25 rezultatų ieškant "keptas"

Keptas varškės desertas

Varškę sutriname per tinklelį ir sumaišome su minkštu sviestu, cukrumi, suplaktais kiaušiniais ir citrinos žievele. Gerai išmaišome. Masę sudedame į sviestu pateptas kepimo formeles. Kepame 200 laipsnių Celsijaus temperatūros orkaitėje. Desertą papuošiame plakta pasaldinta grietinė..

Recepto vertinimas: 0

Keptas karpis su cukinija

Paruoštą kepti karpį apibarstome pipirais ir druska. Į kepimo indą pilame vyną ir dedame aliejumi išteptą karpį. Į indą suberiame cukinijų gabaliukus, kad visas karpis būtų uždengtas. Apibarstome raudonėliu ir kepame 200 laipsnių orkaitėje apie 25 min. Į majonezą sudedame visus ..

Recepto vertinimas: 5

Keptas kalakutas su džiovintomis slyvomis

Kalakutą įtrinti cinamonu, druska ir pipirais. Džiovintas slyvas pavirti 10 minučių, vandenį nupilti, sudėti obuolius, džiūvėsėlius, supilti citrinų sultis, cukrų, cinamoną. Viską atsargiai sumaišyti. Kalakutą prikimšti įdaro, angą užsiūti. Kepti vidutinio karštumo orkaitėje..

Recepto vertinimas: 0

Keptas kalakutas su spanguolių uogiene ir bulvėmis

Paruošto kalakuto išorę ir vidų įtrinti druska ir palikti 2 valandoms. Suspausti krūtinkaulį, kad krūtinėlė taptų platesnė. Į kepimo skardoje įkaitintus riebalus dėti sviestu apteptą kalakutą, įpilti stiklinę vandens ir pašauti į įkaitintą orkaitę. Kepti kalakutą 2-3 valand..

Recepto vertinimas: 4

Keptas kalakutas

Kalakutą pamerkti į marinatą, kad apsemtų, ir laikyti apie 12 val. (0-6)°C patalpoje. Po to išimti iš marinato, įtrinti prieskoniais, įvynioti į foliją. Orkaitę įkaitinti iki 250°C. Įvyniotą kalakutą įdėti į skardą krūtinėle į viršų, įpilti 1 litrą vandens. Sumažinti te..

Recepto vertinimas: 3

Karpis keptas folijoje

Karpį išvalome, nupjauname galvą. Ištriname prieskoniais, česnakais , pabarstome pipirais, drudska. Paliekame valandai marinuotis. Po valandos apšlakstome alyvų aliejumi ir įvyniojame į foliją ir kepame apie 1 val. karštoje orkaitėje (180C). Likus 10 min iki kepimo pabaigos, ..

Recepto vertinimas: 5

Keptas karpis

Miltus persijoti per sietelį,suberk cukrų. Sviestą susmulkinti gabalėliais ir sudėti į dubenį. Pirštais suminkyti sviestą su miltais ir cukrumi. Nulupti obuolius, išimti sėklalizdžius ir supjaustyti skiltelėmis. Išsviestuoti kepimo formą. Padėti ją ant skardos.&..

Recepto vertinimas: 4

Keptas kalakutas įdarytas obuoliais

Kalakutą išvalyti, ištrinti druska,patepti sviestu , prikimšti nuluptų su išpjautais viduriais obuolių. Apipilti trimis šaukštais vandens. Kepti karštoj orkaitėje, laistyti kas 10 min , išsiskyrusiomis sultimis. Kalakutas iškepęs, kai šakutė lengvai smeigiasi į mė..

Recepto vertinimas: 1

Keptas fazanas su grybais

Fazaną įtrinti druska ir pipirais, apdėti šoninės riekelėmis ir aprišti sūriu. Aliejų pakaitinti keptuvėje-troškintuve ant vidutinės ugnies ir apkepinti fazaną, kol gražiai paruduos. Supilti sultinį ir vyną, sumažinti ugnį ir troškinti toliau. Nuvalyti grybus ir supjaustyti maža..

Recepto vertinimas: 0

Ant grotelių keptas lynas

Žuvį išdarinėkite ir nuplaukite. Vidų ir išorę patepkite aliejumi, apibarstykite druska. Žuvį įtrinkite prieskoniais ir prikimškite susmulkintomis daržovėmis. Padėkite ant grotelių ir kepkite ant medžio žarijų. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Karšti sumuštiniai su kumpiu ir kiaušiniu

Forminės baltos arba juodos duonos riekės apkepinamos margarine.Ant kiekvienos riekės uždedami 1-2 griežinėliai pakepinto karšto kumpio, o ant viršaus virtas arba keptas kiaušinis.Papuošiama pomidoro riekelėmis.Pomidorų padažą galima užtepti ant kumpio.Sumuštiniai tuojau pat patieki..

Recepto vertinimas: 2

Karšti sumuštiniai su kepenine dešra

Duona iš abiejų pusių apkepinama, kol bus šviesiai gelsvos spalvos.Uždedamas didelis išilgai atpjautas kepeninės dešros gabalėlis, o greta jo arba ant viršaus - keptas kiaušinis.Ant dešros uždedamas kauburėlis pakepinto arba žalio svogūno, kauburėlis svogūnų laiškų.Kiaušinis p..

Recepto vertinimas: 0

Karšti sumuštiniai su daržovėmis

Duona apkepinama.Daržovės išverdamos nedideliame pasūdyto vandens kiekyje.Galima imti vienos arba kelių rūšių daržoves, bet jos verdamos atskirai.Iš sviesto, miltų, pieno arba grietinėlės išverdamas tirštas padažas, sumaišomas su daržovėmis.Ant kiekvieno sumuštinio uždedamas ka..

