Sluoksniuotos tešlos krepšeliai su paukštienos ragu

Ingridientai:
4 sluoksniuotos tešlos krepšeliai,
300 g kalakutienos filė,
250 ml karšto daržovių sultinio,
125 ml grietinėlės, svogūnas,
250 g pievagrybių, šaukštas sviesto,
miltų, 4 šaukštai sauso baltojo vyno,
2 šaukštai dygimų aliejaus,
šaukštas smulkiai supjaustytų petražolių,
maltų pipirų, druskos.
Gaminimas
Mėsą nuplauname, nusausiname ir supjaustome maždaug 3 cm ilgio gabalėliais. Apvoliojame miltuose. Svogūną nulupame, smulkiai supjaustome ir kepiname aliejuje, kol tampa skaidrūs. Sudedame mėsą ir maišydami apkepiname. Supilame sultinį ir su petražolėmis sumaišytą grietinėlę. Sumažiname kaitrą ir neuždengę troškiname.

Pievagrybius nuvalome, nuplauname, nuvarviname, smulkiai supjaustome ir pakepiname atskiroje keptuvėje. Sumaišome pievagrybius, mėsą, vyną, pasūdome, pagardiname pipirais. Krepšelius pašildome 200 laipsnių C karštumo orkaitėje. Ragu sudedame į krepšelius ir tuoj pat tiekiame.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!