9 rezultatų ieškant "pertrinta sriuba"

Pertrinta morkų sriuba

Morkas ir bulves supjaustyti ir išvirti pasūdytame vandenyje. Išvirusias pertrinti per sietelį. Miltus pakepinti su sviestu, praskiesti grietine. Tą tyrę supilti į sriubą, pasūdyti ir užvirti. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Pertrinta salierų sriuba

Mėsos sultinyje išvirti supjaustytas daržoves. Išvirus išgriebti ir pertirinti per sietelį. Miltus pakepinti riebaluose ir atskiesti trupučiu sultinio. Viską sumaišyti ir supilti į sriubą. Sriubą užbalinti su druska išplaktu tryniu su grietine. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 4

Pertrinta griežčių sriuba

Griežtį nulupti ir supjaustyti. Užpilti vandeniu ir virti, kol suminkštės. Smulkiai supjaustytą svogūną pakepinti svieste ir supilti į verdančius griežčius. Išvirtus griežčius pertrinti. Tyrę atskiesti karštu vandeniu, pasūdyti ir uždaryti svieste pakepintais miltais. Sriubą už..

Recepto vertinimas: 3

Pertrinta aguročių sriuba

Supjaustytus aguročius išvirti mėsos sultinyje. Išvirus išgriebti, pertrinti pro sietelį ir sudėti atgal į sultinį. Svogūną, morką, petražolę supjaustyti ir ištroškinti svieste. Po to pertrinti per sietelį ir tyrę sudėti į sriubą. Į sriubą įdėti miltus, pakepintus iki rausv..

Recepto vertinimas: 0

Pertrinta šparagų šaltsriubė

Sparagus nuvalykite, lupenas ir nuopjovas 10 minučių virkite su 750 ml vandens. Nuovirą perkoskite. Sparagų virsūnėles nupjaukite (3 cm ilgio), 5 minutes pavirkite nuovire, po to isgriebkite. Likusius sparagus smulkiai supjaustykite. Sparagų gabalėlius, sviestą, vyną ir 125 ml grietinėlė..

Recepto vertinimas: 0

Pertrinta briuselinių kopūstų sriuba

Briuselinius kopūstus nuplaukite ir nuvalykite. Užvirinkite 250 ml sūdyto vandens, sudėkite briuselinius kopūstus, vėl užvirinkite ir virkite 10 minučių. Is puodo isimkite 10 kopūstų, supjaustykite į keturias dalis ir atidėkite. Rankiniu arba elektriniu maisikliu isplakite sriubos tyrę..

Recepto vertinimas: 0

Pertrinta paprikų sriuba

Paprikas perpjaukite per pusę, pasalinkite kotelius bei sėklas ir smulkiai supjaustykite. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūnus. Raugintus kopūstus isskirstykite, naudodamiesi dviem sakutėmis. Prikaistuvyje pakaitinkite aliejų, ant mažos ugnies pakepinkite svogūnus. Sudėkite pjaustyt..

Recepto vertinimas: 0

Pertrinta morkų sriuba

Nuskuskite ir smulkiai supjaustykite morkas, bulves ir salierą. Puode istirpinkite sviestą, sudėkite svogūnus ir patroskinkite, tuomet į puodą sudėkite susmulkintas saknines daržoves ir kepkite, kol apskrus. Į puodą įpilkite 11 vandens, įberkite druskos ir pipirų, užvirinkite ir virkit..

Recepto vertinimas: 5

Pertrinta bulvių sriuba su ankštpipiriais

Bulvės ir salieras nuskutami, supjaustomi ir su svogūnu, ankštpipiriu bei pyrago riekute verdama sultinyje arba vandenyje. Išvirus pertrinama pro kiaurasamtį.Dar kartą užvirinama, supilama grietinė, įberiama druskos ir kapotų petražolių lapelių. ..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: pertrinta sriuba