Karšti sumuštiniai su grybai


Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
5 didelės riekės ruginės duonos,
30 g margarino,
1,5 stiklinės keptų arba troškintų grybų,
5 virti kiaušiniai,
salotų lapelių, arba svogūnų laiškų.
Gaminimas:
Duonos riekes iš abiejų pusių apkepinti keptuvėje arba padžiovinti elektriniame kaitintuve, kol apsitrauks traškia plutele (vidus tųri likti minkštas). Ant kiekvienos riekės uždėti po kauburėlį keptų arba troškintų grybų su padažu. Grybų kauburėliuose šaukšto apačia padaryti duobutes, į kurias sudėti nuluptus virtus kiaušinius arba pridėti troškintų daržovių. Sumuštinius patiekti karštus su salotų lapeliais arba pjaustytais svogūnų laiškais. Karšti sumuštiniai su grybais valgomi šakute ir peiliu. Jie tinka prie sriubų, taip pat ir pusryčiams bei vakarienei. Tada ant sumuštinių reikia dėti daugiau produktų ir patiekti su troškintomis daržovėmis. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!