Keptos rudmėsės ar pievagrybiai

Ingridientai:
1/2 kg rudmėsių ar pievagrybių,
100 g riebalų,
1 kiaušinis,
2 šaukštai miltų,
druskos,
2 šaukštai pyrago džiūvėsėlių.
Gaminimas
Grybai nuplaunami (pievagrybių kepurėlės nulupamos), nusausinami, supjaustomi, pasūdomi, pavoliojami miltuose, išplaktame kiaušinyje ir pyrago džiūvėsėliuose. Tada dedami į įkaitintus riebalus ir apkepamos abi pusės. Paskui sudedami į dubenį ir 10-15 min palaikomi karštoje orkaitėje, kad baigtų kepti.

Taip kepami ir kiti nekartus grybai.
Valgoma su duona ar karštomis bulvėmis pietums, pavakariams. Dzūkai valgo ir pusryčiams.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!