25 rezultatų ieškant "pudros"

Romo ar brendžio padažas

Į elektrinę maišyklę sudėkite kiaušinio trynį ir 2 šaukštus cukraus pudros. Plakite, kol mišinys pabals. Įpilkite romo ar brendžio ir plaktos grietinėlės. Įmaišykite vieno kiaušinio išplaktus baltymus ir viską dar gerai išplakite. Padažą palaikykite 30 min. ir tik tada patieki..

Recepto vertinimas: 0

Šaldyti vaisiai

1. Atskirkite kiaušinių baltymus nuo trynių, supilkite juos į indą ir lengvai suplakite. Suplakę jais aptepkite vaisius (patiekalams aptepti naudojamu teptuku) ir sudėkite juos ant popieriumi išklotų grotelių. 2. Užberkite ant vaisių gana storą sluoksnį cukraus. Geriausia, kad būtų ..

Recepto vertinimas: 1

Kalėdiniai meduoliai

Kiaušinį ir trynius išsukame su cukrumi. Į juos sudedame pakaitintą medų su sviestu ir prieskoniais. Supilame grietinę ir miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Užminkytą tešlą 2-3 val. laikome šaldytuve. Iškočiojame 7 mm storio tešlos lakštą. Iš jo išpjauname norimos formos m..

Recepto vertinimas: 4

Obuolių pyragas su razinomis

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Sluoksniuotą tešlą plonai iškočioti. Išpjauti 2 dideles arba 8 mažas širdeles. Jas subadyti šakute, aptepti vandeniu ir pabarstyti migdolų plokštelėmis bei cukrumi. Širdis sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti 15 min. Ata..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas pynė

Mieles ištirpdykite pusėje kiekio šilto pieno.Įdėkite po šaukštelį cukraus pudros ir miltų.Gerai sumaišykite ir padėkite šiltai.Sviestą ištirpdykite ir leiskite ataušti.Iš miltų, išaugusio raugo, kiaušinių, 4 šaukštų cukraus pudros ir vanilinio cukraus užmaišykite tešlą.G..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinė dešra

Sudėk į dubenį sviestą, šokolado gabaliukus ir ištirpink vandens vonelėje. Įdėk medaus, cukraus pudros, grietinės ir stambiai sumaltus migdolus (atrodys, lyg riebalai dešroje). Palik 2 valandoms sukietėti. Su peiliu išimk sukietėjusį šokoladą ir padėk ant kepimo popieriaus. Suform..

Recepto vertinimas: 0

Rabarbarų ir uogų sriuba

Rabarbarus nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Prikaistuvyje ant mažos ugnies pakaitinkite 10 g cukraus pudros, kol susidarys karamelė. Atskieskite baltuoju vynu ir, toliau maisydami, kaitinkite. Į sirupą sudėkite rabarbarus ir avietes, virkite 10 minučių, tada nusunkite. Braskes perpjaukite..

Recepto vertinimas: 4

Obuolių tortas

Iš sviesto, miltų, 40 g cukraus pudros suminkyti tešlą, įvynioti į foliją ir bent pusvalandžiui padėti šaltai. Per tą laiką nulupti obuolius, išpjauti sėklas ir supjaustyti bent pusės centimetro storio riekelėmis. Žiupsnelį druskos ir 60 g cukraus pudros sumaišyti ir šiame miš..

Recepto vertinimas: 1

Smėlinis plikytas pyragas

Cukrų ir kiaušinius ištrinti. Įpilti esencijos, romo, suberti krakmolą, 2 šaukštus miltų ir maišyti 6 minutes. Pastoviai maišant sudėti minkštą margariną, šaukštą miltų, išmaišytų su kepimo miltelius. Kepti 175 laipsnių temperatūroje apie 1 val. Karštą pyragą subadyti ir ..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas "Girtuoklis"

Kiaušinius, skirtus biskvitui, ištrinti su cukrumi, suberti miltus, kepimo miltelius, išmaišyti ir iškepti biskvitą. Aguonas užpilti verdančiu vandeniu, palaikyti, kol išbrinks. Tada du kartus permalti mėsmale. Margariną ištrinti su cukrumi, įmušti kiaušinį, įpilti migdolų alieja..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas "Skanumėlis"

Ištrinti sviestą su margarinu, įberiant cukraus pudros. Įpilti citrinų sulčių, suberti kokosų drožles. Išmaišyti ir įdėti į šaldytuvą. Sausainius permalti mėsmale, suberti cukrų, išmaišytą su kakava ir vaniliniu cukrumi. Įpilti vandens (tešla turi būti tirštoka), išmaišy..

Recepto vertinimas: 0

Apelsininis tortas su glajumi

Apelsinus mirkyti vandenyje 2-3val. Paskui dėti į puodą, įpilti vandens, uždengti ir virti, kol žievelės suminkštės. Apelsinus nusunkti, ataušinti, nulupti žieveles, ištrinti sėklas. Apelsinus pusvalandį trinti, įberiant cukraus pudros, maltų migdolų ir sudedant kiaušinių tryniu..

Recepto vertinimas: 4

Naminis medaus tortas

Kiaušinius, medų, cukrų, sviestą sudedame į didesnį dubenį ir 15 min., vis pamaišydamos, kaitiname ant garų. Baigdamos kaitinti sudedame actu arba citrinos rūgšties tirpalu gesintą sodą (kepimo miltelius). Dar kiek pakaitiname, nukeliame nuo garų ir suberiame miltus, greitai ir gerai..

