25 rezultatų ieškant "susmulkinta"

Krevetėmis įdaryti kalmarai

Aliejų išmaišyti su išspaustomis citrinos sultimis, susmulkinta žievele, druska, pipirais ir žiupsneliu cukraus. Ryžius išvirti. Krevetes atšildyti, pomidorus susmulkinti. Viską išmaišyti. Pagardinti spaustu česnaku, druska, pipirais. Kalmarus nuplauti. Pripildyti ryžių įdaro, persm..

Recepto vertinimas: 0

Vegan agurkienė

Morką sutarkuokite burokine tarka, svogūną smulkiai supjaustykite. Daržoves kepinkite ant mažos ugnies, kol svogūnas taps permatomas, tuomet įdėkite susmulkintą česnaką, mairūną ir dar 1 min. pakepinkite. Į verdantį vandenį sudėkite išvirtas perlines kruopas, pakepintas daržoves,..

Recepto vertinimas: 0

Trinta moliūgo sriuba su česnaku

Puode įkaitinkite alyvų aliejų. Pakepinkite jame susmulkintą porą maždaug 6 min. Paskui sudėkite susmulkintą česnaką, kubeliais supjaustytą moliūgą, supilkite sultinį, suberkite čiobrelius ir pipirus ir pakaitinkite iki virimo. Sumažinkite ugnį ir virkite dar 30 min., kol moliūgas..

Recepto vertinimas: 0

Žento blynai

Mėsą supjaustyti labai smulkiai(sukapoti ,bet ne malti ).Suplakti kiaušinius,suberti krakmolą,vegetą,supilti majonezą,sudėti susmulkintą mėsą ir įspausti (arba labai smulkiai supjaustyti)česnaką.Viską labai gerai išmaišyti.Palaikyti šaltai 12 valandų.Kepti aliejuje kaip blynus. Va..

Recepto vertinimas: 0

Žento blynai

Mėsą supjaustyti labai smulkiai(sukapoti ,bet ne malti ).Suplakti kiaušinius,suberti krakmolą,vegetą,supilti majonezą,sudėti susmulkintą mėsą ir įspausti (arba labai smulkiai supjaustyti)česnaką.Viską labai gerai išmaišyti.Palaikyti šaltai 12 valandų.Kepti aliejuje kaip blynus. Va..

Recepto vertinimas: 4

Kefyro sriuba

Suberkite ryžius į sultinį ir virkite, kol suminkštės. Susmulkintą česnaką ir miltus pakepinkite su sviestu, kol paruduos. Paskui, lėtai maišydami, supilkite į sultinį. Atskirame inde suplakite trynį su kefyru ir maišydami supilkite į sultinį. Sriubą pakaitinkite, įberkite druskos..

Recepto vertinimas: 0

Žuvis drebučiuose

Žuvį išvalykite, išvirkite. Į gilų emaliuotą indą pilkite 0,5 cm žuvies drebučių ir leiskite jiems sutingti. Tada sudėkite susmulkintą žuvį, papuoškite žalumynais ir morkomis kiekvieną gabaliuką, citrinos riekutėmis. Viską užpilkite drebučiais ir leiskite vėl sustingti. Tada..

Recepto vertinimas: 0

Liesas kugelis

Nulupkite ir smulkiai sutarkuokite bulves. Susmulkintą svogūną pakepinkite aliejuje, kol pagels. Svogūną, pašildytą liesą pieną ir likusius produktus sudėkite į sutarkuotų bulvių masę. Gerai išmaišykite. Padenkite skardos paviršių riebalais, kad, kepant, kugelis nepriliptų. Supil..

Recepto vertinimas: 4

Žuvies ir varškės kepsniukai

Smulkiai supjaustykite šaldytą žuvį. Susmulkintą svogūną apkepkite keptuvėje su aliejumi. Sumaišykite žuvį, varškę, svogūną, kaiušinį, įdėkite miltų, pagardinkite prieskoniais, druska, išmaišykite. Kepkite keptuvėje su aliejumi nedideliais kepsniukais. ..

Recepto vertinimas: 0

Saldžios pupelių salotos

Pupas virkite tol, kol jo suminkštės. Nuvarvinkite. Į prikaistuvį suberkite pupas. Pridėkite česnako, porų, morkų, įpilkite aliejaus ir ant nelabai karštos viryklės pavirinkite 5 minutes. Supilkite actą, sudėkite rudąjį cukrų ir pavirinkite dar 5 minutes (kol cukrus ištirps). Atau..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena troškinta aluje

Svogūną sutarkuoti arba smulkiai sukapoti ir sumaišyti su druska, pipirais, garstyčiomis. Mišiniu įtrinti mėsą ir palaikyti ją ne mažiau kaip 30 minučių šaltai. Paskui pakepinti įkaitintuose riebaluose, užpiliti alumi, įdėti kmynų, susmulkintą citrinos žeivelę, duonos plutelių..

Recepto vertinimas: 0

Daumantų karštas padažas makaronams „Spageti“

Susmulkintą svogūną ir česnakus pakepiname aliejuje. ,,Daumantų" pomidorų padažą pakaitiname ir, užtarkavus sūrio, išmaišome. Padažą skaniname baziliku, sojų padažu. Į lėkštę spageti dedame ratu, o į vidurį pilame padažą. Puošiame petražolių ,,šakelėmis". Šaltinis : ..

