24 rezultatų ieškant "keptas"

Keptas karpis

Žuvį išvalykite, supjaustykite gabalais, apvoliokite miltuose ir kepkite gerai įkaitintame, mažame riebalų kiekyje. Žuvį patiekite užpylę sviestu, su daržovių priedu. Priedui geriausiai tinka keptos bulvės, ar biri grikių košė. Jei naudosite grikių košę, ją patiekdami apibarstyk..

Recepto vertinimas: 1

Natūralus keptas viščiukas

Nuvalytą viščiuką pasūdykite ir apkepkite įkaitintuose riebaluose iki gražios spalvos. Paskui statykite į orkaitę ir baikite kepti. Patiekite užpiltą sviestu. Atskirai paduokite lapines salotas, raudonųjų arba baltagūžių kopūstų salotas, marinuotus vaisius ar uogas ir pan. Skanaus..

Recepto vertinimas: 1

Keptas triušis su priedu

Triušio šlaunelę arba liemeninę prismaigstykite lašiniukų, pasūdykite, aptepkite grietine, apdėkite prieskoninėmis daržovėmis ir kepkite orkaitėje, palaistydami tais pačiais riebalais ir sultimis, kuriose kepa. Iškeptą mėsą išimkite, o keptuvėje pagaminkite raudonąjį sultinį m..

Recepto vertinimas: 0

Viščiukas džiuvėsėliuose (FRI)

Virtą viščiuką sukapokite gabalais, apvoliokite miltais, suvilgykite kiaušinio-pieno mišinyje, apvoliokite baltais džiuvėsėliais ir iškepkite įkaitintuose riebaluose. Po to dėkite ant švarios keptuvės, uždėkite sviesto ir kaitinkite orkaitėje 3 – 4 min. Patiekite ant popierine ser..

Recepto vertinimas: 1

Kepta žąsis ar kalakutas su obuoliais

Paukščio vidų ir išorę įtrinti druska ir citrinos sultimis. Obuolius ir slyvas sukimšti į vidų ir užsiūti. Iš didesnių obuolių išimti sėklides. Paukštį padėti į keptuvą ant nugaros. Kalakutą iš viršaus galima patepti ištirpintu sviestu ar grietine. Paukštį apkepinti orkai..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena, kepta džiūvėsėliuose

Nuo mėsos nugramdyti plėves, supjaustyti ją skersai raumenų griežinėliais ir gerai išmušti, apibarstyti druska, suvilgyti plaktame kiaušinyje ir apvolioti džiūvėsėliais. Mėsos griežinėlius iš abiejų pusių apkepinti įkaitintuose riebaluose ir dar keletą minučių kepti ant mažo..

Recepto vertinimas: 0

Keptas kumpis

Kumpyje pradurti skylutes ir įdėti česnako, lašinukų, gvazdikėlių, pipirų. Tada įtrinti druska. Į indą įpilti 3 šaukštus vandens ir kumpį kepti orkaitėje 1 - 2 valandas. Patiekti su marinuotomis daržovėmis ir bulvėmis. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 5

Įdarytas viščiukas, keptas folijoje

Įšdarytas viščiukas įtrinamas druska. Paruošiamas įdaras: petražolių lapeliai smulkiai supjaustomi, sumaišomi su džiūvėsėliais bei išplaktais baltymais, įberiama muskato riešuto ir druskos. Viščiukas prikemšamas įdaro, užsiuvamas, surišamas, suvyniojamas į foliją ir kepama..

Recepto vertinimas: 0

Tešloje keptas karpis

Karpį išdarinėjame ir supjaustome stačiakampiais gabalais. Juos įtriname druska ir pipirais. Iš tešlai skirtų produktų užmaišome grietinės tirštumo tešlą. Joje apvoliojame karpio gabalėlius ir kepame ant nedidelės ugnies su aliejumi. Apkepusius gabalėlius vėl merkiame į tešl..

Recepto vertinimas: 1

Batone keptas kiaušinis

Iš batono riekeles išpjauname vidurį. Įdedame rekelę į įkaitusią keptuvę, ir į išpjautą vidurį įmušame kiaušinį. Paskaniname vegeta (galima druska) ir apkepame iš abiejų pusių. Prieš patiekiant, kiaušinį pabarstome smulkintais krapais. ..

Recepto vertinimas: 0

Keptas karpis, įdarytas obuoliais

1 kg karpį nuskuskite, išvalykite, išplaukite vidų, išpjaukite stuburkaulį, išrinkite didžiuosius kaukus ir ašakas ir nusausinkite. Vidų ir išorę pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir palikite 30 minučių. 200g nuluptų ir skiltelėmis supjaustytų obuolių, pagardinkit..

Recepto vertinimas: 3

Obuolių sunkoje troškinta triušiena

250g triušienos gabalą apkepinkite įkaitintame 20g naminiame svieste, paskui pasūdykite 2,5g druska, pagardinkite 0,5g grūstais juodaisiais pipirais ir sudėkite į troškintuvą. Supilkite 50ml obuolių sunkos, 20ml vištienos sultinio, sudėkite 3g česnako, 10g citrinos žievelę, 3g petra..

