis miltų 250 ml mėsos sultinio 250 ml pieno 250 ml grietinės 50 g tarkuotų svogūnų 4 šaukštai susmulkintų petražolių druskos muskato pipirųG..
Recepto vertinimas:
Pertrinta briuselinių kopūstų sriuba
Pertrinta briuselinių kopūstų sriubaIngridientai:500 g briuselinių kopūstų 1 kub. mėsos sultinio 60 g kukurūzų miltų 50 g grietinės 20 g sviesto 8 uoginės paprikos 2 500 g briuseliniai kopūstai 1 kub. mėsos sultinys 60 g kukurūzų miltai 50 g grietinė 20 g sviestas 8 uoginės papriko..
Recepto vertinimas:
Bulvių, žiedinių kopūstų ir virtos mėsos apkepas
Bulvių, žiedinių kopūstų ir virtos mėsos apkepasIngridientai:4—5 bulvės, 0,5l pieno, 0,5 kg žiedinių kopūstų, kiaušinis, 200 g virtos mėsos, 0,5 šaukšto kmynų, svogūnas, 50 g sviesto, druskos.Gaminimas Bulvės išverdamos, sutrinamos, supilamas karštas pienas, pasū..
Recepto vertinimas:
Žiedinių kopūstų sriubaIngridientai:1 žiedinis kopūstas, 1l sultinio arba vandens, 40-50g sviesto, maltų muskatų, 6-8 šaukštai fermentinio sūrio, druskos, cukraus, žalumynų (petražolių, krapų). Gaminimas Žiedinius kopūstus išskirstome žiedynėliais, nuplauname, nuvarviname ir pa..
Recepto vertinimas:
Žiedinių kopūstų sriuba su vištų sparneliais
Žiedinių kopūstų sriuba su vištų sparneliaisIngridientai:1 žiedinių kopūstų gūžė, 2 morkos, 2 bulvės, 1 svogūnas, 1 česnakų skiltelė, 600-700 g vištų sparnelių, vištienos prieskonių, pipirų žirnelių, druskos, 1-2 laurų lapeliai, žalumynų. Gaminimas Į puodą sudedam..
Recepto vertinimas:
Šviežių kopūstų sriubaIngridientai:600 g kiaulienos ar jautienos, 700 g kopūstų, 1 morka, 1 svogūnas, 2 šaukštai pomidorų tyrės, 1 šaukštas miltų, 1 šaukštelis taukų ar sviesto, 2 šaukštai grietinės, salierų, porų, lauro lapelių, pipirų, druskos, 2l. vandens.Gami..
Recepto vertinimas:
Kopūstų sriuba su mėsos kukuliais
Kopūstų sriuba su mėsos kukuliaisIngridientai:0,5kg kopūsto gūžė, 300 g jautienos, 6 bulvės, 2—3 riekelės pyrago, l/2 kiaušinio, 1 svogūnas, pipirų, 1 lauro lapelis, druskos, 2 šaukštai grietinės, 2l. vandens.Gaminimas Kopūsto gūžė supjaustoma ir perpilama karštu..
Recepto vertinimas:
Aviena, troškinta su kopūstų griežinėliais
Aviena, troškinta su kopūstų griežinėliaisIngridientai:500g avienos (minkštimo), 60g riebalų, 1 svogūnas, 2 pomidorai, druskos, 1kg šviežių kopūstų, vandens, pipirų, žalumynų. Gaminimas Mėsą supjaustyti kubeliais ir apkepinti troškintuve. Įdėti supjaustytą svogūną, įberti d..
Recepto vertinimas: