9 rezultatų ieškant "tepamas"

Grybų užkanda

Grybus ir 2 svogūnus sumalti ir į juos įdėti pipirus bei druską. Bulves ir morkas smulkiai sutarkuoti ir sumaišyti su grybais. Likusį svogūną pakepinti aliejuje ir supilti ant grybų masės. Viską gerai išmaišyti. Šis mišinys tepamas ant baltos arba juodos duonos. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Lazanija

Bolonese padažas gaminamas taip Gilesnėje keptuvėje ar vidutinio didumo puode svieste pakepinamas svogūnas, sutarkuota per burokinę trintuvę morka, susmulkintas česnakas. Daržovėms apkepus, sudedamas faršas, susmulkinti grybai (džiovintus grybus prieš tai reikia derai išmirky..

Recepto vertinimas: 4

Sumuštiniai su avokadu

Avokadas perpjaunamas perpusę, išimamas kaulas. Arbatiniu šaukšteliu gramdomas avokado minkštimas ir tepamas ant batono riekės. Iš vieno avokado gausis nemažai sumuštinių. Česnakas sukapojamas smulkiai ir juo apibarstomos suteptos avokadu riekės. Pagal skonį užberiama druskos...

Recepto vertinimas: 5

Lazanija

Išmirkytus grybus išvirti. Nuovirą supilti į mėsos sultinį. Raugintus kopūstus troškinti, užpylus stikline vandens ir įdėjus šaukštą riebalų. Baigiant troškinti, į kopūstus sudėti riebaluose su miltais pakepintus svogūnus, grybus, tarkuotas morkas, petražolę. Sudėti prieskon..

Recepto vertinimas: 4

Karšti varškės sumuštiniai su sūriu

Margarinas tepamas ant duonos, uždedama varškės, sumaišytos su kiaušinių, ant viršaus - griežinys sūrio.kepama karštoje orkaitėje taip, kad sūris pradėtų lydytis, bet neparuduotų.Sumuštiniai gaminami prieš valgį. ..

Recepto vertinimas: 0

"Silkės ir bulvės susitikimas" (Ramunės)

Bulves perpjauname per pusę, išgremžiame. Įdarui silkę, morką supjaustome kubeliais, įdedame bulvių likučius, druskos, majonezo arba grietinės (dietininkams-nat. jogurtas), 2 šaukštus tepamo sūrelio. Viską gerai išmaišome. Paragaujame, kad netrūktų druskos (tik nesuvalgome, nes l..

Recepto vertinimas: 2

Lazanija su pievagrybiais ir Bechamel padažu (foto)

Gilesnėje keptuvėje ištirpinamas sviestas. Jame pakepinamas svogūnas, sutarkuota morka, susmulkintas česnakas. Daržovėms apkepus, sudedamas faršas, susmulkinti grybai. Viskas šiek tiek apkepama. Tuomet įpilama pusė stiklinės balto vyno, tiek pat vandens ir 3 valgomieji šaukštai pomid..

Recepto vertinimas: 4

Paprastas sviestinis kremas

Cukraus pudrą persijoti. Minkštą sviestą išsukti iki purios masės, sudėti trynius, suberti cukraus pudrą ir viską dar kartą gerai išmaišyti. Pagardinti ryžių degtine (arba romu, arba likeriu) bei vanilės lazdelės šerdimi (arba kakava, arba šokoladu, arba riešutais). Kremas turi ..

Recepto vertinimas: 0

Lazanija

Bolonese padažas gaminamas taip: gilesnėje keptuvėje ar vidutinio didumo puode svieste pakepinamas svogūnas, sutarkuota per burokinę trintuvę morka, susmulkintas česnakas. Daržovėms apkepus, sudedamas faršas, susmulkinti grybai (džiovintus grybus prieš tai reikia derai išmirkyti vandeny..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: tepamas