7 rezultatų ieškant "koncentrato"
Tortas " Napoleonas" Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 5 Ingridientai: Tešla: 500 gr margarino, 700 gr miltų, 60 gr grietinės, 1 kiaušinis, truputis druskos. Sviestinis kremas pertepimui: 400 gr sviesto, 240 gr miltinio cukraus, 160 gr kondensuoto pieno arba kavos koncentra..
Recepto vertinimas:
Ant grotelių keptas viščiukas su citrina
Ant grotelių keptas viščiukas su citrina Sudėtingumas: 4 Ingridientai: ¾ puodeliai sojos padažo 200 ml šaldyto limonado koncentrato (atšildyto) 200 ml ananasinių sulčių ¼ puodelio gryno citrinos sulčių (vienos citrinos kiekio) 1 valgomojo šaukšto sezamo aliejaus 1,5 kg viščiuk..
Recepto vertinimas:
Įdaryti makaronai „Rosanella“
Įdaryti makaronai „Rosanella“ Ingridientai: 250 gramų vamzdelio formos makaronų, 2 džiovintos duonos, 125 gramai jautienos faršo, 125 gramai kiaulienos faršo, 1 šaukštas jautienos sultinio koncentrato, šviežių bazilikų, šviežių raudonėlių, šviežių čiobrelių..
Recepto vertinimas:
Šviežių kopūstų troškinysIngridientai:Kopūsto galva, 6 pievagrybiai, 3-4 pomidorai, petražolių, morka, 1/4 žiedinio kopūsto, 2 saliero šakelės, paprikos ankštis, 2 svogūnai, žalių žirnelių (šviežių), dešros (nebūtinai), šaukštas sultinio koncentrato, maltos paprikos (sald..
Recepto vertinimas:
Spagečiai su marinuota žvėriena
Spagečiai su marinuota žvėrienaIngridientai:6 porcijos: 1 jaunas kiškis arba triušis (sveriantis apie 1,5 kg), 500ml baltojo vyno acto, 5OOml ar šiek tiek daugiau vandens, 4 valgomieji šaukštai pirmojo spaudimo ekstra alyvuogių aliejaus, 150g supjaustytų lašinukų, pancetos (arba šoninė..
Recepto vertinimas:
Dantytieji makaronai su kedro riešutais ir razinomis
Dantytieji makaronai su kedro riešutais ir razinomisIngridientai:4-6 porcijos: 2 skiltelės smulkinto česnako, 125g pirmo spaudimo ekstra alyvuogių aliejaus, 4 valgomieji šaukštai kedro riešutų, 4 valgomieji šaukštai šviesių razinų, 125ml pomidorų pastos (koncentrato), ištirpintos 125m..
Recepto vertinimas:
Ekvadorietiškai marinuotos krevetės
Ekvadorietiškai marinuotos krevetėsIngridientai:750 g šviežių nevirtų krevečių, 10-12 žalių citrinų, žiupsnelis Kajeno pipirų, 50 g baltųjų svogūnų, 1 arbatinis šaukštelis pomidorų koncentrato, 50 g pomidorų sulčių.Gaminimas Krevetes nuplaukite, nuimkite kiautus, sudėkite į..
Recepto vertinimas: