Įdaryta žąsis


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
1.1 žąsis,
truputis druskos.
Įdarui:
2.1 kg obuolių,
3.400 g išmirkytų džiovintų slyvų,
4.2 šaukštai razinų,
5.2 šaukšрtai riešutų,
6.1 šaukštas cukraus,
7.6 šaukštai maltų džiūvėsėlių.
Gaminimas:
Išdarinėta žąsis įtrinama druska. Įdarui nulupti obuoliai ir slyvos supjaustomi, riešutai smulkiai sukapojami, suberiamas cukrus, razinos, džiūvėsėliai ir viskas sumaišoma. Į žąsį pridedama įdaro ir užsiuvama. Ji dedama į keptuvę, užpilama puse stiklinės vandens ir 1,5 valandos kepama, palaistant atsiradusiu skysčiu.
Iškepusi žąsis supjaustoma, sudedama į apvalų pusdubenį ir užpilama likusiu padažu. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!