Bulvių dūdelės

Ingridientai:
4—5 virtos bulvės,
svogūnas,
3—4 šaukštai pyrago džiūvėsėlių,
3—4 kiaušiniai,
50 g sviesto.
Gaminimas
Bulvės sumalamos mėsamale, svogūnas smulkiai sukapojamas, pakepinamas svieste, suberiami 3 šaukštai pyrago džiūvėsėlių, įmušami 3 kiaušiniai, pasūdomą. Viskas gerai suminkoma. Daromi bulvių tešlos paplotėliai, patepami tirpintu sviestu, susukami dūdele, pavilgomi išplaktame kiaušinyje, apvoliojami pyrago džiūvėsėliais ir kepami įkaitintame svieste. Užbarstomi susmulkintais petražolių lapeliais. Valgoma su tirpintu sviestu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!