24 rezultatų ieškant "salotomis"

Kumpio ir porų kremas

Kumpį supjaustykite juostelėmis, porą nuplaukite ir susmulkinkite, obuolį nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Kumpį pakepkite riebaluose su poru ir obuolio kubeliais. Sumuškite kiaušinius. Sumaišykite miltus su pienu ir sudėkite į kiaušinius. Pagardinkite druska ir pipirais. Virkite an..

Recepto vertinimas: 0

Kepti kiaulių šonkauliukai

Kiaulių šonkaulius supjaustykite po 4 ar 5 kauliukus ir aptepkite paruoštu padažu (aliejumi, kapotais česnakais, kepsnių padažu, druska, maltomis paprikomis) ir marinuokite ne mažiau kaip 12 val. Marinuotus šonkaulius su padažu dėkite į kepimo indą, uždenkite ir troškinkite kepimo kr..

Recepto vertinimas: 3

Lašiša su greipfrutų salotomis

Greipfrutus nulupti ir padalyti skiltelėmis. Actą ir aliejų išmaišyti, pasūdyti ir pabarstyti pipirais. Lašišą supjaustyti plonomis riekelėmis. Žuvies gabaliukus kepinti alyvuogių aliejuje 2 min. Salotas, greipfrutų skilteles, salierų stiebus ir keptą lašišą sudėti į lėkštę. ..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir makaronų apkepas

Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje, sukrėsti į kiaurasamtį, nuvarvinti ir supjaustyti 3 cm ilgio gabalėliais. Rūkytą nugarinę supjaustyti mažais kubeliais ir pakepinti su kapotais grybais ir svogūnais. Paruoštus produktus sudėti sluoksniais į formą. Apatinį ir viršutinį sluoks..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir bulvių apkepas

Virtas bulves supjaustyti storomis riekėmis, žalias bulves — plonais griežinėliais arba šiaudeliais. Grybus ir svogūnus sukapoti ir pakepinti. Produktus sluoksniuoti riebalais pateptoje formoje taip, kad viršuje ir apačioje būtų bulvės. Kiaušinius išplakti su pienu, druska ir pipirais..

Recepto vertinimas: 4

Grybai, kepti tešloje (itališka pica) I

Įmaišytą 1 tešlą 40 minučių palaikyti šiltai. II tešlos tūris iki vartojimo turi padidėti 2 kartus. Tešlą iškočioti ir ja iškloti išardomos formos dugną ir sieneles. Grybus ir lašiniukus supjaustyti smulkiais kubeliais ir suberti ant tešlos. Kiaušinius išplakti su skysčiu ir ..

Recepto vertinimas: 4

Grybai, kepti tešloje (itališka pica) II

Išardomos formos sieneles ir dugną iškloti tešla, pašlakstyti aliejumi ir patepti pomidorų tyre. Viduryje padėti pusę pomidoro, nupjautąja puse į viršų. Aplink išdėlioti nepjaustytus arba pusiau perpjautus grybus, susuktas į ritinėlį kilkes, pomidorų skilteles, norint —ir dešros..

Recepto vertinimas: 1

Grybai, troškinti su daržovėmis

Grybus perpjauti pusiau arba supjaustyti gabalėliais. Puode pakaitinti riebalus, sudėti į juos kubeliais supjaustytas daržoves ir 5 minutes pakepinti. Tada įpilti vandens arba sultinio, ir uždengus troškinti, kol paminkštės. Tada sudėti pailgais gabalėliais supjaustytas arba į keturias ..

Recepto vertinimas: 0

Daržovės su grybais (estų nacionalinis valgis)

Lašiniukus supjaustyti plonais griežinėliais arba kubeliais, sudėti į puodą ir pakaitinti. Lašiniukų riebaluose apkepinti supjaustytas prieskonines daržoves (svogūną, morkas, petražolę arba salierą). Paskui įpilti karšto vandens arba sultinio, sudėti griežinėliais supjaustytą gr..

Recepto vertinimas: 5

Aštraus skonio dešrelės su daržovėmis

1. Supjaustykite dešreles gabalėliais ir pakepinkite keptuvėje be riebalų. Išimkite iš keptuvės. 2. Nulupkite bulves, svogūnus ir pastarnoką. Supjaustykite kubeliais ir apkepinkite nuo dešrelių likusiuose riebaluose. Vėl sudėkite dešreles ir pašildykite. 3. Ankštpipirį supjaustykit..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos karbonadas

Bulves sutarkuokite. Nusunkę užpilkite karštu ištirpintu sviestu. Įmuškite 2 kiaušinius, pagardinkite druska ir gerai išmaišykite. Varškę permalkite mėsmale, įmuškite likusį kiaušinį, įberkite šiek tiek smulkintų mėtų lapelių, pagardinkite druska ir taip pat gerai išmaišyk..

Recepto vertinimas: 1

Višta, įdaryta grybais

Paruoštą vištą įtrinti druska. Grybus ir porą sukapoti ir troškinti įdėjus dalį riebalų. Jei reikia, įpilti vandens. Baigiant troškinti, suberti susmulkintas pipirų ankštis. Vištą prikimšti šio įdaro, užsiūti ir iki rusvumo pakepinti riebaluosę. Apkepintą vištą perdėti į..

Recepto vertinimas: 0

Mėsos vyniotinis su grybais

Mėsą sumalti mėsmale, sudėti vandenyje išmirkytus džiūvėsėlius, grietinę, prieskonius, įmušti kiaušinį ir minkyti, kol pasidarys vientisa masė. Iš jos padaryti apvalų vyniotinį, įdeti į keptuvę arba ugniai atsparią formą ir kepti 50 minučių. Retkarčiais patepti išripintai..

Recepto vertinimas: 0

Kepsnys iš kalakutienos

Mėsą įtrinkite druska ir suriškite siūlu smarkiai suspaudusi. Įdėkite į aliejumi išteptą formą ir kepkite 1val. 175 laipsnių temperatūros orkaitėje. Išvirkite ryžius ir nukoškite. Ananasus išimkite iš sulčių, o sultis palikite. Agurką supjaustykite griežinėliais, papriką- j..

Recepto vertinimas: 0

Silkė su porų ir obuolių salotomis

File pabarstyti cukrumi, apšlakstyti sultimis, aliejumi ir padėti į šaldytuvą. Porus supjaustyti griežinėliais, obuolius šiaudeliais, užpilti majonezu ir išmaišyti. Silkę patiekti su salotomis. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 4

Troškinys su kumpiu

Margarinas ištirpinamas, sudedamos skiltelėmis supjaustytos bulvės, kapoti svogūnai, juostelėmis supjaustytas kumpis, kubiukais supjaustytas sūris, užpilama stiklinė karšto vandens ar sultinio, pasūdomą. Troškinama ant silpnos ugnies. Baigiant troškinti, supilama grietinė, uždedamos..

Recepto vertinimas: 0

Kiaušinienė su varške

Kiaušiniai išplakami su druska, supilama grietinė, sudedama labai gerai ištrinta varškė ir išmaišoma. Keptuvėje ar apkepo inde ištirpinamas sviestas, supilama kiaušinienė ir krosnyje ar orkaitėje iškepama. Valgoma su lapinėmis salotomis ar svogūnų laiškais. Suvalkiečiai tokią k..

Recepto vertinimas: 0

Marokietiška aviena

Dideliame dubenyje sumaišome česnaką, kalendras, kmynus ir alyvų aliejų. Mišiniu ištepame avieną ir marinuojame apie 40 minučių. Mėsą kepame grilyje 30 minučių vartydami. Išmaišome medų ir mėtų padažą. Mišiniu ištepame avieną prieš 10 minučių iki kepimo pabai..

Recepto vertinimas: 0

Upėtakis su migdolais

Žuvį išvalyti, išimti akis ir žiaunas, nuplauti ir nusausinti. Įtrinti druska, baltaisiais pipirais ir palikti 20min. pastovėti, kad įsigertų prieskoniai. Kiaušinį išplakti šakute ir jame pavolioti žuvis, o paskui apvolioti migdolų drožlėse. Formą, kurioje keps, ištepti aliejumi..

Recepto vertinimas: 0

Sklindžiai iš kiaušinių ir grybų

Grybus, svogūną, rūkytą nugarinę sumalti mėsmale, patroškinti ir ataušinti. Iš visų produktų užmaišyti tešlą ir keptuvėje įkaitintame aliejuje iškepti mažus sklindžius. Patiekti su pomidorų arba daržovių salotomis. ..

Recepto vertinimas: 0

Veršiena su raudonojo vyno padažu (Ramunės)

Mėsą supjaustome gabaliukais ir keletą valandų palaikome užpiltą vynu. Į keptuvę įpilame truputį aliejaus, įkaitiname jį ir apkepame mėsą. Mėsą pabarstome druska, pipirais, sudedame griežinėliais supjaustytą svogūną, užpilame dalį vyno ir troškiname. Kai svogūnas suminkšt..

Recepto vertinimas: 0

KEPTA ŽUVIS SU SŪRIU II

Nuvalyti zuvies gabaliukai truputi pasudomi, apvoliojami miltais, suvilgomi isplaktuose kiausiniu baltymuose, sumaisytuose su tarkuotu suriu, apvoliojami maltais dziuveseliais ir kepami ant silpnos ugnies, kad zuvis gerai iskeptu. Valgoma su bulviu tyre ir svieziu darzoviu salotomis, pagardintomis p..

Recepto vertinimas: 0

STARKIO APKEPAS

Virta starki nulupkite ir isrinkite kaulus. Sudekite file i sviestu istepta keptuva, apibarstykite isvirtais smulkiai supjaustytais pievagrybiais arba baravykais. Isplake kiausinius su kefyru, ipyle truputi pievagrybiu nuoviro, ibere ziupsneli druskos, maltu pipiru, apipilkite juo zuvi ir 25 min. ke..

Recepto vertinimas: 0

Salotos vokiškai

Isverdame bulves su lupenom ir morkas. Taip pat isverdame krutineles. Kai bulves ir morkos isvirs nulupame ir supjaustome kartu su marinuotais ir svieziais agurkais. Supjaustome isvirusia krutinele, tik reiketu pjaustyti stambiais gabalais. Pilame grietinele, dedame garstyciu, majonezo, pabarstome s..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: salotomis