25 rezultatų ieškant "pievagrybiai"

Prancūziška žuvis

Žuvies gabalus užpilame trupučiu sūdyto vandens su prieskoninių daržovių šakelėmis ir troškiname. Smulkiai supjaustytus svogūnus ir pievagrybius troškiname svieste, kol suminkštės. Nuplikytus pomidorus nulupame, supjaustome ir kartu su grybais bei svogūnais sudedame į puodą. Suberi..

Recepto vertinimas: 0

Makaronų apkepas

Išvirtus makaronus atšaldyti ir sumaišyti su kiaušiniais. Į paruoštą skardą suversti makaronus ir ištepti majonezu,tada pabarstyti pjaustytų dešrelių ir smulkiai pjaustytų porų.Paskaninti prieskoniais ir sudeti pjaustytus pievagrybius.Užtepti pomidorų padaža ir sudėti riekelėmis ..

Recepto vertinimas: 4

Keptos daržovės su pievagrybiais ir lęšiais

Stambiais gabaliukais supjaustomas baklažanas, paprika, cukinija, pievagrybiai. Į įkaitintą aliejų keptuvėje sudedamos česnako skiltelės, o po poros sekundžių visos daržovės ir grybai. Tada pagardinama kario prieskoniais, druska, pipirais. Viskas lengvai apkepama, pabaigoje supilama gri..

Recepto vertinimas: 4

Įdaryti baklažanai

Paruošti baklažanai perpjaunami išilgai ir iš kiekvienos puselės išpjaunama dalis minkštimo. Pasūdoma, pabarstoma pipirais ir gausiai patepama sviestu iš vidaus. Svogūnas smulkiai supjaustomas, apkepinamas ir sumaišomas su smulkiai supjaustytų baklažanų minkštimu, supjaustoma šonin..

Recepto vertinimas: 4

Vištienos sriuba su citrina

Užvirkite sultinį, į jį įdėkite nuluptą slaunelę, suberkite ryžius, smulkintą svogūną ir virkite, kol mėsa suminkstės. Tada slaunelę isimkite, supjaustykite mažais kubeliais, pievagrybius - į 4 dalis. Viską sudėkite į sultinį, supilkite citrinų sultis, berkite trintą česnaką..

Recepto vertinimas: 4

autienos kukulių sriuba su pievagrybiais

Užvirkite pasūdytą vandenį. Užminkykite is kukuliams skirtų produktų masę ir formuokite kukulius, sudėkite juos į verdantį vandenį. Suberkite kubeliais supjaustytą svogūną. 20 minučių pavirkite. Tada suberkite kubeliais supjaustytas morkas, bulves ir per pusę perpjautus pievagrybiu..

Recepto vertinimas: 0

Pievagrybiai su česnakiniais žirneliais

Orkaitę įkaitiname iki 180 °C temperatūros. Pievagrybius nuvalome ir nuplauname. Kotelius atskiriame nuo kepuraičių ir smulkiai sukapojame. Kepurėles sudedame į riebalais išteptą kepimo indą. Mediniu šaukštu išsukame sviestą, sudedame sukapotus pievagrybių kotelius, susmulkintą č..

Recepto vertinimas: 0

Keptos rudmėsės ar pievagrybiai

Grybai nuplaunami (pievagrybių kepurėlės nulupamos), nusausinami, supjaustomi, pasūdomi, pavoliojami miltuose, išplaktame kiaušinyje ir pyrago džiūvėsėliuose. Tada dedami į įkaitintus riebalus ir apkepamos abi pusės. Paskui sudedami į dubenį ir 10-15 min palaikomi karštoje orkaitė..

Recepto vertinimas: 0

Troškintos rudmėsės, baravykai, pievagrybiai

Grybai sausai nuvalomi (pievagrybiai nulupami) arba nuplaunami, nusausinami, supjaustomi, pabarstomi druska ir laikomi apie valandą. Paskui dedami eilėmis į indą sluoksniuojant su svogūnų griežinėliais, pabarstomi pipirais, užpilami grietine. Uždengus troškinama ant mažos ugnies. Valgo..

Recepto vertinimas: 0

Užkandėlė tešloje

Pievagrybius nuvalome ir apšlakstome citrinų sultimis. Brokolius nuplauname, nuvalome ir išskirstome žiedynais. Morkas nuskutame ir gerai nuplauname. Svogūnus nulupame ir supjaustome žiedais, cukiniją - griežinėliais. Brokolius, cukinijos griežinėlius ir morkas blanširuojame verdančia..

Recepto vertinimas: 0

Menkė folijoje

Žuvį pabarstyti druska ir pipirais, pašlakstyti citrinos sultimis. Daržoves nulupti ir supjaustyti griežinėliais. Grybus nuvalyti. Žuvį sudėti ant folijos, pabarstyti sezamu. Aplinkui sudėti daržoves, grybus ir čiobrelius. Folijos kraštus užlankstyti, padėti ant grotelių ir kepti 3..

Recepto vertinimas: 4

Pievagrybiai su sūriu

Pievagrybius nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Kotelius nupjaukite, susmulkinkite ir kartu su smulkintais svogūnais pakepinkite šaukšte įkaitinto sviesto. Sūrį sutrinkite šakute ir sumaišykite su kepintais pievagrybių koteliais, krapais ir riešutais. Tris šaukštus r..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuotas mėsos kepsnys

Mėsos faršą sumaišyti su šiek tiek grietinės, įmušti kiaušinį, įberti prieskonių. Paprikas su svogūnu apkepinti. Atskirai pakepint išvirtus grybus (pievagrybių virti nereik). Į pailgą kepimo formą dėti sluoksnį mėsos faršo, ant jo sukrėsti paprikas su svogūnais. Užbarstyti..