Recepto vertinimas: 5

Keptas upėtakis

Išdarinėti upėtakiai nuplaunami, nusausinami, įtrinami druska, sumaišyta su prieskoniais, pavilgomi išplaktame kiaušinyje, pavoliojami miltuose ar džiūvėsėliuose ir kepami keptuvėje ant silpnos ugnies. Patiekiami pašildytame pusdubenyje, papuošti citrinos griežinėliais ar apiba..

Recepto vertinimas: 0

Ungurys, keptas orkaitėje

Jauni unguriai kepami nelupti (oda gerai nuvaloma ir įtrinamą druska). Nuluptas ungurys nuplaunamas, nusausinamas, pasūdomas, pabarstomas maltais prieskoniais, dedamas į keptuvą nepjaustytas ir kepamas karštoje orkaitėje. Iškepa maždaug per 30 min. Kepant palaistomas atsiradusiomis sultim..

Recepto vertinimas: 0

Keptas rūkytas kiaulės kumpis

Rūkytas kiaulės kumpis nakčiai pamerkiamas į šaltą vandenį. Rytą gerai nuplaunamas ir nusausinamas. Iš ruginių miltų, užplikius juos karštu vandeniu, užmaišoma tešla. Kumpis apibarstomas maltai gvazdikėliais, kvapiaisiais pipirais, cinamonu ir aptepamas tešla piršto storumo sluo..

Recepto vertinimas: 0

Keptas kalakutas

Kalakuto galva ir kojos nupjaunamos, iš išorės ir iš vidaus nušluostomas. Vidus ištrinamas druska su kmynais, o viršus tik su druska. Taip paruoštas paukštis laikomas per naktį. Kitą dieną vidus iššluostomas, pridedamas slyvų ir užsiuvamas. Šlaunelių galai surišami. Ant..

Recepto vertinimas: 2

Pusryčių sumuštinis (Ryčio)

Iš pradžių dešreles supjaustome į keturias juosteles (arba jeigu didelė tai pjaunam dar per pusę), pakepame keptuvėje. Tada išimame dešreles ir iškepame kiaušinius atskirai po vieną. Imame riekę batono ir dedame vieną kiaušinį, tada sudedame keptas dešreles ir patepame pomid..

Recepto vertinimas: 1

Rizotas su kriaušėmis ir ožkos sūriu

Įkaitinkite orkaitę iki 180°C. Supjaustykite vieną kriaušę į keturias dalis, išimkite šerdį. Supjaustykite labai plonais griežinėliais ir sudėkite ant kepimo skardos išklotos kepimo popieriumi. Kepkite, karts nuo karto apversdami, kol griežinėliai išdžius (15-20 min.). Išimkite ..

Recepto vertinimas: 0

Grilyje keptas otas (Ramunės)

Ne per plonai supjaustytos riekelės iš pradžių 1-2 valandas palaikomos marinate iš citrinos sulčių, druskoje sumaigytos česnako skiltelės, sojų padažo, aliejaus, garstyčių ir pipirų. Po to dedamos į grilį ant grotelių ir, truputį nubraukus marinatą, kepama 3 minutes. Žuvies kep..

Recepto vertinimas: 0

Keptas jautienos kumpis

Kumpį nuplauname, nusausiname ir sudedame į indą, kuriame marinuosime. Gaminame marinatą. Į mažą indelį supilame išspaustas vienos citrinos sultis, įberiame cukraus, druskos, prieskonių, kalendros grūdelių ir suplėšytų laurų lapelių, įpilame 2 šaukštus vandens, šaukštą alie..

Recepto vertinimas: 0

JŪROS LYDEKOS UŽKEPĖLĖ

Zuvi supjaustyti gabaleliais, sudeti prieskonius, 2 valgomus saukstus miltu, padruskinti pagal skoni ir ismaisius palikti, kad prieskoniai ir druska isigertu. Apkepti zuvi keptuveje iki rusvumo. Aliejuje apkepinti burokine tarka tarkuotas morkas ir smulkiai pjaustytus svogunus iki graziai geltonos s..

Recepto vertinimas: 5

KEPTAS KARPIS

Karpi nuplauti po tekanciu vandeniu, nusausinti ir skersai supjaustyti porcijomis, paslakstyti citrinu sultimis, pabarstyti druska ir pipirais, tuomet palikti pastoveti. Tuomet nusausinti ir isvolioti - is pradziu miltuose, po to plaktame kiausinyje, o galiausiai - dziuvesiu trupiniuose. Lydyta svie..

Recepto vertinimas: 0

UPĖTAKIS, KEPTAS SU ČESNAKU

Nupjove upetakiams galvas ir uodegas, ispjaukite file. Istrinkite jas grustu cesnaku, pasudykite ir apibarstykite maltais pipirais. Zuvis sudekite viena salia kitos i keptuva (su dangciu), istepta sviestu, apibarstykite smulkiai supjaustytu svogunu ir kepkite. Gatava zuvi apibarstykite susmulkintais..

Recepto vertinimas: 0

KEPTAS SŪRIS

Supjaustykite suri centimetro storio griezineliais ir padekite i saldytuva. Suris turi buti labai saltas, galite trumpai ikisti i saldymo kamera. Sumaisykite smulkintus riesutus ir maltus dziuveselius. Truputi paplakite kiausiniu baltymus. Pabarstykite suri druska ir pipirais, pamirkykite kiausiniu ..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: keptas