25 rezultatų ieškant "salotomis"

Lašišų suktinukai su pipirų padažu

Lašišą supjaustykite į 8 griežinėlius. Ant stalo padėkite 8 nuplautus kininio kopūsto lapus, ant kiekvieno lapo uždėkite po 1 valgomąjį šaukštą ryžių ir po griežinėlį lašišos. Pridėkite šiek tiek druskos, pipirų ir uždenkite griežinėliu kumpio. Suvyniokite..

Recepto vertinimas: 0

Lašiša su greipfrutų salotomis

Greipfrutus nulupti ir padalyti skiltelėmis. Actą ir aliejų išmaišyti, pasūdyti ir pabarstyti pipirais. Lašišą supjaustyti plonomis riekelėmis. Žuvies gabaliukus kepinti alyvuogių aliejuje 2 min. Salotas, greipfrutų skilteles, salierų stiebus ir keptą lašišą sudėti į lėkštę. ..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos filė su garstyčių padažu svogūnais ir grybais

1. Supjaustykite riekutėmis pievagrybius. Nulupkite svogūnus, pakepinkite riebaluose ir išimkite iš keptuvės. Supjaustykite filė 2 cm storio gabaliukais. Apkepkite juos riebaluose, pabarstykite druska ir pipirais. 2. Sudėkite į keptuvę svogūnus bei pievagrybius kartu su mėsa, supilkite g..

Recepto vertinimas: 0

Plokštainis

Užminkykite tešlą. Palaikykite ją šaldytuve 1 val. Sudėkite į keptuvą. Kepkite 10 min. iki 225° įkaitintoje orkaitėje. Sūrio ir špinatų įdarui: Į puodą įmuškite kiaušinį, sudėkite miltus ir supilkite grietinėlę arba pieną ir viską išmaišykite. Gautą masę palaikykite š..

Recepto vertinimas: 0

Purus grybų apkepas su kumpiu ir ryžiais

Kapotus grybus ir svogūną pakepinti su kubeliais supjaustytu kumpiu, pridėti pomidorų tyrės ir prieskonių. Nuplautus ryžius patroškinti kitame inde su sviestu, tada įpilti verdančio vandens ir toliau troškinti ant mažos ugnies arba orkaitėje. Kai ryžiai sugers visą vandenį, įpilti ..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir kruopų apkepas

Grybus ir svogūnus sukapoti, petražoles arba salierus sutarkuoti ir viską ištroškinti riebaluose. Iš kruopų išvirti košę, į ją sudėti grybus, kiaušinius ir prieskonius. Į riebalais pateptą formą sukrėsti mišinį, pašlakstyti grietine ir kepti, kol paviršius paraus. Apkepą pati..

Recepto vertinimas: 0

Apkepta grybų košė

Šviežius grybus nuvalyti, nuplauti, sumalti mėsmale ir troškinti, įdėjus 1 šaukštą riebalų ir prieskonių, kol išgaruos skystis. Likusiuose riebaluose pakepinti miltus, įpilti pieno ir pavirinti. Į grybus supilti padažą, sudėti susmulkintą mėsą ir viską gerai sumaišyti. Mišin..

Recepto vertinimas: 0

Sklindžiai iš kiaušinių ir grybų

Grybus, svogūną, rūkytą nugarinę sumalti mėsmale, patroškinti ir ataušinti. Iš visų produktų įmaišyti tešlą ir keptuvėje įkaitintame aliejuje iškepti mažus sklindžius. Patiekti su pomidorų arba daržovių salotomis. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Grybai, troškinti su pomidorais

Nuvalytus ir supjaustytus grybus bei svogūną pakepinti svieste, įberti miltų ir dar kepinti, kol miltai paraus. Įpilti nuoviro, įdėti grietinės, patroškinti ir pasūdyti. Pomidorus supjaustyti lygiomis skiltimis, dalį jų patroškinti su grybais. Likusias iškepti atskirai ir sudėti ant ..

Recepto vertinimas: 0

Virti porai su troškintais grybais

Porus išvirti pasūdytame vandenyje, nusunkti ir sudėti į dubenį. Grybus susmulkinti ir patroškinti svieste, įberti miltų, įpilti sultinio, pagardinti prieskoniais ir pavirti. Baigiant virti įpilti grietinę, sudėti plaktus kiaušinio trynius. Gautą masę užpilti ant porų, pabarstyti ..

Recepto vertinimas: 0

Kepti viščiukai

Nuvalyti viščiukai, ištrinami druska, krūtinėlės aprišamos plonu lašinių sluoksniu, kojos suriašamos. Viščiukai apkepami svieste ir kepami orkaitėje ant grotelių, nuolat palaistant riebalais. Iškepę viščiukai atšaldomi, išėmus siūlus, sudedami į pailgą pusdubenį, papuošiam..

Recepto vertinimas: 0

Silk tešloje

Mėsą ir lašinius supjaustyti dideliais kubeliais, pasūdyti, pabarstyti pipirais. Daržoves nuvalyti, nuplauti ir supjaustyti dideliais gabalais. Puode pašildyti sviestą, jame pakepinti lašinius ir mėsos gabalėlius. Pridėti daržoves ir taip pat pakepinti. Visus ingriedientus pabarstyti mi..

Recepto vertinimas: 4

Troškinta marinuota jautiena

Nuo mėsos nugramdyti plėves. Vandenyje pavirinti prieskonius, įpilti acto, vyno, įdėti citrinos gabalėlių ir ataušinti. Mėsą sudėti į pagamintą marinatą ir dažnai vartant laikyti šaldytuve 1--4 dienas (priklausomai nuo gabalo dydžio ir gyvulio amžiaus). Paskui išimti iš marinato..

