9 rezultatų ieškant "sultiniui"

Namie ruošti kibinai, pyragėliai su mėsa

Sudedame margariną, sudedame grietinę ir 2 kiaušinius. Viską sumaišome, įpilame miltų ir viską suminkome. Kol gaunasi minkoma tešla ir turėkite omenyje, kad tešlą reikia minkyti greitai nes sviestas ar margarinas greitai tirpsta ir atrodo, kad reikia vis daugiau ir daugiau miltų. Tešl..

Recepto vertinimas: 4

Rugštynių sriuba

Išverdame sultinį, jį reikės virti apie 1,5 valandos, kol lengvai nuo kaulų atsiskirs mėsa. Supajaustome smulkiai morką , bulves susmulkinam kubeliais ir suberiam į sultinį ir toliau verdam. Kol verda bulvės ir morkos, susmulkinam rugštynes. Kai bulvės suminkštės galima s..

Recepto vertinimas: 4

Risoto su jūros gerybėmis

I sultini sudedame dziovintas be kauliuku slyvas, smulkintus riesutus, smulkinta duonos pluta. Miltus pakepiname riebaluose ir supilame i padaza. Suberiame druska, paprikos miltelius. Viska uzviriname, pertriname per sieta...

Recepto vertinimas: 3

Sriuba su migdolais

Paruošti sultinį: viščiuko krūtinėlę išvirti 2 l vandens su česnaku, svogūnu, morka, pipirais, gvazdikėliu, petražolės lapeliu. Išimtą mėsą supjaustyti. Sultinį perkošti ir maišikliu sutrinti su migdolais. Sukapotą svogūną ir česnaką pakepti svieste. Supilti sriubą, pasūd..

Recepto vertinimas: 0

Lydekos vyniotinis

Lydeką nuvalyti, perpjauti per nugarą ir išskrosti. Tada išplauti, išimti kaulus ir, padėjus ant lentelės (mėsa į viršų), aplyginti raumenis (iš storesnės vietos nupjauti ir pridėti kur ploniau). Po to pasūdyti, pabarstyti pipirais ir palikti pusvalandžiui, kad įsisūdytu. Įdarui ..

Recepto vertinimas: 0

Sultinys

Mėsa nuplaunama, sukapojama į 3—4 dalis, užpilama šaltu vandeniu ir verdama ant stiprios ugnies. Prieš pradedant virti nugraibstomos putos. Užvirus puodas nudengiamas, sudedamos pakepintos daržovės, truputis druskos ir verdama 3—4 val. ant silpnos ugnies, kartkartėmis nugraibstant put..

Recepto vertinimas: 0

Raugintų kopūstų sriuba

Mėsą nuplauname, supjaustome, sudedame į puodą, užpilame šaltu vandeniu, uždengiame ir užverdame. Po to nugriebiame putas, sudedame nuvalytas, stambiai supjaustytas, pakepintas prieskonines daržoves, sumažiname ugnį ir atidengę verdame sultinį. Atsiradusius paviršiuje riebalus nugrai..

Recepto vertinimas: 3

FLIAKAI (SKRANDINUKĖ)

Skrandis gerai isplaunamas keliuose vandenyse. Skrandis uzplikomas verdanciu vandeniu ir greitai valoma vidine, grubleta puse, kol nusiims zalsvai rudos spalvos pleve. Skrandis turi buti visiskai baltas.Isverdamas sultinys is avienos kaulu. Skrandis dedamas i sultini ir verdamas 40-50 min. Morkos, s..

Recepto vertinimas: 0

Kiniška vištiena saldžiarūgščiame padaže

Vištieną supjaustyti 1 centimetro dydžio gabaliukais. Užpilti spanguolių trauktine, 2 šaukštais sojos padažo, druskos pagal skonį. Palikti marinuotis 1 - 2 valandoms. 3 kiaušinius išplakti, įdėti 4 šaukštus kukurūzų krakmolo, 1 šaukštą sojos padažo, 1/2 šaukštelio ..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: sultiniui