7 rezultatų ieškant "troskinti"

Troškinti kopūstai su kiaulės kojelėmis

Kojeles nuvalyti, nuplauti, perpjauti išilgai per pusę. Kopūstus nuplauti. Į puodą dėti riebalus, kiaulės kojeles ir ant viršaus kopūstus. Užpilti vandeniu ir troškinti. Kai mėsa bus minkšta, dėti prieskonių ir druskos (pagal skonį). Bulves išvirti su lupenomis ir nulupti. Į pusdu..

Recepto vertinimas: 3

Ryžiai, troškinti su grybais ir sūriu

Grybus ,supjaustyti gabalėliais, svogūną ir petražolꗹiaudeliais ir troškinti riebaluose. Kiek patroškinus, suberti ryžius, įpilti sultinio, pridėti prieskonių ir baigti troškinti. Sūrį sutarkuoti, pusę jo sudėti į troškinį. Pomidorus supjaustyti skiltelėmis, pabarstyti žalu..

Recepto vertinimas: 0

Grybai, troškinti su daržovėmis

Grybus perpjauti pusiau arba supjaustyti gabalėliais. Puode pakaitinti riebalus, sudėti į juos kubeliais supjaustytas daržoves ir 5 minutes pakepinti. Tada įpilti vandens arba sultinio, ir uždengus troškinti, kol paminkštės. Tada sudėti pailgais gabalėliais supjaustytas arba į keturias ..

Recepto vertinimas: 0

Grybai, troškinti su porais arba svogūnais

Nuvalytus ir nuplautus grybus supjaustyti gabalėliais, kotelius – plonais skridinėliais. Svogūnus arba porus supjaustyti strypeliais arba griežinėliais. Grybus, svogūnus arba porus gerai ištroškinti riebaluose. Troškinti ant mažos ugnies, kad neišgaruotų išsiskyrusios sultys. Miltus s..

Recepto vertinimas: 0

Grybai troškinti su bulvėmis ir žirniais

Grybus ir svogūną sukapoti ir troškinti aliejuje. Sudėti pjaustytas bulves, įpilti šiek tiek vandens ar sultinio, pabarstyti prieskonių ir 15 minučių patroškinti. Suberti žirnius ir patroškinti dar, kol jie suminkštės. Baigiant troškinti įpilti grietinėlės, apibarstyti žalumynais..

Recepto vertinimas: 0

Mėsos griežinėliai, troškinti kavoje

Mėsą supjaustyti skersai raumenų 1 cm storio griežinėliais, išmušti, iš abiejų pusių apkepinti įkaitintuose riebaluose, apibarstyti druska. Kartu su mėsa pakepinti supjaustytus svogūnus, tada įpilti vandens, kavos ir uždengus troškinti ant mažos ugnies. Baigiant troškinti, supilti..

Recepto vertinimas: 5

Troškinti obuolių kukulaičiai (Jūratės)

Išvirtas bulves sutrinti, įmušti kiaušinį, įberti miltų, truputį druskos, išminkyti tešlą. Obuolius nulupti, supjaustyti kiekvieną į 4 dalis, išimti sėklalizdžius, apšlakstyti citrinos sultimis. Formuoti iš bulvių tešlos kukulius, į kiekvieną įdedant po obuolio skiltelę. Ge..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: troskinti