Recepto vertinimas: 0

Sveiki sumuštiniai

Duonos riekeles paskrudinkite skrudintuveje arba iš abiejų pusių svieste keptuvėje. Atvėsinkite (jei skrudinote skrudintuvėje, apšlakstykite alyvuogių aliejumi) ir užtepkite pomidorų padažo. Pievagrybius nuplaukite, nulupkite ir trumpai paskrudinkite svieste. Kai pievagrybiai baigs ..

Recepto vertinimas: 2

Aštri Agnės mišrainė

Svogūną smulkiai supjaustyti ir apkepti aliejuje, agurkus supjaustyti kubeliais, jei pievagrybiai ne pjaustyti, tai supjaustyti, viską sumaišyti ir skanauti. Labai greitai paruošiama ir visiems patinka, bet turi būti aštru. ..

Recepto vertinimas: 2

Karpio salotos (Ramunės)

Karpį supjaustome juostelėmis, pabarstome druskyte ir pipiriukais ir iškepame. ( tinka ir likęs nuo kūčių karpis ). Pievagrybius supjaustome į 4 dalis ir apkepiname svieste. Padažui skirtus produktus, išskyrus actą, sudedame į smulkintuvą ir suplakame. Tada pagardiname obuolių ac..

Recepto vertinimas: 0

FARŠU ĮDARYTOS PAPRIKOS

Nupjaunamas papriku drutgalis, isimamos seklos ir pertvaros. Paprikos isplaunamos, vidus pasudomas. Svogunas ir cesnakas nulupami ir susmulkinami. Pievagrybiai nuvalomi, nuplaunami ir supjaustomi reziukais. Aliejus ikaitinamas. Svogunai ir cesnakai kepinami, kol pasidaro skaidrus. Tada i keptuve sud..

Recepto vertinimas: 3

PICA "KETURI METŲ LAIKAI" SU FERMENTINIU SŪRIU

Ant picos pagrindo tepti pomidoru padaza ir deti atskiras dalis viena salia kitos (ne sluoksniais). I dalis: pomidoro griezineliai ir cukinija, pabarstyti kapareliu, pagardinti "Vegeta". II dalis: rukyta desra, anciuviai (arba silke), alyvuoges. III dalis: pievagrybiai ir kiausinis. IV dalis: karsta..

Recepto vertinimas: 5

MARINUOTI PIEVAGRYBIAI

Nuplaukite ir supjaustykite grybus.Sudekite i inda ir sumaisykite su smulkintomis petrazolemis.Paruoskite marinata ir uzpilkite ant grybu. Palikite grybus vesioje vietoje maziausiai valandai, geriausia per nakti...

Recepto vertinimas: 0

KIAUŠINIAI SU PIEVAGRYBIAIS, GRIETINE IR SŪRIU

Su pakepintais svogunais istroskinami smulkiai supjaustyti pievagrybiai. Troskinant jie pasudomi ir papipirinami (skystys beveik visas isgarinamas). Kietai isvirti kiausiniai (4) nulupami ir supjaustomi griezineliais. Pievagrybiai ir kiausiniai isdeliojami i sviestu isteptas formeles, uzpilami pasud..

Recepto vertinimas: 0

Marinuotos daržovės ant iešmelių

Darzoves nuplauname, morkas supjaustome 0,5 cm storio griezineliais. Darzoves ir grybus vienus po kitu apverdame pasudytame vandenyje. Sudedame i tinkleli, nuvarviname. Darzoves ir grybus marinuojame is aliejaus, "cilio", citrinos zieveles, sulciu ir kario prieskoniu pagamintame marinate apie 2 vai...

Recepto vertinimas: 0

VERŠIENOS TROŠKINYS SU PAGRANDUKU

Keptuveje apkepiname stambiai supjaustyta svoguna, sudedame lazdelemis supjaustyta versiena. Apkepame, suberiame siaudeliais pjaustyta paprika, pievagrybius, sudedame pomidoru pasta, supilame sojos padaza, grietinele. Patroskiname 5 min. Is bulves, kiausinio ir krakmolo padarome dideli kroketa. Apvo..

Recepto vertinimas: 0

KREMINĖ ŽUVIES SRIUBA

Susmukintas prieskonines darzoves pakepiname aliejuje. Tada ipilame 100 g vandens ir sudedame zuvi. Troskiname 10 minuciu. Nukeliame, sutriname, supilame grietinele ir suberiame prieskonius, uzviriname. Tiekiame uzbere smulkintu zalumynu ir griezineliais pjaustytu pievagrybiu...

Recepto vertinimas: 0

Pievagrybiai įdaryti kumpiu su sūriu

Pievagrybius nuplauti. Išpjauti kotelį taip, kad galvutė liktų sveika. Į galvutę įdėti smulkiai supjaustytą šalto rūkymo kumpį. Ant kumpio sudėti sūrį sumaišytą su prieskoniais bei druska. Kepti orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje 20-25 minučių. Skanaus. (Nele)..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena troškinta vyne

Troškintuve blauzdeles apkepinti aliejuje iš abiejų pusių, sudėti pusžiedžiais plonai supjaustytus svogūnus, susmulkintą česnaką ir uždengus, ant mažos ugnies troškinti. Pievagrybius supjaustyti plokštelėm ir taip pat sudeti. Pomidorus užplikinti verdančiu vandeniu, palaikyti kelia..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: pievagrybiai