20 rezultatų ieškant "rauginti agurku misraine"

Alaus gira

Alaus gira Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 10 l vandens, 1 butelis alaus, 1 kg cukraus, 1 pakelis (100 g) nesausų mielių. Gaminimas: Vandenį pašildyti, kad būtų kaip tik mielėm daugintis (neperkaitinti, daryti daugmaž drungną). Supilti alų, sudėti mieles, ištrintas su trupučiu cukraus...

Recepto vertinimas: 3

Salotos Žiema

Salotos Žiema Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Jūros kopūstai, agurkai (rauginti ar marinuoti) arba žali pomidorai, ridikas, svogūnas, virtas kiaušinis, augalinis aliejus arba majonezas. Gaminimas: Viską gerai sumaišome. Skanaus ! ..

Recepto vertinimas: 0

Grybų užkandis

Grybų užkandis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1,5 stiklinės nedidelių marinuotų grybų 5-6 ploni griežinėliai kumpio 5-6 griežinėliai kiaulienos kepsnio 100g rūkytos dešros 2 kietai virti kiaušiniai 3 virtos morkos 3 pomidorai 3 rauginti agurkai 1 svogūnas 2 ankštiniai pipirai 1 stikl..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir troškintų kopūstų apkepas

Grybų ir troškintų kopūstų apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 troškintą kopūsta, 2 stiklinės savo sultyse virtų grybų, 2 rauginti agurkai, 1 šaukštas riebalų, 1 šaukštas miltų, 1 stiklinė pieno, druskos, 2 šaukštai tarkuoto sūrio, 1 svogūnas arba poras. Gaminimas: Į ri..

Recepto vertinimas: 0

Greitai paruošiamos bulvės

Greitai paruošiamos bulvės Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 700g. virtų bulvių, 200g. svogūnų, 200g. virtos arba keptos mėsos, 2 šaukštai taukų, 2 kiaušiniai, druskos, pipirų, pomidorai, rauginti agurkai ir petražolės patiekalui papuošti.  Gaminimas: Kietesnes bulves pjaustyti gr..

Recepto vertinimas: 0

Naminės salotos

Naminės salotosIngridientai: 3-4 virtos buvės 1 did.virta morka 2 kietai virti kiaušiniai 1-2 rauginti agurkai mažas indelis žirnelių 100g majonezo Pipirų pagal skonį Gaminimas: Bulves, morkas , kiaušinius supjaustyti mažais kubeliais. Viską sudėti į indą ir išmaišyti ..

Recepto vertinimas: 3

Grybų sriuba su kepta mėsa

Grybų sriuba su kepta mėsa Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 - 400 g. minkštos jautienos, 1 šaukštas riebalų arba sviesto, 1 salieras ar petražolė, 8 - 10 bulvių, 200 g. šviežių ar 30 g. džiovintų grybų, 2 nedideli rauginti agurkai, druskos, pipirų, (žalumynų), grietinės Gamini..

Recepto vertinimas: 0

Grybų salotos su kumpiu

Grybų salotos su kumpiu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g. sūdytų, marinuotų ar virtų grybų, 100 g. kumpio, 5 - 6 virtos bulvės, 1 - 2 švieži arba rauginti agurkai, 1 - 2 pomidorai, 1 svogūnas arba 50 g. svogūnų laiškų, 1 - 1,5 stiklinės grietinės, acto arba citrinos sulčių, dr..

Recepto vertinimas: 0

Pica "Mozaika"

Pica "Mozaika" Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Tešlai: 500 g miltų, vandens, druskos. Viršui: 2 rauginti agurkai, 2 riekelės rūkytos šoninės, 1 paprika, 5 pievagrybiai, 3 riekutės sūrio, 2 šaukštai pomidorų padažo, 2 šaukštai majonezo, 2 šaukštai aliejaus, druskos, pipirų..

Recepto vertinimas: 0

Agurkinė su inkstais

Agurkinė su inkstaisIngridientai: 1 jaučio inkstai 1 jaučio liežuvis (nebūtinai) 3-4 rauginti agurkai (jokiu būdu ne marinuoti) 1/2 stiklinės perlinių kruopų 1-2 morkos 1 petražolės šaknis 1 nedidelis salieras 2 bulvės 2 svogūnai, susmulkinti žalumy..

