Picos pyragas

Ingridientai:
Tešla:
Miltai - 250 gr.
Sviestas - 50 gr.
Kiaušinis - 1 vnt.
grietinė - 200 gr.
picos prieskoniai (pagal skonį)

Įdaras:

1-2 svogūnas,
rukytos kiaulienos arba jautienos file (Iš serijos Panevėžio filė)
konservuotų barščių (0,5 ltr. stiklainis)
saldi paprika - 1
česnakas - 2 skilt.
kvapnieji pipirai (pabarstymui)
Alyvuoges - 250 gr. (nors megėjams neribota)
Pomidorai -2
Raugintas agurkas
fermentinio sūrio - apie 300 gr.


Gaminimas
Tešlos gaminimas:

sumetam miltus, keptuvėje ištirpinam sviestą, užpilam ant miltų. kiaušinį įkalam į grietinę ir suplakam. Miltus su sviestu išminkom. Gaunasi vadinama smėlio tėšla, na pajusite kai miltai taps panašus į drėgną smėliuką. Dabar ipilkim grietinę, tik po truputi, kad masė pasidarytu kaip plastelinas. Gerai suminkom ir formuojam padą. Visai neblogai tinka tortams naudojamos formos. Svarbu iš tešlos suminkyti "bliūda", nes kraut ant jo tikrai bus daug ko (čia picos pyragas).

Įdaras:

supjaustom svogūną, metam ant "pado", sluoksniais, mėsiukai, barščiai, prieskoniukai, daržovikės, alyvuogės, viršuj tarkuotas sūris, jei liko grietines užpilam, 200 laipsniu orkaitė 45-50 min. ir .... skanaus

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!