Raugintų kopūstų salotos


Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
130 g raugintų kopūstų,
10 g marinuotų bruknių,
20 g marinuotų obuolių,
10 g cukraus,
10 g marinato,
10 g aliejaus,
cinamono, gvazdikėlių, druskos.
Gaminimas:
Kopūstai supjaustomi kvadratėliais. Nuo marinuotų obuolių ir bruknių nupilamas marinatas, į jį įdedama cinamono ir gvazdikėlių, paskui jis užverdamas, nukošiamas ir ataušinamas. Į indą dedami kopūstai, supjaustyti obuoliai, bruknės, cukrus, druska, aliejus, įpilama marinato, išmaišoma ir laikoma šaltai vieną dvi paras. Skanaus. 

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!