25 rezultatų ieškant "troskinti"

Troškinti ankštpipiriai

Troškinti ankštpipiriai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 800 g geltonų, žalių ir raudonų ankštpipirių, 2 svogūnai, 2 šaukštai aliejaus, 1 česnako skiltelė, 1/8 l daržovių sultinio, 1 šaukštas saldžių raudonųjų pipirų, 2 šaukštai pjaustytų petražolių Gaminimas: Orkaitė įk..

Recepto vertinimas: 0

Troškinti kopūstai su kiaulės kojelėmis

Troškinti kopūstai su kiaulės kojelėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 kiaulės kojelės, 1 l raugintų kopūstų, 100 g riebalų, 10 vidutinio dydžio bulvių, lauro lapelių, pipirų, druskos, 2-3 stiklinės vandens. Gaminimas: Kojeles nuvalyti, nuplauti, perpjauti išilgai per pusę. Kop�..

Recepto vertinimas: 3

Pati paprasčiausia grybų sriuba

Pati paprasčiausia grybų sriuba Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 250g šviežių grybų 25-30g margarino arba kitų riebalų 25-30g miltų 1l vandens druskos (kmynų) Gaminimas: Nuvalytus grybus nuplauti, supjaustyti siauromis juostelėmis ir troškinti riebaluose. Baigiant troškinti, įberti mil..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos plovas

Kiaulienos plovas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g kiaulienos, svogūnas, 0,5 petražolės šaknies, 500 g griežčių, 1 l vandens, stiklinė ryžių, druskos, pipirų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir apkepinti. Sudėti supjaustytą svogūną, petražolės šaknį. Vėliau įpilti vandens ir..

Recepto vertinimas: 3

Balandėliai su grybais

Balandėliai su grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 10 baltagūžių kopūstų lapų, druskos, vandens. Troškinimui: 2 šaukštai riebalų, 3 šaukštai grietinės. Įdarui: Grybų, rūkytų lašinukų, 2 šaukštai pomidorų tyrės, gabalėlis saliero, 0,5 stiklinės ryžių košės. Gaminima..

Recepto vertinimas: 5

Ryžiai, troškinti su grybais ir sūriu

Ryžiai, troškinti su grybais ir sūriu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g šviežių arba konservuotų grybų, 2 šaukštai margarino arba sviesto, 1 svogūnas arba poras, 1 petražolė, 1 stiklinė ryžių, 2 stiklinės sultinio, 100 g apdžiūvusio sūrio, 5 pomidorai, druskos, pipirų, imbie..

Recepto vertinimas: 0

Grybai, troškinti su daržovėmis

Grybai, troškinti su daržovėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g šviežių grybų, 50 g lašiniukų 1 svogūnas, 3 morkos, 1 petražolė, 0,5 kopūsto gūžės, 2 stiklinės vandens arba sultinio, 7 bulvės, 1 stiklinė žirnių, 1 stiklinė pupų, 2 šaukštai pomidorų tyrės, 0,5 stikln�..

Recepto vertinimas: 0

Grybai, troškinti su miežinėmis kruopomis

Grybai, troškinti su miežinėmis kruopomis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 400 g sūdytų arba 60 g džiovintų grybų, 50 g lašiniukų, 2 svogūnai. 0,5 stiklinės kruopų, 2 stiklinės vandens arba grybų sultinio, 1 šaukštas pomidorų tyrės arba 2 švieži pomidorai, druskos, 3 šaukštai g..

Recepto vertinimas: 0

Grybai, troškinti su obuoliais

Grybai, troškinti su obuoliais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g grybų, 3 šaukštai margarino arba sviesto, 3 rūgštūs obuoliai, 1 šaukštas miltų, 0,5 stiklinės sultinio, 0,5 stiklinės grietinės, druskos, krapų. Gaminimas: Paruoštų grybų kepurėles perpjauti į keturias dalis, ko..

Recepto vertinimas: 0

Grybai, troškinti su porais arba svogūnais

Grybai, troškinti su porais arba svogūnais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g šviežių grybų, 400 g svogūnų arba porų, 3 šaukštai margarino, 1 šaukštas miltų, 0,5 stiklinės sultinio, 1 stiklinė grietinės, druskos, citrinos sulčių, žalumynų. Gaminimas: Nuvalytus ir nuplautus g..

Recepto vertinimas: 0

Grybai troškinti su bulvėmis ir žirniais

Grybai troškinti su bulvėmis ir žirniais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g grybų, 1 svogūnas, 1,5 stiklinės žirnių, 3 šaukštai aliejaus, 3 šaukštai grietinėlės, vandens, druskos, pipirų, krapų. Gaminimas: Grybus ir svogūną sukapoti ir troškinti aliejuje. Sudėti pjaustytas bu..

Recepto vertinimas: 0

Grybai, troškinti su pomidorais

Grybai, troškinti su pomidorais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400 g grybų, 500 g šviežių pomidorų, 1 svogūnas, 60 g sviesto, 1 šaukštas miltų, 0,5 stiklinės nuoviro, 1 stiklinė grietinės, druska, krapų. Gaminimas: Nuvalytus ir supjaustytus grybus bei svogūną pakepinti svieste, įb..

Recepto vertinimas: 0

Troškinti grybai

Troškinti grybai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 g virtų grybų, 2 šaukštai sviesto, 1 svogūnas, 2 šaukštai grietinės, 0,5 stiklinės sultinio, druskos, pipirų, krapų. Gaminimas: Grybus ir svogūną sukapoti ir pakepinti ant sviesto. Supilti sultinį ir troškinti maždaug 20 minuči�..

