25 rezultatų ieškant "patiekti"

Krevetės su spagečiais

Įkaitintame aliejuje krevetes kepinti 3–4 min. Pasūdyti, pabarstyti pipirais ir įpilti šaukštą citrinos sulčių. Visus padažui skirtus produktus sudėti į dubenį ir gerai ištrinti elektriniu smulkintuvu. Spagečius išvirti pasūdytame vandenyje ir nusunkti. Supilti pusę kiekio padažo..

Recepto vertinimas: 5

Kefalės su burokėliais

Šaukšte sviesto patroškinti svogūną. Supilti sultinį, grietinėlę ir ištrinti. Užvirinti, pagardinti pipirais, druska. Kitame puode išleisti šaukštą sviesto ir sudėti supjaustytą burokėlį. Troškinti maišant, kol suminkštės. Žuvis supjaustyti gabaliukais. Pašlakstyti citrinos ..

Recepto vertinimas: 0

Jūros ešeriai su daržovėmis

Žuvis nuplauti, nusausinti ir įtrinti druska, pipirais. Citriną nuplikyti karštu vandeniu ir supjaustyti plonomis riekelėmis. Po kelias riekeles kartu su keletu kadagio uogų, laurų lapeliu dėti į kiekvieną žuvį. Įpjovas susmeigti mediniais pagaliukais. Daržoves nuplauti, svogūną nul..

Recepto vertinimas: 5

Kalakuto šlaunelės(krūtinėlė ) kepti su obuoliais ir slyvomis savo sultyse

• Kalakutieną nuplaunam ir pernakt (ar visą parą) palaikome gerokai parūgštintame vandenyje(geriausiai –citrinos rūgštimi). • Nusausintą mėsą šiek tiek pamušame, be gailesčio įtriname paukštienos prieskoniais (gali būti ir su cinamonu) , kambario temperatūroje palaikom bent 3 va..

Recepto vertinimas: 4

Žiedinių kopūstų apkepas su grybais

Grybus supjaustyti ir apvirti. Supjaustytą svogūną ir grybus pakepinti keptuvėje su sviestu. Grybus paskaninti pipirais, cukrumi, pasūdyti ir supylus sultinį troškinti apie 40 minučių. Baigiant troškinti įdėti grietinės. Kopūstus apvirti pasaldintame, pasūdytame ir parūgštintame va..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir makaronų apkepas

Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje, sukrėsti į kiaurasamtį, nuvarvinti ir supjaustyti 3 cm ilgio gabalėliais. Rūkytą nugarinę supjaustyti mažais kubeliais ir pakepinti su kapotais grybais ir svogūnais. Paruoštus produktus sudėti sluoksniais į formą. Apatinį ir viršutinį sluoks..

Recepto vertinimas: 0

Purus grybų apkepas

Grybus ir svogūną sukapoti, įdėti šiek tiek riebalų ir patroškinti. Likusiuose riebaluose iki gelsvumo pakepinti miltus, supilti pieną arba sultinį ir virinti, kol padažas sutirštės, Padažą praaušinti ir sumaišyti su grybais, kiaušinių tryniais, prieskoniais. Paskiausiai atsargiai..

Recepto vertinimas: 0

Grybų apkepas su grietinės padažu

Šviežius grybus nuplauti, nuplikyti verdančiu vandeniu ir kepti, kol išgaruos iš grybų išsiskyręs skystis. Baigiant kepti, įberti miltų ir juos šiek tiek paskrudinti. Įpilti skysčio, įdėti grietinės, pavirinti ir pasūdyti. Padažas turi būti tirštas. Į praaušusią masę įmušt..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena kepta ant iešmo

Mėsą supjaustyti, sudėti į indą kartu su prieskoniais, įpilti vyno ir palaikyti 3 dienas šaltai. Paskui suverti ant iešmo ir kepti. Patiekti su petražolių bei svogūnų salotomis. Svogūną supjaustyti, apibarstyti petražolėmis, įpilti acto, druskos, cukraus. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Aviena, troškinta su kopūstais

Mėsą supjaustyti kubeliais ir apkepinti. Įdėti supjaustytą svogūną, druskos, pipirų, sudėti supjaustytus pomidorus ir kopūstus, įpilti vandens ir troškinti. Patiekti su bulvėmis. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Grybų kišenėlės

Grybus sukapoti, su svogūnais ištroškinti riebaluose, pasūdyti. Iš likusių produktų įmaišyti tešlą, 30 minučių palaikyti, kol iškils, ant lentos plonai iškočioti ir supjaustyti nedideliais kvadratėliais. Ant kiekvieno kvadratėlio uždėti kauburėlį grybų. Tešlos kraštus patep..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies barščiai

Grybus nuplauti ir kelioms valandoms pamerkti nedideliame vandens kiekyje. Žuvį ir daržoves nuplauti, nuvalyti ir išvirti (1,5 litro vandens), supilti grybus su vandeniu, kuriame buvo mirkomi. Baigiant virti suberti kvapniuosius pipirus ir lauro lapelį. Išvirus perkošti. Atskirai išvirti bu..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies barščiai

Grybus nuplauti ir kelioms valandoms pamerkti nedideliame vandens kiekyje. Žuvį ir daržoves nuplauti, nuvalyti ir išvirti (1,5 litro vandens), supilti grybus su vandeniu, kuriame buvo mirkomi. Baigiant virti suberti kvapniuosius pipirus ir lauro lapelį. Išvirus perkošti. Atskirai išvirti bu..

