10 rezultatų ieškant "rozmarinu"

Skumbrės su alyvuogėmis

Česnako skilteles ir alyvuoges supjaustyti. Rozmarinus suplėšyti šakelėmis. Sudėti į aliejų ir išmaišyti. Į aliejaus mišinį pamerkti nuplautas žuvis, uždengti ir palikti šaldytuve marinuotis 2–3 val. Pavartyti. Žuvis išimti iš marinato, pabarstyti druska, pipirais, pavolioti mil..

Recepto vertinimas: 0

Karšiai su rozmarinais

Rozmarinus sukapoti. Išmaišyti su kapotais česnakais ir dviem šaukštais alyvuogių aliejaus. Pasūdyti ir pabarstyti pipirais. Žuvis nuplauti. Į vidų pridėti rozmarinų mišinio. Iš išorės pašlakstyti dviem šaukštais aliejaus, pasūdyti, pabarstyti pipirais. Citrinas plonai supjausty..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos šašlykai su bulvėmis

Bulves nuskutame, nuplauname ir išverdame. Vandenį nupilame. Nupjauname kiaulienos riebalus, o likusią mėsą supjaustome 3 cm dydžio kubeliais. Ant 8 iešmų smeigiame kiaulienos gabalėlius pakaitomis su bulvėmis. Gaminame marinatą. Sumaišome rozmarinus, alyvuogių aliejų ir ..

Recepto vertinimas: 0

Kalakuto krūtinėlė su džiovintais abrikosais

Dubenėlyje sumaišome džiūvėsėlius, sugrūstus riešutus, smulkiai supjaustytus abrikosus, obuolių sultis, grūstą česnaką, tirpintą sviestą, rozmarinus ir druską. Krūtinėlės šone padarome įpjovą. Į šią „kišenę" šaukštu sudedame pagamintą įdarą. Kraštus užsiuvam..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena, marinuota su raudonuoju vynu

Gaminame padažą. Į dubenį supilame vyną, actą, sudedame pomidorų padažą, pastą, garstyčias, rozmarinus, česnaką ir viską sumaišome. Mėsą šiek tiek padaužome ir valandą marinuojame. Vieną kartą apverčiame. Kepame grilyje po 15-20 minučių iš abiejų pusių. ..

Recepto vertinimas: 4

Tiršta moliūgų sriuba

Moliūgą ir paprikas nuplauti, išvalyti ir supjaustyti gabaliukais. Bulves nuskusti ir taip pat supjaustyti gabaliukais. Svogūną ir česnaką nulupti, smulkiai supjaustyti ir pakepinti 3 šaukštuose aliejaus. Į keptuvę sudėti moliūgą, pipirus, bulves ir truputį pakepti. Į puodą,supilt..

Recepto vertinimas: 0

Mišrainė su rozmarino padažu

Vištienos filė apkepkite aliejuje, supilkite vyną ir apie 2 min. pakaitinkite. Kai atvės, vištieną išgriebkite ir susmulkinkite. Sumaišykite su smulkintais svogūnais, salierais, paprika ir bulvių puselėmis. Paruoškite padažą: sumaišykite visus recepte nurodytus komponentus. Apli..

Recepto vertinimas: 0

Kepta vištiena su rozmarinu

Paruoštą viščiuką nuplauname, nusausiname ir supjaustome gabalais. Citrinų sultis sumaišome su 3 šaukštais aliejaus, rozmarinu, druska, pipirais ir užpilame ant vištienos. 4 val. laikome šaldytuve, kelis kartus apverčiame, kad įsigertų marinatas. Likusį aliejų įkaitiname keptuvė..

Recepto vertinimas: 0

Meksikietiškas pomidorų padažas (Salsa de jitomate)

Pomidorus nuplikykite, nulupkite odelę, išimkite sėklas ir sukapokite. Svogūną ir česnako skilteles nulupkite. Svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais. Česnakus sutraiškykite. Aitriąsias paprikas įpjaukite, pašalinkite sėklas bei pertvarėles ir smulkiai supjaustykite. Petražoles ..

Recepto vertinimas: 0

MIŠRAINĖ SU ROZMARINO PADAŽU

Vistienos file apkepkite aliejuje, supilkite vyna ir apie 2 min. pakaitinkite. Kai atves, vistiena isgriebkite ir susmulkinkite. Sumaisykite su smulkintais svogunais, salierais, paprika ir bulviu puselemis. Paruoskite padaza: sumaisykite visus recepte nurodytus komponentus. Apliekite misraine ir ism..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: rozmarinu