4 rezultatų ieškant "suplaktos"

Morkų ir ryžių sriuba

Puode ištirpiname sviestą, suberiame supjaustytas morkas ir 2-3 min. pakepiname. Supilame vištienos sultinį, suberiame cukrų, pasūdome, įberiame pipirų. Užverdame, sumažiname ugnį ir apie 30 min. paverdame neuždengę puodo, kol suminkštėja morkos. Puodą nukeliame nuo ugnies, at..

Recepto vertinimas: 0

TAURUSIS MAJONEZAS

Tryni su druska suplakti iki baltumo, po laseli lasinti citrinu sultis ir kartu be paliovos plakti, o paskui, taip pat po truputi, porcijomis pilti alieju, visa laika plakant. Jei majonezas iseis pernelyg tirstas, po laseli ilasinama citrinu sulciu. I gatava majoneza sudeti prieskonius ir dar karta ..

Recepto vertinimas: 2

KAPUČINO KREMAS

1. I maza bliudeli ideti zelatina ir uzpilti saltu vandieniu, leisti isbrinkti ir ant labai silpnos ugnies istirpinti .2. Vidutinio didumo puode su metaliniu, geriau nerudijancio metalo dugnu ideti grietinele,cukru ir kava, uzdeti ant vidutinio karscio ugnies ir leisti uzvirti. Nuimti nuo ugnies ir ..

Recepto vertinimas: 0

Trešnių sultys su minkštimu

Nuplautas tresnes, geriau be kauliuku, kaitinti 60-70 C temperaturoje, kol suminkstes. Tuomet pertrinti per asutini ar plastmasini tinkleli. Sultis su minkstimu reikia gaminti greitai, nes trinant i zaliava patenka daug oro, todel ji gali patamseti ir suirti nemazai vitaminu. Kad sultys nepatamsetu,..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: suplaktos