24 rezultatų ieškant "tirpintu"

Grybų ir mėsos apkepas

Makaronus išvirti. Bulvės gali būti žalios. Grybus, mėsą ir kitus produktus sluoksniuoti riebalais pateptoje formoje taip, kad apatinis ir viršutinis sluoksniai būtų makaronų arba bulvių. Išplaktus kiaušinius sumaišyti su pienu, druska ir pipirais ir supilti ant produktų. Ant viršau..

Recepto vertinimas: 2

Rūgštynių sriuba

Pusę rūgštynių ištroškinkite jų pačių sultyse, o kitą pusę supjaustykite. Išvirtas rūgštynes pertrinkite per sietelį ir sudėkite į verdantį sultinį kartu su pakepintomis petražolėmis, svogūnais ir pavirkite 15 – 20 minučių. Prieš baigiant virti sudėkite pjaustytas rūgšt..

Recepto vertinimas: 0

Karpis su koše

Išvirtą, pagardintą sviestu birią košę sudėkite į keptuvės vidurį. Ant košės uždėkite mažame riebalų kiekyje iškeptą žuvį, apibarstykite tarkuotu sūriu, užpilkite tirpintu sviestu, padažu ir patroškinkite. Patiekdami apibarstykite smukintais žalumynais. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Vafliniai pyragėliai

Vandens vonelėje pakaitinamas dubenėlis su susikristalizavusiu medumi.Medui ištirpus įberiamas cukrus, sudedamas gabalėliais pjaustytas sviestas ir maišoma, kol jie ištirps.Sudedami kapoti riešutai, kakavos milteliai, miltai, prieskoniai ir, intensyviai maišant, kaitinama apie 10 min. Par..

Recepto vertinimas: 0

Kiaušininis apkepas su karamelės padažu

Paruoškite karamelę : įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Tirpintu sviestu ištepkite aštuonias pusės stiklnės talpos ir karščiui atsparias formeles. Vidutinio didumo prikaistuvyje sumaišykite cukrų ir vandenį. Maišydami ant vidutinio karštumo viryklės kaitinkite tol, kol cukrus i..

Recepto vertinimas: 1

Abrikosų pudingas

Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių. Formą (20cm) pyragams kepti ištepkite tirpintu sviestu. Į formą sudėkite pusę abrikosų. Apibarstykite puse cukraus pudros ir puse turimų džiūvėsėlių užpilkite pusę stiklinės tirpinto sviesto ir pusę sulčių. Tą patį padarykite ir su likus..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir salierų kukuliai

Bulvės išverdamos neluptos. Ataušusios nulupamos ir sumalamos mėsmale. Salierai nuvalomi, nulupami, supjaustomi kubiukais, 5 min. verdami pasūdytame vandenyje, paskui nusunkiami. Pyragas supjaustomas juostelėmis ir pakepinamas svieste. Bulvės, pakepintas pyragas, salierai, kiaušiniai, milt..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir grybų kukuliai

Virtos bulvės nulupamos, sumalamos, įmušarnas kiaušinis, suberiami miltai, pasūdomą, suminkoma, padaromi įdaryti kukuliai ir verdami taukuose, kol pagels. įdarui svogūnas smulkiai sukapojamas, pakepinamas aliejuje ar svieste, sudedami susmulkinti grybai, pakepinama, suberiami pyrago d..

Recepto vertinimas: 0

Virtų bulvių blyneliai

Su lupenomis virtos bulvės nulupamos, sumalamos mėsmale, įberiama truputis miltų, krakmolo, įmušamas kiaušinis, pasūdomą, padaromi ploni blyneliai, jie apvoliojami pyrago džiūvėsėliais ir apkepinami riebaluose. Blyneliai būna skanesni, jei į tešlą įminkoma gerai išmirkyta kapota..

Recepto vertinimas: 4

Bulvių dūdelės

Bulvės sumalamos mėsamale, svogūnas smulkiai sukapojamas, pakepinamas svieste, suberiami 3 šaukštai pyrago džiūvėsėlių, įmušami 3 kiaušiniai, pasūdomą. Viskas gerai suminkoma. Daromi bulvių tešlos paplotėliai, patepami tirpintu sviestu, susukami dūdele, pavilgomi išplaktame kia..

Recepto vertinimas: 3

Švilpikai

Nuskustos bulvės išverdamos, nusunkiamos, nugarinamos ir sugrūdamos. Ataušus suberiami miltai, įmušami kiaušiniai, viskas suminkoma, padaromas volelis, jis suplojamas ir supjaustomas įstrižais rombeliais. Jie sudedami į miltais išbarstytą skardą, aptepami plaktu kiaušiniu ir kepami n..

Recepto vertinimas: 4

Bulvių ir rūkyto kumpio apkepas

Bulvės išverdamos, sutrinamos, įdedamas šaukštelis sviesto, supilama grietinė, išplakti kiaušiniai, sudedamas susmulkintas rūkytas kumpis ar mėsos liekanos, prieskoniai, pasūdomą. Viskas gerai sumaišoma, sudedama į išteptą riebalais indą ir kepama orkaitėje, kol viršus pagels. V..

Recepto vertinimas: 0

Mielinės bandelės su riešutais

Pieną pašildyti ir išmaišyti su tirpintu (atvėsusiu) sviestu bei šaukštu cukraus. Suberti sutrupintas mieles ir gerai išmaišyti. Uždengti ir palaikyti šiltai apie 15 min., kol mielės pakils. Į dubenį suberti miltus, viduryje padaryti duobutę ir supilti pakilusias mieles. Įberti..