Recepto vertinimas: 0

Keptas kalakutas

Kalakuto galva ir kojos nupjaunamos, iš išorės ir iš vidaus nušluostomas. Vidus ištrinamas druska su kmynais, o viršus tik su druska. Taip paruoštas paukštis laikomas per naktį. Kitą dieną vidus iššluostomas, pridedamas slyvų ir užsiuvamas. Šlaunelių galai surišami. Ant..

Recepto vertinimas: 2

Grilyje keptas meksikietiškas kepsnys

Nulupti ir sutrinti česnaką. Iš česnako, augalinio aliejaus, prieskonių pagaminti marinatą. Kiaulienos šonkaulius nuplauti, pradžiovinti. Po to įtrinti marinatu ir apie 3 valandas palikti, kad marinatas įsigertų. Nuskusti bulves ir kepti apie 20 minučių, kol pusiau iškeps. Nuo kukur..

Recepto vertinimas: 0

Saldžiųjų paprikų salotos

Keptas paprikos ankštis nulupti ir stambiai supjaustyti. Svogūną supjaustyti riekelėmis ir sumaišyti su paprika. Pagal skonį įberti druskos, maltų pipirų, įpilti augalinio aliejaus ir acto, pabarstyti koriandro. ..

Recepto vertinimas: 0

Keptas sūris su riešutais

Supjaustykite sūrį centimetro storio griežinėliais ir padėkite į šaldytuvą. Sūris turi būti labai šaltas, galite trumpai įkišti į šaldymo kamerą. Sumaišykite smulkintus riešutus ir maltus džiūvėsėlius. Truputį paplakite kiaušinių baltymus. Pabarstykite sūrį druska ir pip..

Recepto vertinimas: 0

Vištos kepenėlių vyniotinis, keptas folijoje (Ramunės)

Vištienos kepenėles smulkiai supjaustyti. Sumaišyti su vištienos faršu. Morka sutarkuoti burokine tarka. Svogūną smulkiai supjaustyti. Morka ir svogūną sudėti į mėsą. Įdėti druskos pagal skonį. Įberti prieskonių. Įmušti kiaušinį. Viską gerai išmaišyti. Sudėti džiūvėsė..

Recepto vertinimas: 0

Orkaitėje keptas sojų pieno sūris (Video)

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Išvarvinkite iš tofu susikaupusį vandenį, įdėkite į lėkštę, uždenkite ranšluoščiu ir ant viršaus uždėkite sunkesnį indą spaudimui sudaryti. Iš sojų pieno, buljono, paprikos, ciberžolių, petražolių, šalavijų ir kmynų ..

Recepto vertinimas: 0

SŪRELIO SRIUBA

Uzverdame vandeni, i ji sudedame lydyta sureli, smulkiai pjaustytas bulves. Morkas sutarkuojame, pakepiname ant sviesto. I vandeni su sureliu ir isvirusiomis bulvemis sudedame keptas morkas. Verdame kol bulves isvirs. Tada sriubos sutirstinimuiiberiame pora saukstu manu kruopu. Paverdame. Galiausiai..

Recepto vertinimas: 0

ĮDARYTA ANTIES KRŪTINĖLĖ

Krutineles truputi ismusti kirvuku, pasudyti, papipirinti. I vyna supilti sultis, ismaisyti ir uzpilti ant krutuneliu. Pastatyti porai valandu i saldytuva. Kepeneles isplauti, nuimti plevele, pakepti aliejuje. Kiausinius kietai isvirti. Keptas kepeneles, kiausinius, riesutus ir truputi salieru sumal..

Recepto vertinimas: 0

LAŠIŠINIS UPĖTAKIS, KEPTAS GARUOSE

Lasisini upetaki marinuojame per nakti. Veliau kepame garuose, orkaiteje, 100 laipsniu temperatu-roje 40 min. Kai atvesta, nuimame oda, paslakstome zelatina. Is zuvies sultinio, zelatinos, midiju, kreveciu paruosiame uzpiltines, supilame įi formeles. Garuose isverdame moliuskus ir vežzius. Puošsi..

Recepto vertinimas: 0

SALIERŲ IR KREVEČIŲ SRIUBA

Vandenyje isverdame saliera. Isgriebiame, dedame i smulkintuva saliera, keptas morkas, kepta svoguna, valytas krevetes ir sutriname. Supilame grietinele, suberiame prieskonius ir uzverdame. Supilame baltaji vyna. Jei sriuba per tirsta, ipilkite salieru nuoviro...

Recepto vertinimas: 0

KEPTAS EŠERYS

Zuvies file atskiriama nuo kaulu ir pabarstoma prieskoniais. Bulves nuskutamos, isverdamos ir sutrinamos. Taip pat sudedame garstycias, prieskonius ir ciberzole. Gerai ismaisome ir paragaujame. I lekstes viduri dedame formele, i formele dedame bulviu kose. Ant virsaus dedame kepta zuvi ir paslaksto..

Recepto vertinimas: 3

Keptas karpis su padažu

Isvalyta karpi pabarstome druska, zuvies prieskoniais, itriname, palaistome citrinos sultimis bei midaus gerimu ir marinuojame 5-6 vai. suvynioje i folija. Zuvi kepame grotelese, zariju kaitroje. Padazui susmulkiname paprika, svoguno galvute, cesnakus, krapus. Juos sumaisome su kapareliais, actu, al..

Recepto vertinimas: 1

Raktiniai žodžiai: keptas