KAPUČINO KREMAS

Ingridientai:
kremui :
2 šaukšteliai želatinos
2 šaukštai šalto vandens
2 stiklinės grietinėlės
0,5 stiklinės cukraus
3 šaukštai tirpios kavos( patariu Medaglia D'oro)
10 kiaušinio trynių
papuošimui:
1 stiklinė gietinėlės, suplaktos iki netirštų putelių
malto
Gaminimas
1. Į maža bliudelį įdėti želatiną ir užpilti šaltu vandieniu, leisti išbrinkti ir ant labai silpnos ugnies ištirpinti .
2. Vidutinio didumo puode su metaliniu, geriau nerudijančio metalo dugnu įdėti grietinėlę,cukrų ir kavą, uždeti ant vidutinio karščio ugnies ir leisti užvirti. Nuimti nuo ugnies ir leisti pastoveti. Suplakti kiaušinio trynius iki švelniai gelsvos spalvos ir potruputi pilti karštą grietinėlės masęę įį kiaušinius ir be perstojo maišyti, maišyti kol bliudo dugnas bus vėsokas, po to įįpiįįįįlti išštirpintąą ąąąąąskystą žželatiną ir viską labaižžž atsargiai iššmašišyti. M&ššš#353;aišyti ilgai labai nereikia, nes kiaušiniųų trynai gali sukristi .
3.Supilti į 4 kavos puodelius maždaug po 3/4ų puodelio ir dėėti į ėėėėšaldytuvą, šaldyti apie 2 val. Kai sustings uždėti plaktos grietinėlės putelių, užberti cinamono ir įsmeigti sausainėlį ar vafliuką.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!