11 rezultatų ieškant "rozmarinu"

Skumbrės su alyvuogėmis

Česnako skilteles ir alyvuoges supjaustyti. Rozmarinus suplėšyti šakelėmis. Sudėti į aliejų ir išmaišyti. Į aliejaus mišinį pamerkti nuplautas žuvis, uždengti ir palikti šaldytuve marinuotis 2–3 val. Pavartyti. Žuvis išimti iš marinato, pabarstyti druska, pipirais, pavolioti mil..

Recepto vertinimas: 0

Karšiai su rozmarinais

Rozmarinus sukapoti. Išmaišyti su kapotais česnakais ir dviem šaukštais alyvuogių aliejaus. Pasūdyti ir pabarstyti pipirais. Žuvis nuplauti. Į vidų pridėti rozmarinų mišinio. Iš išorės pašlakstyti dviem šaukštais aliejaus, pasūdyti, pabarstyti pipirais. Citrinas plonai supjausty..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos šašlykas su salsa

Persikus smulkiai supjaustyti. Susmulkinti svogūnus, papriką, česnaką, rozmarinus. Viską sumaišyti su actu, 3 šaukštais aliejaus, pasūdyti, įberti pipirų ir dėti į šaldytuvą. Vištieną supjaustyti gabaliukais, pamušti kūjeliu, apšlakstyti likusiu aliejumi ir apibarstyti "Vegeta"..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos šašlykai su bulvėmis

Bulves nuskutame, nuplauname ir išverdame. Vandenį nupilame. Nupjauname kiaulienos riebalus, o likusią mėsą supjaustome 3 cm dydžio kubeliais. Ant 8 iešmų smeigiame kiaulienos gabalėlius pakaitomis su bulvėmis. Gaminame marinatą. Sumaišome rozmarinus, alyvuogių aliejų ir ..

Recepto vertinimas: 0

Kalakuto krūtinėlė su džiovintais abrikosais

Dubenėlyje sumaišome džiūvėsėlius, sugrūstus riešutus, smulkiai supjaustytus abrikosus, obuolių sultis, grūstą česnaką, tirpintą sviestą, rozmarinus ir druską. Krūtinėlės šone padarome įpjovą. Į šią „kišenę" šaukštu sudedame pagamintą įdarą. Kraštus užsiuvam..

Recepto vertinimas: 0

Kepta vištiena su rozmarinu

Paruoštą viščiuką nuplauname, nusausiname ir supjaustome gabalais. Citrinų sultis sumaišome su 3 šaukštais aliejaus, rozmarinu, druska, pipirais ir užpilame ant vištienos. 4 val. laikome šaldytuve, kelis kartus apverčiame, kad įsigertų marinatas. Likusį aliejų įkaitiname keptuvė..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos filė su daržovėmis ir padažu

Filė nuplauname ir nusausiname. Sumaišome druską, cukrų, jautienos prieskonius, rozmarinus ir citrinos sultis. Mišinį gerau įtriname į mėsą. Palaikome apie 10 minučių. Paruoštą mėsą dedame į "kepimo rankovę". Į ją įpilame aliejaus ir sudedame slyvas arba įpilame jų sulčių...

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su porais, citrina ir rozmarinais

Ant žemos ugnies didelėje keptuvėje ištirpdykite 4 šaukštus sviesto. Sudėkite porus ir pakepinkite, kol šiek tiek suminkštės (2-3 min.). Supilkite vandenį ir įberkite druskos. Kaitinkite apie 20min., kol porai visai suminkštės. Ant vidutinės ugnies kitoje didelėje keptuvėje į..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos šonkauliukai su rozmarinu (Ramunės)

Šonkauliukus nuplauti, nusausinti, padalyti porcijomis, pabarstyti druska ir pipirais. Paruošti marinatą: rozmariną susmulkinti, išmaišyti su garstyčiomis, raudonėliu ir mairūnu. Aptepti juo mėsą ir sudėti į indą, sluoksniuojant su lauro lapais. Indą pridengti, įdėti į šaldytuv..

Recepto vertinimas: 0

Meksikietiškas pomidorų padažas (Salsa de jitomate)

Pomidorus nuplikykite, nulupkite odelę, išimkite sėklas ir sukapokite. Svogūną ir česnako skilteles nulupkite. Svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais. Česnakus sutraiškykite. Aitriąsias paprikas įpjaukite, pašalinkite sėklas bei pertvarėles ir smulkiai supjaustykite. Petražoles ..

Recepto vertinimas: 0

MIŠRAINĖ SU ROZMARINO PADAŽU

Vistienos file apkepkite aliejuje, supilkite vyna ir apie 2 min. pakaitinkite. Kai atves, vistiena isgriebkite ir susmulkinkite. Sumaisykite su smulkintais svogunais, salierais, paprika ir bulviu puselemis. Paruoskite padaza: sumaisykite visus recepte nurodytus komponentus. Apliekite misraine ir ism..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: rozmarinu