20 rezultatų ieškant "vienai"

Greiti kepsneliai

Paruošti faršą kaip įprastai kotletams, jį paskaninti druska, pipirais, prieskoniais, pridėti kelias riekutes mirkyto batono. Sutarkuoti kelias morkas, supjaustyti svogūną ir patroškinti keptuvėje su aliejumi. Iš faršo formuoti kotletus ir kepti keptuvėje aukštesniais kraštais. Apkep..

Recepto vertinimas: 0

Lašiniai meduje [Ukrainietiška virtuvė]

Užvirti 1l vandens, suberti druską, cukrų, virinti 5 minutes. Nuimti nuo ugnies, įpilti puse medaus ir maišyti kol ištirps. Uždengti dangčiu ir leisti atvėsti 5 minutes. Poto įdėti į marinatą lašinius ir uždengus leisti visiškai ataušti. Kai mišinys atšals išimti lašinius, mari..

Recepto vertinimas: 5

Žąsis su veršienos įdaru

Žąsį išvalyti ir įtrinti su druska, pipirais bei čiobreliais. Vienai valandai įdėti į šaldytuvą.Paruošti įdarą: svogūnus supjaustyti, pakepinti aliejuje. Kepenėles pakepinti ir sumalti. Sudėti piene išmirkytas ir gerai nuspaustas bandeles, maltą veršieną, įmušti kiaušinį, s..

Recepto vertinimas: 0

Varškės pyragas su slyvomis

Pagaminkite tešlą. Miltus persijokite į dubenį į kalnelį ir jo viduryje padarykite nedidelę įdubą. Į įdubą įmuškite kiaušinį ir įberkite žiupsnelį druskos. Apibarstykite cukrumi. Atšaldytą sviestą sutarkuokite stambia trintuve arba supjaustykite nedideliais gabalėliais ir iš..

Recepto vertinimas: 5

Braškių pagardas

Braškių pagardas. Suplakite plaktuvu (blenderiu) 50g braškių (gali būti net ir šaldytos) su 10g cukraus pudra. Šaldytuve uždarame inde galite laikyti keletą dienų. Barškių pagardą galite vartoti vieną, su naminiu pienu, nes tikro pieno parduotuvėje jau nebėra, patiekti su ledais, š..

Recepto vertinimas: 0

Braškių uogienė

Uogienei geriau tinka smulkesnės, apvalios, rūgštokos, tamsiai raudonos uogos, nes jų minkštimas tankesnis ir dėl to verdant jos mažiau ištyžta. Atrenkamos maždaug vienodo dydžio uogos, nuplaunamos ir, vandeniui nuvarvėjus, sudedamos į dubenį sluoksniais su cukrumi. Sekančią dieną ..

Recepto vertinimas: 2

OBUOLIŲ ŽELĖ

Obuolius nuplauti, supjaustyti į 4 dalis ir virti. Karštus atsargiai nusunkti, kad sultys būtų skaidrios. Jei norite, kad želė būtų spalvota, į verdančius obuolius galite įmesti truputį aronijos ar juodųjų serbentų uogų. Sultis perpilti į didelį puodą, užvirinti, įberti cukraus..

Recepto vertinimas: 0

Lęšių sriuba

Lęsius pamerkti į alų vienai nakčiai. Supjaustytą svogūną pakepinti alyvuogių aliejuje. Visus produktus, isskyrus desrelę, sudėti į puodą ir virti 45 minutes. De&s..

Recepto vertinimas: 0

Desertinis omletas

Kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų, plakikliu arba mediniu šaukštu išsukame su druska ir vaniliniu cukrumi, į dubenį suberiame miltus, pudingo ir kepimo miltelius, sumaišome, supilame į juos išsuktus kiaušinių trynius, supilame pieną, gerai išmaišome ir paliekame 10 min. past..

Recepto vertinimas: 5

Mėsos salotos su ryžiais

Kruopas nuplauti, pamerkti vandenyje ir palikti vienai valandai, kad išbrinktų. Nulupti svogūną, smulkiai supjaustyti ir pakepti augaliniame aliejuje. Sutrinti česnaką ir įdėti į keptuvę, kurioje kepa svogūnas. Po to įdėti mėsą ir kepti tol, kol mėsos odelė pasidarys šiek tiek tr..

