10 rezultatų ieškant "zasis"

Žąsis su raugintais kopūstais

Paukštį įtrinti druska, prikimšti kopūstų ir kepti. Kai iškeps, išimti kopūstus, mėsą supjaustyti. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Kepta žąsis su garstyčiomis

Žąsį nuvalyti ir supjaustyti porcijomis. Tada įtrinti druska, pipirais, čiobreliais ir 1 valandą palaikyti šaldytuve.Garstyčias sumaišyti su sojos padažu ir aliejumi. Žąsies gabaliukus patepti šiuo mišiniu ir kepti. Po valandos apibarstyti džiūvėsėliais, dar kartą patepti padažu..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta žąsis su daržovėmis

Žąsį išvalyti, įtrinti druska, mairūnu ir palaikyti šaldytuve 1 valandą. Paskui pakepinti aliejuje, sudėti į puodą, užpilti daržovių nuoviru ir troškinti 1 valandą.Svogūnus, morkas, porą, brokolius supjaustyti ir sudėti į puodą su žąsim. Įdėti pupelių. Baigiant troškinti,..

Recepto vertinimas: 0

Žąsis su veršienos įdaru

Žąsį išvalyti ir įtrinti su druska, pipirais bei čiobreliais. Vienai valandai įdėti į šaldytuvą.Paruošti įdarą: svogūnus supjaustyti, pakepinti aliejuje. Kepenėles pakepinti ir sumalti. Sudėti piene išmirkytas ir gerai nuspaustas bandeles, maltą veršieną, įmušti kiaušinį, s..

Recepto vertinimas: 0

Kepta žąsis ar kalakutas su obuoliais

Paukščio vidų ir išorę įtrinti druska ir citrinos sultimis. Obuolius ir slyvas sukimšti į vidų ir užsiūti. Iš didesnių obuolių išimti sėklides. Paukštį padėti į keptuvą ant nugaros. Kalakutą iš viršaus galima patepti ištirpintu sviestu ar grietine. Paukštį apkepinti orkai..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryta žąsis

Išdarinėta žąsis įtrinama druska. Įdarui nulupti obuoliai ir slyvos supjaustomi, riešutai smulkiai sukapojami, suberiamas cukrus, razinos, džiūvėsėliai ir viskas sumaišoma. Į žąsį pridedama įdaro ir užsiuvama. Ji dedama į keptuvę, užpilama puse stiklinės vandens ir 1,5 valando..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryta žąsis 2

Išdarinėta žąsis įtrinama druska. Įdarui nulupti obuoliai ir slyvos supjaustomi, riešutai smulkiai sukapojami, suberiamas cukrus, razinos, džiūvėsėliai ir viskas sumaišoma. Į žąsį pridedama įdaro ir užsiuvama. Ji dedama į keptuvę, užpilama puse stiklinės vandens ir 1,5 valando..

Recepto vertinimas: 0

Žąsis su obuoliais ir razinomis

4kg žąsį nuplaukite, nusausinkite, įtrinkite 50g druskos, išmaišytos su 3g maltų juodųjų pipirų, 3g džiovintų rozmarinų ir 2g džiovintų mairūnų ir palikite parai. 1kg obuolių nuskuskite, supjaustykite į keturias dalis, išpjaukite sėklalizdžius, išmaišykite su 100 g nuplautų..

Recepto vertinimas: 0

Su obuoliais kepta žąsis

Prieš kepant žąsis nusvilinama, išdorojama, labai gerai nuplaunama ir nušluostoma. Jai nupjaunamas kaklas ir kojos iki sąnario. Paukštis iš vidaus ir iš išorės įtrinamas druska su kmynais ir maltais kvapiaisiais pipirais. Taip paruošta ji paliekama per naktį. Kitą dieną kmynai nuš..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryta žąsis (Ramintos)

Supjaustykite kubeliais duoną ir paskrudinkite aliejuje. Palikite atvėsti, o kol atvės nuplaukite ir supjaustykite kubeliais svogūnus ir obuolius. Sumaišykite su riešutais, pelynu, gvazdikėliais, svogūnų laiškais, kiaušiniais, citrinos žievele ir sultimis, įberkite druskos ir pipi..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: zasis