25 rezultatų ieškant "valandos"

Jogurtiniai ledai

Stiklinę pieno užviriname su cukrumi ar medumi (saldiname pagal skonį), o likusiame piene išmaišome krakmolą ir supilame į karštą pieną. Kokoso drožles ir migdolų plokšteles truputi apkepiname cukruje ir supilame į pieno masę. Viską gerai išmaišome. Maišydami supilame jogurtą ir..

Recepto vertinimas: 0

Libanietiška vištiena

Išvirta vištiena supjaustyti gabaleliais. 1,5 valandos marinuoti citrinos rugšties, cesnaku ir smulkintu žalumynu marinate. I išplakta kiaušini sudeti smulkintus ir pakepintus svogunus, smulkintus žalumynus, citrinos rugšti ir suberti Maggi prieskonius, druska. marinuotus vištienos gabaliu..

Recepto vertinimas: 0

Mieliniai žagarėliai

Iš kiaušinių, cukraus, trupučio miltų, mielių ir pieno užmaišykite skystą tešlą ir pastatykite šiltai, kad pakiltų. Po valandos, jei tešla tinkamai pakilusi, sudėkite visus miltus, užminkykite ir laikykite šiltai, kol pakils. Pakilusią tešlą iškočiokite 1 mm storio lakštais, ..

Recepto vertinimas: 3

Baklažanų apkepas su mėsa

Baklažanus kepti orkaitėje, kol susiraukšlės, tada nulupti. Minkštimą supjaustyti, pasūdyti ir palikti 10 – 15 minučių pastovėti. Supjaustytus svogūnus pakepinti, po to sudėti susmulkintus pomidorus ir patroškinti. Ištroškinus įberti pipirų, petražolių lapelių. Baklažanus apd..

Recepto vertinimas: 0

Vaisių tortas

Iš nurodytų produktų išminkyti tešlą ir pusei valandos įdėti į šaldytuvą. Atšaldyta tešla iškloti tortinės šonus ir dugną, Kepti stipriai įkaitusioje orkaitėje (250 laipsnių). Sviestą ištrinti su cukrumi, įdėti trynius ir likusius kremo produktus, išmaišyti. Kremo pridėti..

Recepto vertinimas: 0

Kiauliena, troškinta su pupomis arba žirniais

Žirnius ir pupas perrinkti ir 6-8 valandas mirkyti. Pupoms reikia įpilti daug vandens. Kai jos išbrinks, vandenį nupilti. Ant troškintuvo dugno sudėti mėsą, ant jos - rūkytos kiaulienos odelę, žirnius arba pupas ir prieskonines daržoves, įpilti vandens, kad vos apsemtų produktus, paga..

Recepto vertinimas: 0

Virtos kiaulių kojelės

Kiaulės kojeles išilgai perkirsti pusiau, užpilti šaltu vandeniu. Užvirinti, nugraibyti atsiradusias putas ir virti 2-2,5 valandos ant mažos ugnies. Po valandos pridėti druskos, prieskonių ir prieskoninių daržovių. Išvirusias kiaulių kojeles patiekti karštas su virtais žirniais arba ..

Recepto vertinimas: 0

Keptas kiaulienos vyniotinis su slyvomis

Mėsą, išėmus šonkaulius, įtrinti druska ir garstyčiomis. Slyvas išmirkyti ir išimti kauliukus. Mėsos gabalą apdėti slyvomis, susukti ir surišti siūlu. Kepti orkaitėje apie 2 valandas 160-170C temperatūroje, retkarčiais palaistant vandeniu arba sultiniu. Po valandos įdėti geižin..

Recepto vertinimas: 0

Kepta žąsis su garstyčiomis

Žąsį nuvalyti ir supjaustyti porcijomis. Tada įtrinti druska, pipirais, čiobreliais ir 1 valandą palaikyti šaldytuve.Garstyčias sumaišyti su sojos padažu ir aliejumi. Žąsies gabaliukus patepti šiuo mišiniu ir kepti. Po valandos apibarstyti džiūvėsėliais, dar kartą patepti padažu..

Recepto vertinimas: 0

Konservuotos cukinijos su pomidorais

Sumalkite pomidorus, čili ir papriką. Cukiniją papjaustykite plonais pusžiedžiais. Į puodą sudėkite maltus pomidorus ir užvirinkite. Tada sudėkite cukiniją, ėpilkite cukraus, aliejaus, druskos ir virkite ant silpnos ugnies pusė valandos. Po to sudėkite smulkintus česnakus, įpilkite ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių plokštainis

Bulves ir du svogūnus nulupti ir sutarkuoti smulkia tarka. Lašinukus supjaustyti smulkiai ir pakepinti, įdėti smulkiai pjaustytą svogūną ir dar pakepinti, kol apskrus. Pieną užvirinti, jame ištirpinti druską. Tada karštu pienu užplikome tarkius, supilame spirgučius, sudedame prie..

Recepto vertinimas: 4

Cepelinai

Vieną kilogramą bulvių švariai nuplauname ir išverdame su lupena, ataušiname ir sumalame mėsmale. Likusias bulves nulupame ir sutarkuojame smulkia tarka. Tarkius išspaudžiame per merliuką, kuo sausiau. Bulvių sultims duodame pastovėti, kad nusėstų krakmolas. Tada sultis nupilame ..

Recepto vertinimas: 4

Veršienos sultinys

Versieną ir kaulus užpilkite 1,5 l salto sūdyto vandens ir užvirinkite, nugriebkite putas. Nuvalykite ir supjaustykite morką, ropę, porą, salierą ir kartu su petražolėmis sudėkite į versienos sultinį. Sriubą virkite apie 1,5 valandos. Sultinį nukoskite, paskaninkite druska, sudėkite ..

