18 rezultatų ieškant "spurgas"

Žuvies spurgos

Žuvį nulupame, išimame kaulus, smulkiai supjaustome. Iš virtų sugrūstų bulvių, kiaušinių, kefyro, kepimo miltelių, prieskonių, petražolių ir miltų užminkome tešlą. Į tešlą sudedame žuvį, sumaišome ir šlapiomis rankomis formuojame spurgas. Jas verdame gerai įkaitintuose rie..

Recepto vertinimas: 0

Spurgos su marmeladu

Į puodą supilti vandenį, sudėti margariną ir kaitinti, kol margarinas ištirps, suberti druską ir užvirinti. Į verdantį vandenį suberti miltus ir maišyti, kol susidaręs kietas tešlos gumulas lengvai atšoks nuo puodo dugno. Nukelti puodą nuo ugnies, po vieną įmušti kiaušinius, kie..

Recepto vertinimas: 0

Spurgos

Kiaušinus ištriname su cukrumi ir varške, grietinę sumaišome su soda, sudedame vanilinį cukrų bei miltus ir viską gerai išmaišome. Iš gautos masės formuojame mažas spurgutes ir verdame įkaitintame aliejuje. Išvirtas spurgas apibarstome cukraus pudra. ..

Recepto vertinimas: 3

Avižinių miltų spurgos

Suberiame visus sausus ingredientus į dubenį ir išmaišome. Toliau, pildami vandenį, pastoviai maišome. Valgomuoju šaukštu į įkaitintą aliejų dedame tešlą. Vienu metų verdame tiek spurgų, kad šios puode neliestų viena kitos. Verdame tol, kol paruduos. Išvirtas spurgas apibarstome ..

Recepto vertinimas: 0

Prancūziški svogūnai

Neprinokusias, bet gerai nusispalvinusias ersketuoges nuplauti, perpjauti per puse, isvalyti seklas ir pukelius, dar karta gerai isplauti bei 2 min. blansiruoti verdanciame vandenyje. Nuvarvinti. Spanguoles perrinkti, nuplauti, nusausinti, 3-4 min. blansiruoti verdanciame vandenyje. Po to leisti nut..

Recepto vertinimas: 0

Varškės spurgos

Kiaušinius su cukrum išplakam iki purios masės , sudedam vanilinį cukrų, varškę, miltus, sodą ir išminkome . Formuojame spurgas - rutuliukus ir verdame aliejuje. Nedaryti didelių, nes viduje lieka neišvirusi tešla. Išvirusias apibarstome cukraus pudra ar apliejame baltu g..

Recepto vertinimas: 5

Šventinės spurgos

Tešla ruošiama kaip pagerintam pyragui, tik ji turi būti minkštesnė. Pakilusi tešla iškočiojama 1/2 cm storio lakštais ir stiklinėle išspaudžiami apskriti paplotėliai. Ant kiekvieno dedama po uogą, kraštai patepami baltymu ir uždedamas antras paplotėlis. Kraštai gerai užspaudži..

Recepto vertinimas: 3

Varškinės spurgos

Ištrinti su cukrumi kiaušiniai, varškė, grietinė, sumaišyta su soda, miltai ir prieskoniai gerai suminkoma. Iš jos daromi maži kukuliukai arba riestainėliai. Verdama iš abiejų pusių įkaitintuose riebaluose. Išgriebtos ant rėčio spurgos pabarstomos miltiniu cukrumi. Kuo tešla mink..

Recepto vertinimas: 4

Studentų spurgos

Trynius įmušti į grietinę, suberti miltus, trupintas mieles, cukrų, įdėti sviestą, užminkyti tešlą ir leisti jai pakilti. Iškočioti, išspausti rutulėlius, uždėti džemo ir suformuoti spurgas. Spurgas palaikyti, kad dar pakiltų. Virkite iš abiejų pusių riebaluose, į kuriuos į..

Recepto vertinimas: 0

Spurgos "Snieguolės"

Varškę permalti mėsmale. Sudėti visus kitus produktus ir užminkyti tešlą. šlapiom rankom suformuoti spurgas. Dėti į karštus riebalus ir virti iš abiejų pusių kol pagels. Ištraukti ant popieriaus, kad nuvarvėtų riebalai, pabarstyti cukraus pudra. ..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių spurgos su riešutais (Jūratės)

Obuolius nulupus sutarkuoti. Išplakti kiaušinius su cukrumi ir vanil. cukrumi, sumaišyti su obuoliais bei kapotais riešutais. Į masę dėti trintų sausainių arba miltų tiek, kad ji pasidarytų tiršta. daryti kamuolėlius ir virti karštame aliejuje. Išvirusias spurgas pabarstyti miltiniu..

Recepto vertinimas: 0

Mielinės spurgos su slyvų įdaru

Miltus persijoti į dubenėlį ir viduryje padaryti įdubimą. Į jį suberti sutrupintas mieles ir su 2 šaukštais cukraus bei nedideliu kiekiu pieno paruošti įmaišalą. Jį uždengti ir palaikyti 15 min., kad pakiltų. Ant įdubimo su įmaišalu kraštų suberti 2 šaukštus cukraus, druską..

Recepto vertinimas: 4

Alaus spurgos su obuoliais

Alų, 200 ml vandens, miltus, trynius bei druską sumaišyti ir padaryti tešlą. Baltymus išplakti iki standžių putų ir įmaišyti į paruoštą masę. Obuolius nulupti, išpjauti sėklalizdžius, labai smulkiai supjaustyti ir įmaišyti į tešlą. Riebalus įkaitinti. Šaukštu iš teš..

Recepto vertinimas: 0

Spurgos su razinomis

Miltus persijoti į dubenėlį. Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį sutrupinti mieles. Suberti šaukštelį cukraus ir supilti pieną. Paruošti įmaišalą. Dubenėlį uždengti rankšluosčiu ir 15 min. laikyti šiltoje vietoje, kad pakiltų dvigubai. Ištirpinti tešlai skirtą ..

Recepto vertinimas: 4

Spurgos su abrikosų džemu

350 g miltų persijoti į dubenėlį. Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį sutrupinti mieles. Supilti pieną, įberti šaukštelį cukraus bei šaukštelį miltų ir paruošti įmaišalą. Jį uždengti ir 15 min. laikyti šiltoje vietoje, kad pakiltų. Į dubenėlį su miltais ir įmai..

Recepto vertinimas: 5

Mielines spurgos su varške

Į pusę stiklinės pieno įberti truputi cukraus, sudėti mieles, viską sumaisyti ir palikti kad pakiltų. Po to supilti likusį pieną, miltus su cukrumi, kiaušinius ir išminkyti tešlą. Baigiant minkyti supilti išlydita sviestą, sumaltą varškę, kvapus. Tešlą pridengti ir palikti..

Recepto vertinimas: 3

Varškės spurgos

Kiaušiniai išplakami maišytuvu su 1/ 2 cukraus ir vaniliniu cukrumi, o likusį cukrų ištriname su varške. Viską sumaišome ir įdedame grietinę bei vėl sumaišome. Miltus sumaišome su kepimo milteliais, suberiame į bendrą masę ir minkome. Iš tešlos aliejuotomis rankomis for..

Recepto vertinimas: 4

Varškės spurgos

Išplakame kiaušinius su cukrumi. Į varškę pilame su cukrumi išplaktus kiaušinius, dedame miltus, kepimo miltelius ir maišome. Suformuojame nedidelius rutuliukus, juos verdame įkaitintame aliejuje. Atvėsusias apibarstome cukraus pudra. (Siesta)..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: spurgas