Žiedinių kopūstų sriuba
Ingridientai:1 žiedinis kopūstas,
1l sultinio arba vandens,
40-50g sviesto,
maltų muskatų,
6-8 šaukštai fermentinio sūrio,
druskos, cukraus,
žalumynų (petražolių, krapų).
Gaminimas
Žiedinius kopūstus išskirstome žiedynėliais, nuplauname, nuvarviname ir pakepiname svieste. Sudedame į puodą, užpilame karštu sultiniu arba vandeniu, įberiame prieskonių ir verdame, kol suminkštėja. Keletą žiedynėlių paliekame, o likusius sutriname elektriniu smulkintuvu. Sriubą išpilstome i keraminius dubenėlius, sudedame paliktus žiedynėlius, užbarstome fermentiniu sūriu ir kelioms minutėms dedame į įkaitintą orkaitę, kol sūris išsileidžia ir paskrunda.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!