Recepto vertinimas: 0

Sojos dribsnių kepsnys (Ramunės)

Sojų dribsnius užpilti verdančiu vandeniu, kad apsemtų ir palaikyti 1 - 1,5 valandos. Tada suberti manų kruopas, stambiai tarkuotas ir apkepintas su svogūnėliu morkas. Suberti prieskonius, druską, sojos padažo. Formuoti stačiakampio formos kepsnį, apvolioti sėlenose arba džiūvėsėli..

Recepto vertinimas: 5

Kiaulienos vyniotinis (Ramunės)

Iš nugarinės išimti kaulus, mėsą apibarstyti druska su prieskoniais. Ant viršaus sukrauti įdarą - sūdytą liežuvį, slyvas be kauliukų, obuolius, kumpio arba dešros griežinėlius ir kt. Galima dėti ir kelis skirtingus pagal skonį įdaro sluoksnius. Mėsą suvynioti ir surišti. Vyni..

Recepto vertinimas: 5

Krevetės su pomidorų pagardais

Pomidorus pusei minutės sudėti į verdantį vandenį. Išgriebti, perlieti šaltu vandeniu, nulupti odeles, supjaustyti į keturias dalis ir išimti sėklalizdžius. Sėklalizdžius šiek tiek pasūdyti ir sudėti į sietą, kad išsiskirtų sultys. Pomidorų ketvirčius smulkiai supjaustyti (ku..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos sriuba su bambukų ūgliais

Grybus 1/2 valandos pamirkykite karštame vandenyje. Vištieną supjaustykite plonomis juostelėmis. Bambuko ūglius nuvarvinkite ir supjaustykite plonomis juostelemis. Grybus nuvarvinkite, nupjaukite kietus kotelius, kepurėles supjaustykite juostelėmis. Grybus, vištieną, bambuko ūglius sudė..

Recepto vertinimas: 3

ALUJE TROŠKINTAS KUMPIS

Sudekite i dideli puoda kumpi bei darzoves, sumeskite lauru lapus ir uzpilkite alumi. Virkite apie pusantros valandos. Kiaulienos kilogramas vidutiniskai verda apie 50 min. Ikaitinkite orkaite iki 200 laipsniu temperaturos. Isvirusio kumpio virsu supjaustykite kryzmai ir uzberkite cukraus (virsus tu..

Recepto vertinimas: 0

JOGURTINIAI LEDAI

Stikline pieno uzviriname su cukrumi ar medumi (saldiname pagal skoni), o likusiame piene ismaisome krakmola ir supilame i karsta piena. Kokoso drozles ir migdolu ploksteles truputi apkepiname cukruje ir supilame i pieno mase. Viska gerai ismaisome. Maisydami supilame jogurta ir pastatome mase i sal..

Recepto vertinimas: 0

VAISIŲ TORTAS

Is nurodytu produktu isminkyti tesla ir pusei valandos ideti i saldytuva. Atsaldyta tesla iskloti tortines sonus ir dugna, Kepti stipriai ikaitusioje orkaiteje (250 laipsniu). Sviesta istrinti su cukrumi, ideti trynius ir likusius kremo produktus, ismaisyti. Kremo prideti i atausinta pyraga, papuost..

Recepto vertinimas: 0

Šimtalapis

Mielės pakildinamos truputyje pieno su cukrumi. Į šiltą pieną su išplaktais jame kiaušiniais suberiami miltai, supilamos pakildintos mielės ir smarkiai minkoma ne mažiau pusvalandžio. Tešla padalijama į šešias dalis, nekeičiant paskutinės minkymo krypties. Iš kiekvieno ga..

Recepto vertinimas: 4

Raugintų kopūstų troškinys

Džiovintus grybus isbrinkinti mažame kiekyje vandens. Kiaulės ausis, kojas, uodegas gerai nuplauti, supjaustyti nedideliais gabalais ir virti sipna liepsna apie 1,5 valandos nedideliame kiekyje vandens pageidautina be druskos (paprastai kopūstai būna sūrūs). Įdėti lauro lapų, kvapni..

Recepto vertinimas: 3

Kiaulienos šaltiena

Mesa nuplauti, ideti i salta vandeni, uzvirinti, nugraibyti putas ir 3 - 5 valandas virti ant mazos ugnies 85 - 90C temperaturoje. Likus valandai iki virim pabaigos, sudeti prieskonines darzoves. Isvirusia mesa (jau be kaulo) isimti is sultinio ir supjaustyti gabaleliais. Sultini perkosti per marle ..

Recepto vertinimas: 3

Jūros lydeka su alyvomis

Žuvį pabarstome druska, prieskoniais ir palaikome 15 min. Susmulkiname alyvas, česnaką, petražoles, svogūnų laiškus, sumaišome juos su aliejumi, pasūdome, įberiame truputį pipirų.Į foliją sudedame gautą mišinį ant jo uždedame žuvį, aplaistome vynu ir užspaude foliją kepame ork..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladiniai bučkiai

Kiaušinių baltymus su druska plakti, kol pasidarys labai tirštos putos, po to pamažu supilti cukrų. Po cukraus supilti kakavą ir tarkuotą šokoladą.Skardą iškloti kepimo popieriumi ir dviem arbatiniais šaukšteliais į ją sudėti riešuto dydžio gumulėlius. Sausainius kepti apie pusę ..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: valandos