Recepto vertinimas: 0

Vyniotinis su obuoliais

Miltus, aliejų, vandenį ir druską minkyti tol, kol nelips prie rankų. Suformuoti tešlos rutulį, plonai aptepti aliejumi, užvožti pašildytu dubeniu ir palikti valandai. Razinas užpilti romu. Keptuvėje ištirpdyti sviestą, suberti džiūvėsius, įberti 10 g cukraus, suberti vanilin..

Recepto vertinimas: 0

Austriškas obuolių pyragas

Suminkyti miltus, aliejų, vandenį ir druską.Išėmus iš dubens, rankomis minkyti tol, kol tešla nelips. Suformuoti rutulį, plonai aptepti aliejumi, užvožus pašildytu dubeniu palikti pastovėti 1 valandą. Razinas pamerkti rome. Keptuvėje ištirpdyti sviestą, sudėti džiuvėsėlius,..

Recepto vertinimas: 0

Traškūs avižiniai sausainiai (Skirmantės) (foto)

Sudėti visus sausus ingredientus į indą, užpilti tirpintu sviestu, gerai išmaišyti. Supilti išplaktą kiaušinį ir dar kartą gerai išmaišyti. Dėti po šaukštelį tešlos ant folija ar kepimo popieriumi išklotos skardos, gražiai paskleisti ir kepti iki 180 0C įkaitintoje orkaitėje ..

Recepto vertinimas: 1

Orkaitėje kepta vištiena su permezano sūriu (Skirmantės) (foto)

Įkaitinti orkaitę iki 190 laipsnių Celsijaus. Iškloti didelį negilų kepimo indą kepimo popieriumi. Mažesniame inde išplakti kiaušinį ir pieno. Negilioje lėkštėje sumaišyti permezano sūrų, džiūvėsėlius, raudonėlį, papriką ir pipirus. Pamerkti vištienos gabalėlius į kiauš..

Recepto vertinimas: 5

Pyragas su uogomis "Siurprizas" (Jūratės)

Batono dugną nupjauti. Jei batonas labai purus ir minkštimas gerai susispaudžia, jį prispausti. Galima dalį batono minkštimo išimti, o likusį prispausti. Vidų aplieti tirpintu šokoladu (šokoladą sutrupinti ir kaitinant išlydyti su šlakeliu pieno), pabarstyti smulkintais džiovintais ..

Recepto vertinimas: 0

Austriškas obuolių pyragas

Suminkyti miltus, aliejų, vandenį ir druską. Išėmus iš dubens, rankomis minkyti tol, kol tešla nelips. Suformuoti rutulį, plonai aptepti aliejumi, užvožus pašildytu dubeniu palikti pastovėti 1 valandą. Razinas pamerkti rome. Keptuvėje ištirpdyti sviestą, sudėti džiuvės..

Recepto vertinimas: 4

MEDUOLIAI SU ŠOKOLADU

Ant silpnos ugnies, nuolat maisydami, pakaitinkite medu arba melasa su cukrumi, sviestu ir pienu. Kai istirps, supilkite i dubeni ir palikite, kad atvestu. Imaisykite kiausinius, citrinos esencija, kardamona, muskata ir cinamona.Po truputi suberkite miltus, sumaisytus su kakava ir kepimo milteliais...

Recepto vertinimas: 4

MANŲ LEISTINUKAI SU SŪRIU

Isverdame manu kose, i ja maisydami imusame kiausinius, gerai ismaisome ir su sauksteliu dedame i verdanti pasudyta vandeni. Kai leistinukai iskyla i pavirsiu, juos dar truputi paverdame ir isgriebiame i dubeni, uzpilame tirpintu sviestu ir uzbarstome tarkuotu suriu. (Kvieciu prie st)..

Recepto vertinimas: 0

EGZOTIŠKAI TROŠKINTA VIŠTA

Vista istriname druska, prieskoniais, dedame i troskinimui skirta inda. Uzpilame tirpintu sviestu, apdeliojame lasiniu griezineliais. Sudedame griezineliais pjaustytas morkas, smulkintus svogunus, uzdengiame ir troskiname 1 valanda. Ryzius isverdame. Slyvas isverdame tame paciame vandenyje, kuriame ..

Recepto vertinimas: 4

SORŲ KRUOPŲ APKEPAS

Isverdame tirsta pieniska soru kruopu kose, atvesiname. Sudedame su cukrumi istrintus kiausiniu trynius, suberiame razinas, smulkintas citrinu zieveles ir viska gerai ismaisome. Supilame isplaktus kiausiniu baltymus, ismaisome ir supilame i apkepo inda, istepta sviestu ir pabarstyta dziuvesiais. Pav..

Recepto vertinimas: 4

SORŲ KRUOPŲ APKEPAS SU OBUOLIAIS

Isverdame tirsta soru kruopu kose, atvesiname. Kiausinius istriname su cukrumi ir sumaisome su kose. Obuolius nulupame, isimame seklalizdzius, uzpilame cukrumi, cinamonu, sudedame sviesta ir patroskiname, kol suminkstes. I paruosta apkepo inda dedame eile koses, eile troskintu obuoliu, eile koses.....

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: tirpintu