Recepto vertinimas: 4

Šokoladiniai varškės paplotėliai

Per sietelį pertrintą varškę sudėkite į plakimo indą. (muškite kiaušinius, suberkite miltus, 2 šaukštus cukraus pudros. Išplakę vientisą masę, dėkite į šaldytuvą. Iš atšaldytos masės suformuokite stambų ritinėlį ir supjaustykite maždaug 2 cm storio gabalėliais. Apkepkite..

Recepto vertinimas: 0

Marcipaninė masė

Marcipaninę masę puošimui pradėkite ruošti iš vakaro: migdolus nuplikykite, nulupkite lukštus ir susmulkinkite mėsmale. Migdolų masę išmaišykite su 80 g cukraus pudros, kiaušinio baltymu ir likeriu. 24 val. laikykite šaldytuve, suvynioję į politileninį maišelį. Tada masę da..

Recepto vertinimas: 0

Tortas "Pasveikinimas"

Tešlai atskirkite 5 kiaušinių trynius nuo baltymų. Trynius išplakite įpylę 6 valg. šaukšt. verdančio vandens ir pridėję 100 g cukraus bei 1 pak. vanilinio cukraus. Plakite, kol masė taps balta. 5 baltymus išplakite iki labai standžių putų, plakdami suberkite 50 g cukraus. Juos suk..

Recepto vertinimas: 3

Apelsininiai sausainiai (Polvorones de naranja)

Nutarkuokite vieno apelsino ir pusės citrinos žieveles. Išspauskite vaisių sultis. Apelsinų sulčių turėtų būti apie 50 ml. Minkštą sviestą išplakite su ¾ cukraus pudros. Įmaišykite kiaušinio trynius ir pamažu supilkite apelsinų sultis. Migdolus sumaišykite su miltais ir sudėk..

Recepto vertinimas: 0

Riešutinis tortas su likeriu

Riešutų biskvitui baltymus išplakite iki standumo. Plakdami suberkite pusę cukraus. Likusią cukraus dalį sumaišykite su riešutais bei krakmolu ir suberkite į baltymų putas. Tortinę išklokite folija arba sviestiniu popieriumi. Riešutų tešlą sukrėskite į konditerinį maišelį su l..

Recepto vertinimas: 0

Šveicariškas citrinų tortas

Iš miltų, 150 g sviesto, cukraus pudros, kiaušinio bei citrinos žievelės suminkyti vientisą kietoką tešlą. Įvynioti į plėvelę ir 1 val. laikyti šaltai. Citrinas nuplauti karštu vandeniu ir nušluostyti. Vienos citrinos žievelę sutarkuoti, o dviejų- kiek įmanoma ploniau nulu..

Recepto vertinimas: 5

Apelsininis kremas

Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų. Trynius ištrinti su dviem šaukštais cukraus pudros ir vaniliniu cukrumi. Užvirinti ¼ grietinėlės ir maža srovele maišant supilti į trynių masę. Plakti, kol masė pradės tirštėti. Želatiną išbrinkinti ir ištirpinti. Likusią grietinėlę..

Recepto vertinimas: 0

Žydiški pyragėliai su varške

Miltus supilkite į dubenį, padarykite juose duobutę, suberkite cukrų, druską, sudėkite 2 kiaušinio trynius, pienu atskiestas mieles ir gabaliukais supjaustytą sviestą. Viską gerai išmaišykite, greitai suminkykite rankomis. Iš tešlos padarykite rutulį ir 12 valandų palaikykite šald..

Recepto vertinimas: 3

VENGRIŠKI LIETINIAI

Pirmiausia razinas uzpilame romu ir paliekame pastoveti. Teslai skirtus produktus ismaisyti ir iskepti lietinius blynus. Jei tesla bus per tirsta galima dar ipilti pieno. Riesutus permalti per mesmale, ideti cukraus pudros. Razinas issemti is romo, lengvai nuspausti ir sudeti i reisutu mase, viska g..

Recepto vertinimas: 0

ANANASŲ PYRAGAS

Gerai isplakti baltymus, po truputi deti cukru ir trynius. I suplaktus baltymus atsargiai berti krakmola su kepimo milteliais, ismaisyti ir kepti. Drozliu beze paliktus baltymus standziai isplakti, supilti cukru, kokoso drozles. Kepti skardoje, isklotoje riebalais pateptu pergamentiniu popieriumi. A..

Recepto vertinimas: 0

MINKŠTA MARCIPANINĖ MASĖ

Migdolus nuplikykite, nulupkite lukstus ir sumalkite mesmale. Migdolu mase ismaisykite su 80g cukraus pudros, kiausinio baltymu ir likeriu. 24 val. laikykite saldytuve, suvinioje i polietilenini maiseli. Tada mase dar karta isminkykite su 100g cukraus pudros (galite nuspalvinti trupuciu maistiniu da..

Recepto vertinimas: 0

Abrikosų pudingas

Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių. Formą (20cm) pyragams kepti ištepkite tirpintu sviestu. Į formą sudėkite pusę abrikosų. Apibarstykite puse cukraus pudros ir puse turimų džiūvėsėlių užpilkite pusę stiklinės tirpinto sviesto ir pusę sulčių. Tą patį padarykite ir su likusi..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: pudros