Gūžinių kopūstų apkepas
Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
1,5 kg kopūstų,
4 – 5 kiaušiniai,
2 – 3 svogūnai,
2 – 3 šaukštai sviesto,
3 – 4 šaukštai smulkiai supjaustutų petražolių,
1 stiklinė džiūvėsėlių,
0,5 stiklinės pieno,
1 šaukštas miltų,
2 stiklinės grietinės padažo,
maltų pipirų,
baziliko,
druskos.
Gaminimas:
Kopūstus pasmulkinus apvirti, tada supjaustyti. Kiaušinius su miltais ir pienu gerai išplakti ir supilti ant kopūstų, tada suberti 0,5 stiklinės džiūvėsėlių, svieste pakeptus svogūnus, petražoles, pipirus, druską, viską gerai išmaišyti.
Paruoštą masę sudėti i riebalais išteptą indą, viršų pabarstyti džiūvėsėliais, uždėti kelis gabaliukus sviesto ir kepti. Patiekti su grietine. Skanaus!
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!