Įdaryti pievagrybiai

Ingridientai:

500 g stambių pievagrybių
1-2 šaukštai aliejaus
ryšelis petražolių
3 česnakų skiltelės
4 šaukštai maltų džiuvesėlių
1/2 šaukštelis druskos
maltų pipirų

Pievagrybius nuvalome, nuplauname ir nusausiname. Kotelius smulkiai supjaustome ir pakepame aliejuje, kol išgaruos skystis. Petražoles nuplauname, nusausiname ir smulkiai sukapojame. Česnakus nulupame ir supjaustome kubeliais. Džiūvesėlius, druską ir pipirus sumaišome su petražoilėmisir česnakais. Viską išmaišome ir įdarome šia mase kepurėles ir dedame į riebalais steptą formą. Kepame įkaitintoje orkaitėje iki 200C apie 10 min.

Skanaus

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!