Recepto vertinimas: 4

Raugintų agurkų sriuba

Raugintų agurkų sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1,5l kiaulienos arba vištienos sultinio, 4-5 rauginti agurkai, 2 bulvės, 2 morkos, 1 svogūnas, 2 lauro lapai, 5 juodieji pipirai, aliejaus DELIKATE kepimui Gaminimas: Į verdantį vandenį sudedame kubeliais supjaustytas bulves. Susmulkint..

Recepto vertinimas: 3

Turkiška aviena

Turkiška aviena Patiekalo šalis: Turkija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600 g avienos 100 g nerūkytų lašinių 2 svogūnai 2 morkos 5 rauginti agurkai 2 salierai 1 šaukštas sviesto 1 šaukštas miltų 1 šaukštelis kmynų žiupsnelis pipirų 5 lauro lapai 1 šaukštas acto Gaminimas: Prika..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių mišrainė

Daržovių mišrainė Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 agurkas, 1 burokėlis, 1 bulvė, 1/2 stiklinės žirnių, 1/2 stiklinės pupelių, 1 svogūnas, 1 šaukštas aliejaus, 1 silkė, 1 stiklinė grietinės, 1—2 kiaušiniai, druskos, petražolių, ridikėlių. Gaminimas: Išverdamos daržovės..

Recepto vertinimas: 4

Raugintų burokėlių sriuba

Raugintų burokėlių sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 l vandens, 3 vidutinio dydžio rauginti burokėliai, 1 svogūnas, 300 g grietinės, druskos, cukraus, lauro lapelių. Gaminimas: Į verdantį vandenį sudėti stambiai sutarkuotus raugintus burokėlius, svogūną, druskos, cukraus, laur..

Recepto vertinimas: 0

Agurkų sriuba su kroketais

Agurkų sriuba su kroketais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 l jautienos sultinio, 6 rauginti agurkai, petražolių lapų, cukraus, druskos. Kroketams: 600 g virtų bulvių, 1 šaukštas bulvių krakmolo, 4 šaukštai miltų, 3 tryniai, 300 g taukų, druskos. Gaminimas: Agurkus nulupti ir supjaust..

Recepto vertinimas: 5

Agurkų sriuba su grybais

Agurkų sriuba su grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1,5 l mėsos arba kaulų sultinio, 3 rauginti agurkai, 2 šaukštai miežinių kruopų, 3 bulvės, 1 morka, 1 svogūnas, pusė saliero, 1 šaukštas sviesto, 30 g džiovintų baravykų, 150 g grietinės, pipirų, lauro lapų, druskos Gaminim..

Recepto vertinimas: 4

Rauginti pomidorai

Rauginti pomidorai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai:  10kg pomidorų, 2vnt česnakų, 10vnt krapų, 10vnt serbantų lapų, 10vnt vyšnių lapų, 10L vandens, 10vnt krienų lapų, 700g druskos   Gaminimas: Rauginimui tinka užaugę žali, rausvi, rožiniai arba raud..

Recepto vertinimas: 0

Agurkų padažas

Agurkų padažasIngridientai:2—3 rauginti agurkai, 1 stiklinė baltojo padažo.Gaminimas Rauginti agurkai nulupami, smulkiai sukapojami, sumaišomi su baltuoju padažu, įpilama truputis raugintų agurkų sūrymo ir pakaitinama ..

Recepto vertinimas: 0

Rauginti kopūstai

Rauginti kopūstai Ingridientai: 10 kilogramų kopūstų 200 - 250 gramų druskos 1 kilogramas morkų Gaminimas Rauginimui geriausiai tinka vėlyvieji kopūstai ir rauginti mediniame inde. Galima rauginti ir emaliuotame inde, bet reikia, kad nebūtų nė vieno pažeidimo. Viršutinius lapus r..

Recepto vertinimas: 2

Rauginti agurkai žiemai, kai nėra vėsių patalpų

Rauginti agurkai žiemai, kai nėra vėsių patalpų Ingridientai: Juodųjų serbentų lapų, vyšnios lapų, jaunų krieno lapelių (geriau krieno gabaliukai), krapų galvučių (geriau labiau prinokusių), 1 kartusis pipiras, 2 - 3 galvutės česnako Vienam litrui vandens imame 2 nu..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: rauginti agurku misraine