Gūžinių baltųjų kopūstų sriuba
Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
1 kopūstas,
1 morka,
1 petražolės šaknis,
1 svogūnas,
1,5 šaukšto sviesto,
2 šaukštai pomidorų tyrės,
2 l mėsos sultinio,
0,5 stiklinės grietinės,
1 šaukštas miltų,
2 lauro lapeliai,
pipirų, druskos, džiovintos gelsvės žolės.
Gaminimas:
Kopūstą supjaustyti, patrinti su druska ir sudėti į sultinį.
Supjaustytą morką, petražolės šaknį, svogūną pakepti svieste ir
sudėti į sriubą. Tada sudėti supjaustytus obuolius. Kai daržovės bus
beveik išvirusios, miltus pakepti svieste, sudėti pomidorų tyrę,
išmaišyti ir supilti į sriubą. Paskaninti prieskoniais, pasūdyti,
užvirti. Patiekti su grietine. Skanaus!
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!