10 rezultatų ieškant "rozmarinu"

Skumbrės su alyvuogėmis

Česnako skilteles ir alyvuoges supjaustyti. Rozmarinus suplėšyti šakelėmis. Sudėti į aliejų ir išmaišyti. Į aliejaus mišinį pamerkti nuplautas žuvis, uždengti ir palikti šaldytuve marinuotis 2–3 val. Pavartyti. Žuvis išimti iš marinato, pabarstyti druska, pipirais, pavolioti mil..

Recepto vertinimas: 0

Karšiai su rozmarinais

Rozmarinus sukapoti. Išmaišyti su kapotais česnakais ir dviem šaukštais alyvuogių aliejaus. Pasūdyti ir pabarstyti pipirais. Žuvis nuplauti. Į vidų pridėti rozmarinų mišinio. Iš išorės pašlakstyti dviem šaukštais aliejaus, pasūdyti, pabarstyti pipirais. Citrinas plonai supjausty..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos šašlykai su bulvėmis

Bulves nuskutame, nuplauname ir išverdame. Vandenį nupilame. Nupjauname kiaulienos riebalus, o likusią mėsą supjaustome 3 cm dydžio kubeliais. Ant 8 iešmų smeigiame kiaulienos gabalėlius pakaitomis su bulvėmis. Gaminame marinatą. Sumaišome rozmarinus, alyvuogių aliejų ir ..

Recepto vertinimas: 0

Kalakuto krūtinėlė su džiovintais abrikosais

Dubenėlyje sumaišome džiūvėsėlius, sugrūstus riešutus, smulkiai supjaustytus abrikosus, obuolių sultis, grūstą česnaką, tirpintą sviestą, rozmarinus ir druską. Krūtinėlės šone padarome įpjovą. Į šią „kišenę" šaukštu sudedame pagamintą įdarą. Kraštus užsiuvam..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena, marinuota su raudonuoju vynu

Gaminame padažą. Į dubenį supilame vyną, actą, sudedame pomidorų padažą, pastą, garstyčias, rozmarinus, česnaką ir viską sumaišome. Mėsą šiek tiek padaužome ir valandą marinuojame. Vieną kartą apverčiame. Kepame grilyje po 15-20 minučių iš abiejų pusių. ..

Recepto vertinimas: 4

Tiršta moliūgų sriuba

Moliūgą ir paprikas nuplauti, išvalyti ir supjaustyti gabaliukais. Bulves nuskusti ir taip pat supjaustyti gabaliukais. Svogūną ir česnaką nulupti, smulkiai supjaustyti ir pakepinti 3 šaukštuose aliejaus. Į keptuvę sudėti moliūgą, pipirus, bulves ir truputį pakepti. Į puodą,supilt..

Recepto vertinimas: 0

Mišrainė su rozmarino padažu

Vištienos filė apkepkite aliejuje, supilkite vyną ir apie 2 min. pakaitinkite. Kai atvės, vištieną išgriebkite ir susmulkinkite. Sumaišykite su smulkintais svogūnais, salierais, paprika ir bulvių puselėmis. Paruoškite padažą: sumaišykite visus recepte nurodytus komponentus. Apli..

Recepto vertinimas: 0

Kepta vištiena su rozmarinu

Paruoštą viščiuką nuplauname, nusausiname ir supjaustome gabalais. Citrinų sultis sumaišome su 3 šaukštais aliejaus, rozmarinu, druska, pipirais ir užpilame ant vištienos. 4 val. laikome šaldytuve, kelis kartus apverčiame, kad įsigertų marinatas. Likusį aliejų įkaitiname keptuvė..

Recepto vertinimas: 0

Šventinė višta

Vištą ištrinkite prieskoniais su druska. Į vidų įkiškite rozmarino šakelę, pabarstykite džiovintu rozmarinu arba kmynais. Vištą susiūkite, suriškite kojas. Kepkite orkaitėje 40-45 minutes. Tuo metu paruoškite padažą. Vyną užvirinkite ir virkite 10-15 minučių, kol pusė jo..

Recepto vertinimas: 0

MIŠRAINĖ SU ROZMARINO PADAŽU

Vistienos file apkepkite aliejuje, supilkite vyna ir apie 2 min. pakaitinkite. Kai atves, vistiena isgriebkite ir susmulkinkite. Sumaisykite su smulkintais svogunais, salierais, paprika ir bulviu puselemis. Paruoskite padaza: sumaisykite visus recepte nurodytus komponentus. Apliekite misraine ir ism..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: rozmarinu