25 rezultatų ieškant "vieno"

Romo ar brendžio padažas

Į elektrinę maišyklę sudėkite kiaušinio trynį ir 2 šaukštus cukraus pudros. Plakite, kol mišinys pabals. Įpilkite romo ar brendžio ir plaktos grietinėlės. Įmaišykite vieno kiaušinio išplaktus baltymus ir viską dar gerai išplakite. Padažą palaikykite 30 min. ir tik tada patieki..

Recepto vertinimas: 0

Troškinti kopūstai su kiaulės kojelėmis

Kojeles nuvalyti, nuplauti, perpjauti išilgai per pusę. Kopūstus nuplauti. Į puodą dėti riebalus, kiaulės kojeles ir ant viršaus kopūstus. Užpilti vandeniu ir troškinti. Kai mėsa bus minkšta, dėti prieskonių ir druskos (pagal skonį). Bulves išvirti su lupenomis ir nulupti. Į pusdu..

Recepto vertinimas: 3

Pyragas su uogiene

Tiesiog paprasčiausiai viską suminkyti.Tešla iškloti lygiai skardą.Truputi pakepti orkaitėje(~10min).Poto sukrėsti uogienę, tolygiai padengti pyrago padą.Pyragą kepti ~40min. 180 laipsnių orkaitėje.Poto gerai išplakti kiaušinio baltymą ir gražiai užtepti ant pyrago.Vel truputi pake..

Recepto vertinimas: 3

Kijevo kotletas

Filė pamušti. Žalumynus supjaustyti ir sumaišyti su sviestu. Ant vieno filė gabalo dėti sumaišyti mišinio, o ant viršaus kitą filė gabalą. Galus sulyginti. Kotletus pavilgyti kiaušinyje, džiūvėsėliuose ir kepti. Iškeptus patiekti su duonos riekelėmis. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 4

Užkandis skubantiems

Nuskustas bulves plonai supjaustykite, sukapokite grybus. Svogūnus, grybus ir česnaką sumalkite ir sudėkite į ugniai atsparų indą, ant viršaus uždėkite bulves, apibarstykite pipirais, užberkite šaukštą sūrio. Susluoksniuokite likusias bulves, užpilkite grietinėle, sumaišyta su kia..

Recepto vertinimas: 0

Biskvitinis tortas su braškėmis

Biskvitui tryniai ištrinami su cukrumi. Miltai sumaišomi su krakmolu ir nutarkuota citrinos žievele (geltonuoju sluoksniu). Prieš kepant išplakami baltymai ir dedami į trynius vis beriant miltus. Atsargiai išmaišoma, stengiantis nesutrinti oro pūslelių. Tada supilama į formą ant sviest..

Recepto vertinimas: 5

"Babilono" pyragas

Miltus, išmaišytus su kepimo milteliais, sukapoti su margarinu, suberti cukrų, sudėti trynius, grietinę. Užminkyti pakankamai kietą tešlą. Iškočioti į dvi dalis, sudėti į kepimo skardas, patepti džemu, o ant viršaus supilti išplaktus su dviem šaukštais cukraus baltymus. Apiberti..

Recepto vertinimas: 0

Apelsininis tortas su glajumi

Apelsinus mirkyti vandenyje 2-3val. Paskui dėti į puodą, įpilti vandens, uždengti ir virti, kol žievelės suminkštės. Apelsinus nusunkti, ataušinti, nulupti žieveles, ištrinti sėklas. Apelsinus pusvalandį trinti, įberiant cukraus pudros, maltų migdolų ir sudedant kiaušinių tryniu..

Recepto vertinimas: 4

Skryliukai su bulvių koše

Nuluptas ir smulkiai supjaustytas bulves sumesti į verdantį vandenį, pagal skonį pasūdyti. Kol verda bulvės, iš miltų ir vandens užminkyti tešlą, iškočioti ploną lakštą ir supjaustyti kvadratėliais. Kitame puode užvirinti vandenį, sumesti skryliukus. Virti, kol skryliukai pakils..

Recepto vertinimas: 0

Makaronai su pupelėmis ir žuvimi (Ramunės)

Makaronus ir šparagines pupeles 15 min. pavirinti prieskoniais bei citrinos žievele pagardintame sultinyje, nukošti. Susmulkinti ešerį vieno kąsnio gabalėliais, apšlakstyti citrinos sultimis, apibarstyti druska, pipirais ir apkepti aliejuje. Lėkštėje patiekti makaronus, žuvies gabalėl..

Recepto vertinimas: 0

Antis su apelsinais

Antį gerai nuplauname, nusausiname. Morką ir petražolės šaknį gerai nuplauname drugnu tekančiu vandeniu, nusausiname ir supjaustome nedideliais kubeliais. Svogūną nulupame ir smulkiai supjaustome. Vieną apelsiną nulupame ir aštriu peiliu padalijame skiltelėmis. Nulupame vieno apelsino..

Recepto vertinimas: 0

Varškiniai pyragaičiai "trikampėliai" (Miglės)

1. Varškės sūrelius sutrink su paprastu ir vaniliniu cukrumi iki vientisos masės. 2. Paimk gabalėlį folijos ir sudeliok ant jos viena prie kito tris sausainius. Aptepk varške, ant vieno sausainio padėk braškę(arba marmeladinį saldainį (gabaliuką)). Gali įkrėsti dar truputį var..

