Tešloje kepti langustai su padažu

Ingridientai:
4 išvirti langustai,
1 svogūnas, actas,
aliejus, imbieras,
1 kiaušinis, miltų
pieno, pipirai,
druska.

Padažui:
pomidorų tyrė,
3 svogūnai,
1 česnakas,
imbiero, druska,
pipirai, aliejus.
Gaminimas
Langustus sumaišyti su svogūnais, druska, pipirais, actu, aliejumi,imbieru. Pastatyti vienai valandai marinuotis.

Iš miltų, pieno ir kiaušinių sumaišyti skystą tešlą ir taip pat palikti 1 val. Svogūną supjaustyti ir sumaišyti su imbieru, česnaką įmesti, nepjaustyti ir patroškinti. Kai svogūnas bus minkštas įdėti pomidorų tyrės ir langustus. Pamirkyti mėsą tešloje ir kepti aliejuje. Patiekti su ryžiais. Padažą patiekti atskirai.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!