Recepto vertinimas: 3

Veršiena su mairūnu obuolių sultyse

Mėsą, svogūnus supjaustyti. Mėsą sumaišyti su mairūnu, garstyčiomis, lauro lapu, svogūnais, druska, miltais ir sudėti į sviestu išteptą indą. Kepti orkaitėje. Kai mėsa apkeps, supilti obuolių sultis, uždengti ir troškinti 40 minučių. Po to įpilti citrinos sulčių, pasūdyti. ..

Recepto vertinimas: 0

Rūkytos menkės kotletai

Kruopas užpilti vandeniu, įdėti šaukštą sviesto ir išvirti ant silpnos ugnies. Ataušinti. Smulkiai supjaustytą svogūną pakepinti svieste. Menkę ir košę permalti mėsmale, suberti svogūnus, įmušti kiaušinį, pagardinti druska, pipirais. Masę gerai išmaišyti. Daryti nedidelius ko..

Recepto vertinimas: 0

Silkė su porų ir obuolių salotomis

File pabarstyti cukrumi, apšlakstyti sultimis, aliejumi ir padėti į šaldytuvą. Porus supjaustyti griežinėliais, obuolius šiaudeliais, užpilti majonezu ir išmaišyti. Silkę patiekti su salotomis. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 4

Agurkai, įdaryti krabų lazdelėmis

Virtus ryžius sumaišome su virtais smulkiai supjaustytais kiaušiniais, krabų lazdelėmis, susmulkintais krapais ir prieskoniais. Agurką perpjauname išilgai, išimame sėklas, supjaustome dideliais gabalais ir įdarome paruoštomis salotomis. Ant viršaus uždedame po šaukštelį majonezo, p..

Recepto vertinimas: 4

Islandiškas paštetas

T e š l a. Kiaušinis, stiklinė miltų, 30 g sviesto, druskos. Išminkoma tešla ir pusvalandį paliekama pastovėti. Smulkiai supjaustyta mėsa sumaišoma su bulvių kubeliais, sudedama j paruoštą indą, užbarstoma pipirų, pasūdomą, supilamas sultinys, uždengiama iškočiota tešla ir ke..

Recepto vertinimas: 0

Troškintas grybais įdarytas upėtakis

Pro pakaklę išdarinėti upėtakiai nuplaunami ir nusausinami, įtrinami druska ir, prikimšus paruošto grybų įdaro, pjūvis užsiuvamas. Upėtakiai pavoliojami miltuose ir apkepinami svieste. Paskui sudedami į troškintuvą su susmulkintomis prieskoninėmis daržovėmis, įpilama truputis su..

Recepto vertinimas: 4

Upėtakis su migdolais

Žuvį išvalyti, išimti akis ir žiaunas, nuplauti ir nusausinti. Įtrinti druska, baltaisiais pipirais ir palikti 20min. pastovėti, kad įsigertų prieskoniai. Kiaušinį išplakti šakute ir jame pavolioti žuvis, o paskui apvolioti migdolų drožlėse. Formą, kurioje keps, ištepti aliejumi..

Recepto vertinimas: 0

Angliškas troškinys

Jautieną supjaustyti normaliais gabaliukais, prieskonius supjaustyti ir kartu su mėsa sudėti į vieną puodą. Palikti parai ar pusantros, kad išrūgtų. Po pusantros paros viską užpilti "Guinesso" alum ir virti pusvalandį. Tada isimti visas daržoves, palikti tik mėsą, ir dar virti..

Recepto vertinimas: 0

Grybų maltinukai (Jūratės)

Grybai išmirkomi, nusausinami, smulkiai supjaustomi, įmušami kiaušiniai, supilama grietinė. Svogūnai susmulkinami, pakepinami sviese (50g), suberiami džiūvėsėliai, pipirai, pasūdoma. Viskas gerai išmaišoma, palaikoma, kad džiūvėsėliai išbrinktų ir daromi maltinukai. Jie pavolioj..

Recepto vertinimas: 0

PUPELIŲ MALTINIAI

Pupeles isvirkite ir sumalkite arba sugruskite, idekite susmulkintus ir pakepintus svogunus, morkas, ju lapus, petrazoles ir prieskonius, ipilkite manu kruopas. Viska sumaisykite. Padarykite maltinius, apvoliokite juos dziuveseliuose ir kepkite orkaiteje. Valgykite su padazu ir zaliu darzoviu saloto..

Recepto vertinimas: 0

DARŽOVIŲ APKEPAS SU MĖSA IR GRYBAIS

Mesos farsa sumaisyti su kapotais grybais ir svogunu. Darzoves, isskyrus zirnius, sutarkuoti arba sumalti mesmale, sumaisyti su skysciu ir prieskoniais. Skarda patepti riebalais, ant dugno deti sluoksni darzoviu, ant ju grybus su mesa ir svogunais, paskui vel darzoves. Virsu apdelioti sviesto gabale..

Recepto vertinimas: 0

MOKSLEIVIŠKI LIETINIAI SU DEŠRELĖMIS

Į miltus įmušame kiaušinius, įpilame aliejaus, truputį pieno, įberiame druskos. Išmaišome iki vienalytės masės. Supilame likusį pieną. Iš tešlos iškepame didelius plonus lietinius blynus. Įpjauname nuluptos dešrelės galiukus iš abiejų pusių. Į kiekvieną blyną įsukame po de..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: salotomis