Recepto vertinimas: 0

Troškinti grybai su bulvėmis

Troškinti grybai su bulvėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g virtų grybų, 50 g rūkytų lašinukų, 40 g sviesto, 1 svogūnas, 2 šaukštai grietinės, 2 pomidorai, 10 bulvių, vandens, druskos, pipirų, krapų. Gaminimas: Grybus ir svogūną sukapoti ir troškinti svieste, pridėjus prie..

Recepto vertinimas: 5

Troškinti grybai garstyčių padaže

Troškinti grybai garstyčių padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g grybų, 2 šaukštai sviesto, 1 šaukštas miltų, 1 svogūnas, 1,5 stiklinės sultinio, 1,5 šaukšto garstyčių, druskos, pipirų, cukraus. Gaminimas: Grybus ištroškinti. Miltus ir kapotą svogūną pakepti ant sviesto..

Recepto vertinimas: 0

Baltasis grybų padažas

Baltasis grybų padažas Ingridientai: 100 gramų sviesto, 250 gramų sūdytų grybų, 2 svogūnai, 1,5 šauksto miltų, 2 stiklinės vandens, pieno arba nuoviro, druskos, pipirų, 3 šaukštai grietinės, svogūnų arba laiškinio česnako laiškų Gaminimas Lašiniukus supjaustyt..

Recepto vertinimas: 4

Troškinti burokėliai

Troškinti burokėliai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 200 g burokėlių, 10 g sviesto, 25 g svogūnų, 50 g padažo, 50 g grietinės acto, druskos. Gaminimas: Burokėliai gerai nuplaunami ir išverdami nenulupus. Paskui jie nulupami, sutarkuojami daržovių tarka, pridedama padažo, grietinės, pa..

Recepto vertinimas: 4

Menkė su kopūstais

Menkė su kopūstais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g menkės, 1 kg kopūsto, 2 rauginti agurkai, 4 šaukštai pomidorų tyrės, 2 svogūnai, 50 g juodųjų alyvų, 50 g kaparėlių, sviesto, džiūvėsėlių, šaukštas miltų, šaukštas tarkuoto fermentinio sūrio, 2 citrinos griežinėliai,..

Recepto vertinimas: 0

Troškinti ryžiai su mėsa

Troškinti ryžiai su mėsa Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.2 1/2 stiklinės maltų daržovių [nulupkite ir smulkiai supjaustykite vieną didelį svogūną, 1 žalią saldžiąją papriką ir dvi trumpas saliero šakneles.] 2.60g. sviesto; 3.2 trintos česnako skiltelės; 4.185g. vištų kepen�..

Recepto vertinimas: 0

Kiauliena, troškinta su ryžiais ir griežčiais [plovas]

Kiauliena, troškinta su ryžiais ir griežčiais [plovas] Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500g. kiaulienos, 1 svogūnas, 1/2 petražolės šaknies, 500g. griežčių, 1 l vandens, 1,5 stiklinės ryžių arba perlinių kruopų, druskos, pipirų ( 1 šaukštas pomidorų tyrės) Gaminimas: Mėsą sup..

Recepto vertinimas: 0

Višta, įdaryta grybais

Višta, įdaryta grybais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 višta, druskos, 150 g savo sultyse virtų grybų, 3 šaukštai margarino arba vištos taukų, 1 poras, 3 ankštiniai pipirai, vandens arba sultinio, 0,5 stiklinės vyno, 1 šaukštelis miltų, grietinė. Gaminimas: Paruoštą vištą įtr..

Recepto vertinimas: 0

Triušienos kepsnys su grybų padažu

Triušienos kepsnys su grybų padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.800 g triušienos, 2.3 morkos, 3.1 petražolė, gabalėlis saliero, 4.1 poras arba 1 svogūnas, 5.100 g bekoninės kiaulienos, 6.1 stiklinė sultinio, 7.1 stiklinė vyno, 8.1,5 šaukšto pomidorų tyrės, 9.125 g savo sultyse v..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos griežinėliai, troškinti serbentų padaže

Jautienos griežinėliai, troškinti serbentų padaže Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.500 g jautienos minkštimo arba 4—5 antrekoto pusgaminio griežinėliai, 2.druskos, pipirų. 3.1/2 šaukštelio garstyčių miltelių, 4.30 g augalinių riebalų, 5.1 šaukštas miltų,6.1 stiklinė vanden..

Recepto vertinimas: 0

Mėsos griežinėliai, troškinti kavoje

Mėsos griežinėliai, troškinti kavoje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.500 g jautienos minkštimo, 2.2 svogūnai, 3.2 šaukštai riebalų, 4.2 šaukštai miltų,5. 1 stiklinė vandens, 6.1/2 stiklinės stiprios kavos, 7.1 šaukštelis druskos, 8.50 g grietinės, 9.2 pomidorai, 10.petražolės la..

Recepto vertinimas: 5

Gabalėliais spirginta jautiena [befstrogenas]

Gabalėliais spirginta jautiena [befstrogenas] Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.500 g jautienos minkštimo, druskos, pipirų, 2.50 g riebalų, 3.2 svogūnai, 4.1 šaukštas miltų, 5.1 šaukštas pomidorų tyrės, 6.200 g grietinės, aštraus padažo. Gaminimas: Mėsą iš pradžių supj..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: troskinti