20 rezultatų ieškant "uzbarstyti"

Levante

Levante Patiekalo šalis: Italija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 0,5 l Pienas0,5 l Vaisių sultys (apelsinų, obuolių)Saulėgrąžų aliejus200-300 gr. degtinė arba spiritas200 gr. (stiklinė) Rasalas (agurkų, pomidorų)Tomatų pastaKrapų nuoviras (2 pundeliai + 0.5 l)100 gr. CukrusPlakta grie..

Recepto vertinimas: 0

Mėsa įdarytos bulvės

Mėsa įdarytos bulvės Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 6 – 8 bulvės, 300 g mėsos faršo, 2 svogūnai, 2 riekutės pyrago, 1 morka, 50 g margarino, 2 šaukštai pomidorų pastos, mairūnas, druska. Gaminimas: Bulves išvirti, nulupti, išgremžti vidų ir pridėti įdaro. Puode ištirpinti ma..

Recepto vertinimas: 0

Makaronai su medumi

Makaronai su medumi Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g stambių makaronų, 2 šaukštai medaus, 50 g sviesto, 50 g fermentinio sūrio. Gaminimas: Į verdantį pasūdytą vandenį sudedami makaronai ir verdami 7-10 min. Išgriebiami kaiurasamčiu, sudedami į indą, užpilama išlydyto sviesto ir..

Recepto vertinimas: 3

Pikantiškos bulvės

Pikantiškos bulvės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 0,5kg bulvių 8 šaukštai tarkuoto sūrio 1 stiklinė pieno 2 kiaušiniai žiupsnelis muskato riešuto druskos, pipirų žalumynų Gaminimas: Išplakite kiaušinius, supilkite į juos pieną ir vėl išplakite. Tada įdėkite 5 šaukštus tarkuo..

Recepto vertinimas: 0

Keptos šviežių bulvių puselės

Keptos šviežių bulvių puselės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g pailgos formos bulvių, 150 g riebaus fermentinio sūrio, 2 šaukštai kmynų, druskos. Gaminimas: Bulves švariai nuplauti šepetėliu ir padėti apdžiūti.Po to perpjauti išilgai pusiau, pabarstyti druska bei kmynais ir pa..

Recepto vertinimas: 0

Saldusis pienelis

Saldusis pienelis Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Stiklinė pieno,2 saukštai skysto medausžiupsnelis cinamono. Gaminimas: Medų ištirpdinti piene ir užbarstyti cinamono.Skanaus Tinka vartoti su: gėrimą gerkite su sausainiais!..

Recepto vertinimas: 0

Svogūnų salotos su morkomis

Svogūnų salotos su morkomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 dideli svogūnai, 4 morkos, 3 šaukštai aliejaus, Petražolės, Krapai, Druska. Gaminimas: Svogūnus supjaustyti griežinėliais ir užpilti aliejumi. Morkas supjaustyti griežinėliais ir uždėti ant svogūnų, užbarstyti smulkiai ..

Recepto vertinimas: 0

Virtų svogūnų salotos

Virtų svogūnų salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3 dideli svogūnai, 1 stiklinė pieno, 2 šaukštai grietinės, Virto kiaušinio trynys, Morka, Pipirai, Krapai, petražolės. Gaminimas: Svogūnus supjaustyti griežinėliais ir apie 4 min. virti ant silpnos ugnies. Pavirintus svogūnus nusu..

Recepto vertinimas: 0

Kaimiškas meduolis

Kaimiškas meduolisIngridientai: 2 stiklinių miltų 1/2 stiklinės cukraus medaus 2 kiaušinių truputi sodos 1 šaukštelis cinamono gvazdikėlių Paruošimo būdas: Kiaušinius su cukrumi ištrinti , medų pakaitinti ir jame ištirpinti sodą ( dėl spalvos įdėti deginto cukraus)..

Recepto vertinimas: 5

Apelsinų skonio vyniotinis

Apelsinų skonio vyniotinis Patiekalo šalis: Švedija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3 kiausiniai,200g. cukraus,200g. miltu,1 a.s. kepimo milteliu,1a.s. kapoto apelsino zieveliu,50g. svieziai spaustu apelsino sulciu. IDARAS: 120g.sviesto,100g. juodojo sokolado,1 kiausinio trynys,2-3 s apelsinu li..