Recepto vertinimas: 0

Imbiero kubeliai su šokoladu

Orkaitę įkaitinti iki 175-200°C temperatūros. Sviestą arba margariną išsukti su cukrumi bei vaniliniu cukrumi. Po truputį suberti imbierą ir įmušti kiaušinius. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais bei šokolado drožlėmis ir po šaukštą dėti į sviesto ir kiaušinių masę. Razin..

Recepto vertinimas: 0

Ridikėlių salotos su varške

Ridikėlius supjaustykite šiaudeliais, krapus susmulkinkite ir viską sumaišykite su varške. Pagardinkite druska. Sudėkite į dubenį, papuoškite iš vieno ridikėlio padaryta gėle- ridikėlį nuo šaknelės įpjaukite aštriu peiliu, odelę atlenkite kaip lapelius. ..

Recepto vertinimas: 0

Trapi tešla

Miltus persijoti ir suberti ant minkymo lentos. Padaryti kauburėlį ir viduryje duobutę. Dubenėlyje šakute sumaišyti cukrų, druską, trynius arba kiaušinį, romą, grietinėlę arba vyną. Masę supilti į kauburėlio vidurį. Šaltą sviestą supjaustyti gabalėliais ir išdėlioti kaubur..

Recepto vertinimas: 3

Aukštaitiški virtiniai su bulvių įdaru

Iš tešlai skirtų produktų paruošiame tešlą ir iškočiojame iš jos didelį lakštą. Jį supjaustome nedideliais gabalėliais. Įdarui bulvių košę sumaišome su aguonomis ir žiupsneliu druskos. Įdarą dedame ant vieno tešlos gabalėlių krašto, užlenkiame ir formuojame virtinius. K..

Recepto vertinimas: 3

Belgiškai ruošti unguriai su žalumynais

Ungurius nulupkite, išvalykite, nupjaukite galvas, supjaustykite 4 cm gabaliukais. Paruoškite visus žalumynus, juos nuplaukite, gražiai supjaustykite. Puode pašildykite sviestą, jame pakepkiteungurių gabaliukus su supjaustytais česnakais. Maišant kepkite 5 minutes. Sudėkite žalumynu..

Recepto vertinimas: 2

Bezė tortas su persikais

Orkaitę įkaitinti iki 175°C temperatūros. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų. Sviestą arba margariną išsukti iki purios masės. Po truputį suberti 130 g cukraus, sudėti trynius bei įpilti 2 šaukštus vandens. Viską išplakti iki purumo. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir ..

Recepto vertinimas: 4

Tortas „Kalėdinė dovana“

Orkaitę įkaitinti iki 220°C temperatūros. Kiaušinius su cukrumi apie 10 min. plakti elektriniu maišikliu, kol susidarys puri masė. Miltus persijoti su kepimo miteliais ir užsijoti ant kiaušinių masės. Viską atsargiai išmaišyti. Tešlą padalinti į dvi dalis. Vieną dalį tepti ant k..

Recepto vertinimas: 0

Varškės apkepas su juodos duonos trupiniais

Varske sutriname, maisydami iberiame cukru bei vanilini cukru, idedame grietine, trynius, nutarkuota citrinos zievele, puses citrinos sultis, truputi druskos. Gerai ismaise, dalimis dedame miltus, sumaisytus su kepimo milteliais. Dalimis dedame ir plaktos grietineles (tai vieno, tai kito). Tada sude..

Recepto vertinimas: 0

Trešnių kompotas

Tresnes i stiklainius dedamos nenuplikytos, todel inda reikia talpiai prideti, sukreciant, kad daugiau sutilptu. Grusti negalima, nes tresnes galima suzeisti, jos deformuosis, kompoto isvaizda bus negrazi. Jei tresniu bus prideta netalpiai, veliau jos iskils i pavirsiu, o skystis susirinks stiklaini..

Recepto vertinimas: 0

Šventinė nugarinė

Marinatui skirtas morkas, svoguna ir saliera sutarkuojame siaudeliais, susmulkiname pora, petrazoles, idedame druskos, pipiru, mesos prieskoniu, sudedame i puoda, ipilame alaus ir uzviriname. Atvesiname uzdengtąa ir įi marinataą sudedame nugarinęe. Marinuojame per naktee03;į. IiiiiMeasą išsim..

Recepto vertinimas: 0

Obuoliniai sausainiukai

Obuolius reikia nuvalyti t.y nulupti ir išimti sėklas, paskui supjaustyti į nelabai stambias skilteles. Na, jei obuoliai dideli tai bus iš vieno kokių 15 skiltelių. Taip juos supjausčius užpilkite cukrumi ir cinamonu ir palikite 5 min pastoveti. Tešla: Sviestas turi būti sušalęs, nes jį..

Recepto vertinimas: 4

Biskvitinis tortas su braškėmis

Biskvitui tryniai ištrinami su cukrumi. Miltai sumaišomi su krakmolu ir nutarkuota citrinos žievele (geltonuoju sluoksniu). Prieš kepant išplakami baltymai ir dedami į trynius vis beriant miltus. Atsargiai išmaišoma, stengiantis nesutrinti oro pūslelių. Tada supilama į formą ant sviestu ..

Recepto vertinimas: 3

Morenginis kavos pyragas

pirmiausia pasiruošiame morenginę masę - išplakame baltymus su cukraus pudra. Kad gautųsi gera tiršta bezė, reikia šviežių kiaušinių baltymų. Kad išsiplaktų lengvai, įberkite žiupsnelį druskos ir plakite baltymus, kol pradės atsirasti putos, po to po truputį ebrkite cukraus pudr..

Recepto vertinimas: 2

Raktiniai žodžiai: vieno