Virta jautiena

Ingridientai:
800 g jautienos,
250 g pupelių,
2 šaukštai sviesto,
0,5 stiklinės pieno,
0,5 stiklinės grietinės,
šaukštas miltų,
šauštelis citrinos sulčių,
žiupsnelis baltųjų pipirų,
druskos,
cukraus.
Gaminimas
Mėsą išvirti. Atskirai pasūdytame vandenyje išvirti per naktį išmirkytas pupeles. Paruošti padažą: ištirpinti sviestą, pridėti miltus ir pieną ir, nuolat maišant, kaitinti ant mažos ugnies. Labai svarbu, kad padažas neužvirtų. Jis turi būti pakankamai tirštas.

Iš sultinio ištraukti mėsą, supjaustyti ją gabaliukais ir sudėti į sviestu išteptą pusdubenį kartu su virtomis pupelėmis. Viską užpilti padažu ir 15-20 minučių palaikyti karštoje orkaitėje.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

pupele 2011-11-22 14:59:22
o kam citrinos sultys?