Tortas „Napoleonas“


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:

Reikia tešlai:
3 stiklinių miltų,
200 g vegan margarino,
¾ stiklinės sojos pieno,
druskos.

Kremui:
0,5 l sojos pieno,
1 stiklinės cukraus,
1-2 šaukštai krakmolo,
250 g vegan margarino,
riešutų ar kokių nors vaisių.

Gaminimas:

Tešla: Šaltą, kietą margariną stambiai sutarkuoti. Įdėti miltus, sojos pieną, druską. Padaryti tešlą. Padaryti is tešlos rutulį ir įdėti į šaldytuvą 1 valandai. Po valandos tešlą padalinti į 6, 7 dalis ir padaryti iš jų blynus. Iškepti juos orkaitėje.

Kremas: sumaišyti šaltą sojos pieną, cukrų, krakmolą. Virinti ant mažos ugnies, nuolat maišant, kol masė pasidarys vienalytė. Leisti atšalti. Gerai išmaišyti margariną. Įdėti sojos pieno, cukraus ir krakmolo masę į margariną (po truputį, maišant, 6-8 žingsniais). Patepti kremu blynus (po 2 šaukštus). Turi pastovėti 1 valandą. Po to reikia tortą prispausti iš viršaus ir su peiliu sutvarkyti kraštus (suteikti formą). Apiberti riešutais, kokiais nors vaisiais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!