Recepto vertinimas: 4

SALSA (aštrus padažas)

Nulupkite ir supjaustykite pomidorus (skiltelių dydis priklauso savo nuožiūra - kokio tik norite). Tuomet supjaustykite svogūną labai smulkiais gabalėliais (mažesniais nei pomidorą). Laiškinį svogųną supjaustyti maždaug 1 cm ilgio gabalėlius ir galiausiai susmulkinti kalaindrą. Visk..

Recepto vertinimas: 0

Troškintos šviežios morkos su riešutais

Didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies ištirpiname sviestą, suberiame nuluptą, plonais griežinėliais supjaustytą svogūną, susmulkintą česnako skiltelę, čiobrelius, maltus pipirus, pasūdome ir maišydami kepiname apie 3 min. įmaišome nuplautas ir nuskustas mažas morkytes (didesn..

Recepto vertinimas: 0

Vasaros salotos

Baltą duoną supjaustome kvadratėliais (plutelę nupjauname), suberiame į didesnį dubenį, užpilame actu ir sumaišome. Sudedame stambiai supjaustytus pomidorus, susmulkintus svogūnus, plonomis riekelėmis supjaustytą raudonąjį svogūną, nedideliais gabaliukais supjaustytą agurką, užp..

Recepto vertinimas: 0

Pomidorų sriuba su bazilikais

Puode įkaitiname aliejų, suberiame nuluptą, susmulkintą svogūną ir maišydami, kepiname ant vidutinės ugnies apie 7 min., kol svogūnas suminkštėja. Bazilikų šakeles surišame siūlu arba juostele. Į puodą su pakepintais svogūnais dedame stambiai supjaustytus pomidorus, surištas baz..

Recepto vertinimas: 0

Kopūstienė su pupelėmis

Pupeles 5-8val. užmerkti ir apvirti. Iš kaulų paruošti sultinį. Raugintus kopūstus užpilti trupučiu sultinio, įdėti pomidorų padažo, taukų, susmulkintą morką ir pamaišant 1,5val. troškinti. Į verdantį sultinį sudėti kopūstus, pupeles ir virti ant lėtos ugnies. Likus 10-15 mi..

Recepto vertinimas: 0

Olija Podrida troškinys

Žirnius pamirkyti per naktį, kad jie suminkštėtu. Kitą dieną juos virti apie 30 minučių 2l. vandens. Augalinį aliejų įkaitinti didelėje keptuvėje, įdėti supjaustytą svogūną, susmulkintą česnaką, dideliais gabaliukais supjaustytą mėsą (jautieną, gali būti ir vištiena), ku..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena burgundiškai

Mėsą ir lašinius supjaustyti dideliais kubeliais, pasūdyti, pabarstyti pipirais. Daržoves nuvalyti, nuplauti ir supjaustyti dideliais gabalais. Puode pašildyti sviestą, jame pakepinti lašinius ir mėsos gabalėlius. Pridėti daržoves ir taip pat pakepinti. Visus ingredientus pabarstyti mi..

Recepto vertinimas: 0

Kviečių salotos su mocarelos sūriu ir kukurūzais

Į pasūdytą verdantį vandenį suberkite kviečius ir virkite 35-40 min., kol suminkštės. Išvirusius perliekite šaltu vandeniu, nusausinkite ir paberkite ant švaraus virtuvinio rankšluosčio, kad visiškai nudžiūtų. Grilyje pakepinkite raudonąjį pipirą, nuolat iš visų pusių va..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su pomidorais ir šviežiu baziliku (foto)

Ant vidutinės ugnies dideliame prikaistuvyje ištirpdykite 2 šaukštus sviesto. Sudėkite susmulkintą svogūną ir pakepinkite 3-4 min. Sudėkite pomidorus ir gerai išmaišykite. Pakepinkite, kol pomidorai išsileis ir masė šiek tiek sutirštės (apie 20 min.). Ant vidutinės ugnies did..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su upėtakiu ir imbieru

Ant vidutinės ugnies didelėje keptuvėje įkaitinkite 45 ml aliejaus. Sudėkite upėtakio gabalėlius ir pakepinkite 3-4 min. Nukelkite nuo ugnies, upėtakio gabalėlius sudėkite į atskirą indą, taip pat supilkite ir aliejų, kuriame kepė. Toje pačioje keptuvėje įkaitinkite likusį ..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiška vištiena

Isverdam vista, nulupam odele. Mesa atskiriam nuo kaulu. Keptuveje apkepam - morka, svoguna, cesnako skilteles, paprikas, apelsina ir kivi, pries tai aisku viska susipjauste... Dedam pagal skoni prieskonius, susmulkinta vistiena, grietine ir sviesta ir patroskinam.SKANAUS (violeta)..

Recepto vertinimas: 0

PRANCŪZIŠKAS ŽALUMYNŲ PADAŽAS SU DILGĖLĖMIS

Paruosti pora sauju zalumynu: kiaulpieniu, dilgeliu, rugstyniu, petrazoliu, krapu, gelsviu lapu. Prie ju prideti supjaustytus du kietai virtus kiausinius, svoguna. Sia mase uzpilti padazu, paruostu is stiklines kefyro su trupuciu valgomosios druskos, pipirais, puses citrinos sultimis ir susmulkinta ..

Recepto vertinimas: 0

KIAULIENOS ESKALOPAS SU VOVERAIČIŲ PADAŽU

Paruosti marinata: visus ingridientus sudeti i viena inda ir ismaisyti.Sonine ideti i marinata 2 valandom.Paruosti padaza: voveraites nuplikyti pasudytu vandeniu. Keptuveje ikaitinti sviesta ir jame pakepinti voveraites, susmulkintąa svogunaą, rozmarianą. Po to supilti grietinęe ir vayną, pasii..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: susmulkinta