Persikų su krupniku šerbetas


Patiekalo šalis: Lietuva
Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
70g konservuotų persikų, 30g saldaus putojančio vyno, 16g krupniko, 4g persijotos cukraus pudros.
Gaminimas:
70g konservuotų persikų suplakite blenderiu su 30g saldaus putojančio vyno, 16g krupniko, 4g persijotos cukraus pudros ir dėkite 8 val. į šaldiklį, kas dvi valandas pamaišant šakute, kad susidarytų maži ledų kristalai. Patiekiant, šerbetą sudėkite į vazelę, papuoškite 10g konservuotų persikų skiltelių ir mėtų šakele, vazelę dėkite ant servetėle paklotos lėkštutės. Patiekite su desertiniu šaukšteliu Jei vietoje putojančio vyno ir krupniko įpilsite tiek pat sunkos nuo persikų, tai tokį šerbetą galėsite duoti ir mažiems vaikeliams
Tinka vartoti su:

Galite apšlakstyti braškių arba šokolado pagardais.

 

 

Vincento Sako kulinariniai receptai namų virtuvei 

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!