Recepto vertinimas: 0

Saldžiarūgštė vištiena (Ievos)

Vištieną supjaustykite kubeliais, apibarstykite prieskoniais ir palikite vienai valandai pasimarinuoti. Į polietileninį maišelį suberkite miltus ir krakmolą, pakratykite, kad susimaišytų. Tada sudėkite vištienos gabalėlius, suimkite maišelį už galų ir purtykite, kad mėsa tolyg..

Recepto vertinimas: 4

Mieliniai virti riestainiai (Jūratės)

Mielės ištrinamos su cukrumi, supilamas pašildytas pienas, ištirpinti riebalai ir visi kiti ingredientai. Gerai išminkoma ir pastatoma šiltais, kad pakiltų. Pakilusi tešla suminkoma, jei per minkšta, dedama dar miltų ir dar kartą pakildinama. Iš pakilusios tešlos daromi piršto storum..

Recepto vertinimas: 0

Tešloje kepti langustai su padažu

Langustus sumaišyti su svogūnais, druska, pipirais, actu, aliejumi,imbieru. Pastatyti vienai valandai marinuotis. Iš miltų, pieno ir kiaušinių sumaišyti skystą tešlą ir taip pat palikti 1 val. Svogūną supjaustyti ir sumaišyti su imbieru, česnaką įmesti, nepjaustyti ir patrošk..

Recepto vertinimas: 0

Sicilietiškos kalafiorų salotos

Kalafiorą susmulkinkite: nupjaukite žiedelius, o kotus supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais. Pavirkite 2-3 min. pasūdytame vandenyje, kad šiek tiek suminkštėtų, bet nepervirkite. Išvirusius kalafiorus nusausinkite. Uždengiamame inde sumaišykite citrinos sultis, cinamoną, kajen..

Recepto vertinimas: 1

Marcipaninės rožės

Paruoškite 350 g minkštos marcipaninės masės pagal receptą (žiūrėkite skyrelyje "Viskas desertams"). 3/4 šios masės nudažykite raudonais maistiniais dažais. Vienai rožei sukočiokite 3-4 marcipaninės masės rutuliukus. Juos padėkite ant sviestinio popieriaus arba folijos ir užkloki..

Recepto vertinimas: 4

Obuolių želė

Obuolius nuplauti, supjaustyti į 4 dalis ir virti. Karštus atsargiai nusunkti, kad sultys būtų skaidrios. Jei norite, kad želė būtų spalvota, į verdančius obuolius galite įmesti truputį aronijos ar juodųjų serbentų uogų. Sultis perpilti į didelį puodą, užvirinti, įberti cukrau..

Recepto vertinimas: 0

SUMUŠTINIAI SU KIAUŠINIAIS

Supjaustom batona riekemis. Smulkiai supjaustom svoguna, imusam kiausini, idedam majoneza, druska. Viska ismaise, mase dedame ant riekuciu.I keptuve ipilame aliejaus, palaukiame kol uzkais, tada greitu judesiu verciame rieke uztepta mase zemyn ir dedame i keptuve. Apkepus vienai pusei apverciame ir ..

Recepto vertinimas: 0

Kepta duona II

Duona supjaustome riekemis po to supjaustyti staciakampiais griezineliais.I keptuve pripilti aliejaus ir kai uzkais sudeti duonos grizinelius. Apskrudus vienai pusei apversti po to su kiaurasamciu isgreibti duona i dubeni. Duona apibarstyti druska ir isspaustu cesnaku. (Rimante)..

Recepto vertinimas: 0

VARŠKĖS DESERTAS

Ananasa susmulkinti. Kelis griezinelius palikti papuosimui, likusius su mikseriu sutrinti su sureliais, romu ir medumi. Sudeti i desertines ir vienai valandai pastatyti i saldytuva. Pabarstyti kava ir papuosti ananasu griezineliais bei persikais...

Recepto vertinimas: 0

Kiaušinienė su sūrio įdaru

Kiaušiniai išplakami su druska, supilamas pienas ir gerai išmaišoma. Į keptuvėje ištirpintą sviestą pilamas nestoras tešlos sluoksnis. Kad kepant neprisviltų, galima viduryje pradurti skylutę. Apkepus vienai pusei- apversti. Kai kiaušinienė apkepa, ant vidurio uždedama sūrio įdaro, ..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: vienai