Recepto vertinimas: 0

Karšti sumuštiniai su grybai

Duonos riekes iš abiejų pusių apkepinti keptuvėje arba padžiovinti elektriniame kaitintuve, kol apsitrauks traškia plutele (vidus tųri likti minkštas). Ant kiekvienos riekės uždėti po kauburėlį keptų arba troškintų grybų su padažu. Grybų kauburėliuose šaukšto apačia padaryti ..

Recepto vertinimas: 0

Virtos kiaulių kojelės

Kiaulės kojeles išilgai perkirsti pusiau, užpilti šaltu vandeniu. Užvirinti, nugraibyti atsiradusias putas ir virti 2-2,5 valandos ant mažos ugnies. Po valandos pridėti druskos, prieskonių ir prieskoninių daržovių. Išvirusias kiaulių kojeles patiekti karštas su virtais žirniais arba ..

Recepto vertinimas: 0

Keptas kiaulienos vyniotinis su slyvomis

Mėsą, išėmus šonkaulius, įtrinti druska ir garstyčiomis. Slyvas išmirkyti ir išimti kauliukus. Mėsos gabalą apdėti slyvomis, susukti ir surišti siūlu. Kepti orkaitėje apie 2 valandas 160-170C temperatūroje, retkarčiais palaistant vandeniu arba sultiniu. Po valandos įdėti geižin..

Recepto vertinimas: 0

Paniruota vištiena arba kalakutiena su grybais

Paukštieną supjaustyti gabalais, Iš šlaunelių kaulų galima neišimti, mėsos gabalus suvilgyti kiaušinio ir pieno mišinyje, apvolioti maltais džiūvėsėliais, apskrudinti svieste ir padėti šiltai. Tame pačiame svieste pakepinti griežinėliais supjaustytus svogūnus ir grybus, paskui ..

Recepto vertinimas: 4

Troškintas triušis

Triušį apipjaustyti, kad jis tilptų į troškintuvą, ir kepti įkaitintuose riebaluoe, kol apsitrauks šviesiai rusva plutele. Paskui įpilti karšto sultinio ar vandens ir uždengus dangčiu troškinti. Kiek patroškinus supilti vyną, sudėti prieskonius ir prieskonines daržoves. Ištroškin..

Recepto vertinimas: 2

Jogurto desertas su vyšniomis ir apkepintais avižų dribsniais

1.Sudėkite jogurtą, medų ir apelsino nutarkuotą žievelę (zest) į dubenį ir gerai išmaišykite. Šaldykite (šaldytuve, ne kameroje) mažiausiai 4 val., leisdami atsirastti vientisam skoniui. 2.Išimkite kaulelius iš vyšnių, apibarstykite jas cukrumi ir taip pat šaldykite 4 val. 3.Kai..

Recepto vertinimas: 0

Ant iešmo kepta mėsa

Mėsą supjaustyti nedideliais kubeliais. Smulkiai supjaustyti svogūną, sutrinti česnaką, nulupti ir šiek tiek pakepinti žemės riešutus. Svogūną, česnaką, žemės riešutus sumaigyti su augaliniu aliejumi ir gautą masę sudėti į mėsos gabaliukus. Palikti pusvalandį pastovėti. Po ..

Recepto vertinimas: 0

Tešloje kepti langustai su padažu

Langustus sumaišyti su svogūnais, druska, pipirais, actu, aliejumi,imbieru. Pastatyti vienai valandai marinuotis. Iš miltų, pieno ir kiaušinių sumaišyti skystą tešlą ir taip pat palikti 1 val. Svogūną supjaustyti ir sumaišyti su imbieru, česnaką įmesti, nepjaustyti ir patrošk..

Recepto vertinimas: 0

Mėsos vyniotinis su sūriu (Ramunės)

Mėsą gerai išmaišyti su svogūnais, supjaustytais smulkiais kubeliais, kiaušiniais ir maltais džiūvėsėliais.Paskaninti masę druska ir pipirais. Porą nuvalyti, nuplikyti verdančiu vandeniu arba trumpai pavirinti. Palikti ant sietelio, kad gerai nuvarvėtų. Išdėlioti mėsą ant kepimo..

Recepto vertinimas: 5

ŠPINATŲ SRIUBA

Kiausini kietai isvirti, atvesinti ir smulkiai supjaustyti. Sultinyje isvirti spinatus ir saliero sakni, juos pertrinti. Piena uzvirti su sviestu ir krapais, supilti i spinatus. viska ismaisyti ir paskaninti cesnaku, druska bei pipirais. Sriuba patiekti su grietine, pabarstyta kiausiniu.Prie sriubos..

Recepto vertinimas: 0

Sumuštiniai su jautiena

Duona aptepti sviestu ir garstyciomis, uzdeti kelias plonas jautienos riekeles. Marinuotus agurkus supjaustyti veduokle, svogunus - plonais griezineliais ir papuosti sumustinius. Galima uzdeti alyvuogiu ar uzkresti krienu. Sumaisyti majoneza ir kecupa, pagardinti druska ir pipirais. Patiekti padazin..

Recepto vertinimas: 0

KEPTA LAŠIŠA SU JOGURTINIU PADAŽU

Zuvi itrinti pipirais ir druska, suvynioti i folija. Folija keliose vietose sakute subadyti. Zuvi kepti orkaiteje apie 20 min.ikaitintoje iki 180 laipsniu.Krapus susmulkinti ir ismaisyti su jogurtu. Padaza paskaninti druska ir pipiru misiniu, gerai ismaisyti. Padaza patiekti atskirai padazineje. Pat..

Recepto vertinimas: 2

Raktiniai žodžiai: patiekti