Recepto vertinimas: 0

Baravykai grietinėje

Baravykai grietinėjeIngridientai: 8-10 baravykų kepurėlių 2 svogūnai 2 stiklinės grietinės pipirų druskos petražolių lapelių ar krapų Gaminimas: Baravykus apvalyti ir apvirti. Į keptuvę įpilti 1 stiklinę grietinės, sudėti nusausintus baravykus, grieižinėliais supjau..

Recepto vertinimas: 0

„NUGA" su avižiniais dribsniais

„NUGA" su avižiniais dribsniais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.70 g margarino, 2.25 g avižinių dribsnių, 3.50 g cukraus, 4.50 g miltinio cukraus, 5.20 g kakavos miltelių, vanilinio cukraus. Gaminimas: Ištirpinus l šaukštą margarino, jame paskrudinami avižiniai dribsniai. Užba..

Recepto vertinimas: 3

Sausainiukai su varškės įdaru

Sausainiukai su varškės įdaru Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.450 g miltų, 2.200 g sviesto, 3.3 kiaušiniai, 4.0,5 stiklinės grietinės, druskos, Įdarui: 5.400 g varškės, 6.2 kiaušiniai, 7.2 šaukštai cukraus, 8.1 pakelis vanilinio cukraus, mėtų lapelių. Gaminimas: Iš miltų, k..

Recepto vertinimas: 0

Tortas „Bakužė“

Tortas „Bakužė“ Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1,5 l tarkuotos juodos duonos, 2.15 obuolių, 3.6 kiaušiniai, 4.1 stikline cukraus, 5.1 pakelis vanilinio cukraus, truputis cinamono. Gaminimas: Paruošti skardą ir i ją įberti tarkuotos duonos sluoksnį, ant jo sudėti eilę stambi..

Recepto vertinimas: 0

Šviežių daržovių salotos su kalafiorais ir saldrūgščiu alyvų aliejaus užpilu

Šviežių daržovių salotos su kalafiorais ir saldrūgščiu alyvų aliejaus užpilu Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 40g suplėšytų Aisbergo salotų, 30g suplėšytų raudonų salotų (Lolla Rossa), 15g morkų, 40g kalafiorų žiedynų, 30g pomidorų skiltelių, 30g a..

Recepto vertinimas: 0

Užkepėlė su vištiena

Užkepėlė su vištiena Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Morkos, svogūnai,krapai,rauginti agurkai,vištienos šlaunelės,ryžiai,fermentinis sūris,majonezas,pomidirų padažas,ir prieskoniai pagal skonį. Gaminimas: Morkas sutarkuojame ir pakepiname su pjaustytais svog..

Recepto vertinimas: 4

Lengvi sausainiai

Lengvi sausainiai Ingridientai: Miltai - 260 gramų, Sviestas - 250 gramų, Cukrus - 100 gramų, Kiaušinio baltymas - 2 vienetai, Cukraus pudra, Druska Gaminimas Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių. Dvi skardas iškloti kepimo popieriumi. Minkštą sviestą mikseriu išplakti iki purumo...

Recepto vertinimas: 4

Keptų bulvių pica

Keptų bulvių picaIngridientai:1 kg bulvių 200 g dešros 3 kiaušiniai 3 šaukštai grietinėlės 3 svogūnai 150 g sūrio žalumynų prieskonių druskosGaminimasBulves supjaustyti šiaudeliais, apibarstyti druska, apvolioti miltuose ir kepti su įkaitintais riebalais..

Recepto vertinimas: 2

Bandelės

BandelėsIngridientai:1kg miltų, 1/2 stiklinės pieno, 40g mielių, 150g cukraus, 4—5 tryniai, 100—150g sviesto, 7g druskos, citrinos žievelių. Vietoj pieno galima vartoti grietinėlę. Tuomet 1/3 mažinama sviesto norma. Varškės masei: l/2kg varškės, 2 tryniai, 100g..

Recepto vertinimas: 5

VAISINIS PYRAGAS

VAISINIS PYRAGASIngridientai:1 rabarbaras1 kriaušėbraškės stiklinnę1 abrikosomėlynių ir revuogių po stiklinę2 š. aromatizuoto atsto TEŠLAI:225 g. miltųžiupsnelis druskos70 g. cukraus 140 mg. pasuko(jogurto)110 g. sviestocukraus pudrosGaminimasIšmaišius 6 š. cukraus ir aromatizuo..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: uzbarstyti