Bulvių, žiedinių kopūstų ir virtos mėsos apkepas


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:

4 – 5 bulvės,
0,5 l pieno,
0,5 kg žiedinių kopūstų,
1 kiaušinis,
200 g virtos mėsos,
0,5 šaukšto kmynų,
1 svogūnas,
50 g sviesto,
druska.

Gaminimas:
Bulves išvirkite, sugrūskite, supilkite karštą pieną, pasūdykite, suberkite kmynus ir išmaišykite. Žiedinius kopūstus suskirstykite žiedeliais ir apvirkite. Į paruoštą indą dėkite sluoksnį bulvių košės, sluoksnį smulkiai supjaustytos virtos mėsos, susmulkintą svogūną, sluoksnį žiedinių kopūstų ir vėl bulvių košės. Ant viršaus užpilkite išplaktą su 2 šaukštais pieno ir trupučiu druskos kiaušinį, uždėkite sviesto gabaliukų ir kepkite orkaitėje 10 – 15 minučių.

Tinka vartoti su: Valgykite su salotomis ar šviežiais agurkais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!