25 rezultatų ieškant "salotomis"

VIŠČIUKAS SU PELETRŪNU

Filė supjaustykite gabalėliais. Svogūnus nulupkite ir susmulkinkite. Puode sumaišykite balto vyno actą, vandenį, svogūnus, prieskonius, grietinę ir viską užvirinkite. Sudėkite viščiukų filė ir išvirkite (virkite apie 5–10 minučių). Patiekite su makaronais, ryžiais, bulvėmis arb..

Recepto vertinimas: 0

Makaronai su plekšne

Filė pagardinkite druska ir pipirais. Keptuvėje įkaitinkite riebalus tol, kol jie pagels ir ištirps. Sudėkite filė ir apkepkite iš abiejų pusių tol, kol gražiai paruduos. Apibarstykite smulkintais raudonėliais ir parmezanu, apšlakstykite alyvų aliejumi. Greta filė gabalėlių supilkit..

Recepto vertinimas: 0

Lašiša su greipfrutų salotomis

Greipfrutus nulupti ir padalyti skiltelėmis. Actą ir aliejų išmaišyti, pasūdyti ir pabarstyti pipirais. Lašišą supjaustyti plonomis riekelėmis. Žuvies gabaliukus kepinti alyvuogių aliejuje 2 min. Salotas, greipfrutų skilteles, salierų stiebus ir keptą lašišą sudėti į lėkštę. ..

Recepto vertinimas: 0

Vokiškos salotos

Duonos gabalėlius suberti į skardą, apšlakstyti aliejumi ir paskrudinti. Lašišą įdėti š puodą ir užvirinti. Tada 10 minučių palikti pastovėti. Tada žuvį susmulkinti, apibarstyti druska ir sumaišyti su kaparėliais bei krapais. Paruošti padažą: actą, garstyčias ir aliejų išp..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir baltagūžių kopūstų apkepas

Nuvalytą kopūstą supjaustyti ir patroškinti su riebalais ir skysčiu. Grybus ir svogūnus smulkiai sukapoti ir pakepinti riebaluose su mėsos kubeliais. Produktus susluoksniuoti formoje taip, kad viršutinis ir apatinis sluoksnis būtų kopūstų. Kiaušinius išplakti su skysčiu, miltais, dru..

Recepto vertinimas: 0

Įsimylėjęs vėžys

Išdarinėkite vėžį, išimkite mėsą iš žnyplių ir galvos. Supjaustykite uodegos mėsą kubeliais. Nuplikykite ir nulupkite pomidorą, išimkite sėklas bei supjaustykite jį kubeliais.Nulupkite ir supjaustykite svogūną, ir pakepkite riebaluose kol suminkštės. Įpilkite vyno, pomidorų p..

Recepto vertinimas: 5

Jautiena kepta ant iešmo

Mėsą supjaustyti, sudėti į indą kartu su prieskoniais, įpilti vyno ir palaikyti 3 dienas šaltai. Paskui suverti ant iešmo ir kepti. Patiekti su petražolių bei svogūnų salotomis. Svogūną supjaustyti, apibarstyti petražolėmis, įpilti acto, druskos, cukraus. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Keptos bulvės su troškintals grybais

Grybus supjaustyti strypeliais, lašiniukus kubeliais, svogūnus sukapoti ir viską patroškinti. Bulves supjaustyti strypeliais arba griežinėliais ir pakepinti su lašiniukais, kol bulvės apsitrauks šviesia traškia plutele. Grybus sumaišyti su bulvėmis, pasūdyti, įberti kmynų ir dar keli..

Recepto vertinimas: 0

Makaronai su grybais ir sūriu

Kumpį supjaustyti kubeliais ir su juo patroškinti supjaustytus grybus ir pomidorus. Troškinį praaušinti, supilti su grietine išplaktus kiaušinius, sudėti prieskonius. Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje, iškrėsti į kiaurasamtį ir nuvarvinti. Tada sudėti į formą, apipilti ištirp..

Recepto vertinimas: 4

Marinuota vištienos filė su daržovėmis ir ryžiais

1. Sumaišykite marinato ingredientus. Sudėkite vištienos filė į marinatą ir palaikykite šaldytuve 3–4 val. Filė apkepti. 2. Išvirkite ryžius, kaip nurodyta ant pakuotės. 3. Išimkite iš ankštpipirio sėklas ir supjaustykite jį rėžiukais. Brokolius apibarstykite kariu ir pakepkite ..

Recepto vertinimas: 0

Ceviche su ananasų sultimis

Žuvis nuvaloma, nulupama, išimami kaulai ir supjaustoma 1x1 cm dydžio kubeliais. Visos sudedamosios dalys, išskyrus kokoso drožles bei žuvį, sumaišomos ir padaromas marinatas, kuris užpilamas ant žuvies. Patiekalas laikomas šaldytuve ne mažiau kaip valandą , tačiau ne daugiau kaip 5 v..

Recepto vertinimas: 0

Kepta žąsis su garstyčiomis

Žąsį nuvalyti ir supjaustyti porcijomis. Tada įtrinti druska, pipirais, čiobreliais ir 1 valandą palaikyti šaldytuve.Garstyčias sumaišyti su sojos padažu ir aliejumi. Žąsies gabaliukus patepti šiuo mišiniu ir kepti. Po valandos apibarstyti džiūvėsėliais, dar kartą patepti padažu..

