Pertrinta briuselinių kopūstų sriuba
Ingridientai:500 g briuselinių kopūstų
1 kub. mėsos sultinio
60 g kukurūzų miltų
50 g grietinės
20 g sviesto
8 uoginės paprikos
2
- 500 g briuseliniai kopūstai
1 kub. mėsos sultinys
60 g kukurūzų miltai
50 g grietinė
20 g sviestas
8 uoginės paprikos
šviežių petražolės
druskos
pipirų
Gaminimas
Briuselinius kopūstus nuplaukite ir nuvalykite. Užvirinkite 250 ml sūdyto vandens, sudėkite briuselinius kopūstus, vėl užvirinkite ir virkite 10 minučių. Iš puodo išimkite 10 kopūstų, supjaustykite į keturias dalis ir atidėkite. Rankiniu arba elektriniu maišikliu išplakite sriubos tyrę ir supilkite į puodą, įpilkite dar 50 ml verdančio vandens, įdėkite kubelį sultinio ir užvirinkite. Kukurūzų miltus išmaišykite su trupučiu šalto vandens, supilkite grietinę ir viską supilkite į sriubą. Sriubą pakaitinkite ant mažos ugnies. Įdėkite gabaliuką sviesto. Paskaninkite sriubą druska ir uogine paprika.Į sriubą sudėkite likusius kopūstus, pakaitinkite ant mažos ugnies, ant viršaus pabarstykite smulkintų petražolių. Skanaus!
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!