Raugintų kopūstų sriuba
Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
2 – 3 stiklinės raugintų kopūstų,
20 – 30 g džiovintų grybų,
1 – 2 morkos,
1 petražolės šaknis,
1 svogūnas,
1 – 2 šaukštai riebalų,
1 šaukštas miltų,
2 l mėsos sultinio,
0,5 stiklinės grietinės,
1 lauro lapas,
druskos, pipirų.
Gaminimas:
Išmirkytus grybus išvirti. Nuovirą supilti į mėsos sultinį. Raugintus kopūstus troškinti, užpylus stikline vandens ir įdėjus šaukštą riebalų. Baigiant troškinti, į kopūstus sudėti riebaluose su miltais pakepintus svogūnus, grybus, tarkuotas morkas, petražolę. Sudėti prieskoniu, pasūdyti, dar patroškinti. Po to viską užpilti sultiniu ir užvirti. Užbalinti grietine. Skanaus!
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!