Recepto vertinimas: 0

Žąsis su veršienos įdaru

Žąsį išvalyti ir įtrinti su druska, pipirais bei čiobreliais. Vienai valandai įdėti į šaldytuvą.Paruošti įdarą: svogūnus supjaustyti, pakepinti aliejuje. Kepenėles pakepinti ir sumalti. Sudėti piene išmirkytas ir gerai nuspaustas bandeles, maltą veršieną, įmušti kiaušinį, s..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta marinuota ir prismaigstyta lašiniukų jautiena

Nuo mėsos nugramdyti plėves, sudėti ją į porceliano ar fajanso dubenį, apibarstyti susmulkintų prieskonių mišiniu ir užpilti silpnu acto tirpalu. Dubenį uždengti dangčiu ir dažnai vartant laikyti 2--6 dienas (priklausomai nuo mėsos kokybės ir gabalo dydžio) vėsioje patalpoje. Mari..

Recepto vertinimas: 0

Langetas su svogūnais

Iš mėsos išpjaustyti plėves ir sausgysles, supjaustyti ją skersai raumenų 1 cm storio griežinėliais, išmušti ir iš abiejų pusių kepinti įkaitintuose riebaluose, kol paruduos. Apkepusius griežinėlius apibarstyti druska, pipirais ir perdėti į troškintuvą, o į keptuvę, kurioje ke..

Recepto vertinimas: 0

Avienos ir pupelių troškinys su grybais

Mėsą supjaustyti kubeliais ir apkepinti. Jeigu ji liesa, įdėti riebalų. Svogūnus pakepinti su mėsa, kol pasidarys skaidrūs, bet neapskrus. Įpilti vandens arba sultinio ir troškinti, kol mėsa paminkštės. Tada suberti supjaustytas pupelių ankštis, prieskonius ir baigti troškinti. Susm..

Recepto vertinimas: 0

Silkė su porų ir obuolių salotomis

File pabarstyti cukrumi, apšlakstyti sultimis, aliejumi ir padėti į šaldytuvą. Porus supjaustyti griežinėliais, obuolius šiaudeliais, užpilti majonezu ir išmaišyti. Silkę patiekti su salotomis. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 4

Bulvių ir žuvies pyragėliai

Bulvės ir virta žuvis permalamos mėsmale, įmušamas kiaušinis, įdedama pomidorų pastos, pasūdomą. Iš tešlos daromi norimo dydžio pyragėliai, apvoliojami džiūvėsėliais ir įkaitintuose riebaluose iš abiejų pusių apkepami. Valgomi su salotomis. ..

Recepto vertinimas: 4

Kepti kiaušiniai su rūkytu kumpiu

Virtas rūkytas kumpis ar liesesnė mėsa supjaustoma griežinėliais. Taukai ištirpinami keptuvėje, sudedama supjaustyta mėsa ir iš abiejų pusių apkepinama drauge su svogūnais. Svogūnams pradėjus gelsti, įmušami kiaušiniai, trynys apibarstomas druska bei pipirais ir uždengus kepama, ..

Recepto vertinimas: 0

Viščiukas su sūriu

Vištieną nuplauti, supjaustyti gabalais. Miltus išmaišyti su druska ir pipirais. Vištieną apvolioti miltuose ir kiaušinyje (plaktame su 2 šaukštais vandens ir sūriu). Kepti orkaitėje 30min. (iš pradžių karštoje, vėliau vėsesnėje). Patiekti su keptomis bulvėmis ir žaliomis salot..

Recepto vertinimas: 0

Upėtakis su migdolais

Žuvį išvalyti, išimti akis ir žiaunas, nuplauti ir nusausinti. Įtrinti druska, baltaisiais pipirais ir palikti 20min. pastovėti, kad įsigertų prieskoniai. Kiaušinį išplakti šakute ir jame pavolioti žuvis, o paskui apvolioti migdolų drožlėse. Formą, kurioje keps, ištepti aliejumi..

Recepto vertinimas: 0

Vištos krūtinėlė su mangais ir salotomis

Iš citrinų išspausti sultis, į jas įpilti apie 0,25l. vandens ir tuo mišiniu aplieti kruopas. Palikti pusei valandos. Jei per tą laiką skystis visas nesusigeria, likutį nupilti. Pomidorą nuplikyti verdančiu vandeniu ir nulupti luobelę. Pomidorą perpjauti pusiau ir išimti sėklas. Min..

Recepto vertinimas: 1

Makaronų salotos su pomidorais ir mocarela

Į didelį dubenį sudėkite pomidorus, sūrį, česnaką, aliejų, baziliką, gerai išmaišykite ir palikite pusvalandį pastovėti. Puode su pasūdytu vandeniu išvirkite makaronus taip, kad būtų ne per daug minkšti. Nusausinkite, perliekite po šaltu vandeniu ir leiskite atvėsti bei nudži..

Recepto vertinimas: 5

SILPNAI SŪDYTA SILKĖ SU VAISINIU PADAŽU

Silkes 1 valanda pamirkyti piene. Grietine sumaisyti su majonezu, kefyru, nuluptomis ir susmulkintomis lslyvomis arba mango, paskaninti maltais kvepianciaisiais pipirais ir suplakti plakikliu.Svoguna nulupti, supjaustyti ziedais.Obuolius nulupti, pasalinti seklializdzius ir supjaustyti plonais skrit..

Recepto vertinimas: 0

Voveraitėmis įdarytos vištų blauzdelės

Is vistu blauzdeliu isimame kauliukus su mesa. Paliekame dali mazojo kauliuko. Mesa nuimame nuo kaulu ir sumalame. Tuomet sumaisome su kiausinio plakiniu, dziuveseliais, grietinele, virtomis voveraitemis, susmulkintomis petrazolemis ir vistienos prieskoniais. Sios mases prikemsame blauzdeles ir uzle..

Recepto vertinimas: 1

Raktiniai žodžiai: salotomis