25 rezultatų ieškant "pastos"

Žuvies troškinys

Svogūnus supjaustyti griežinėliais ir pakepinti margarine. Bulves supjaustyti griežinėliais, žuvį – gabaliukais. Viską sudėti į puodą, ant viršaus uždėti supjaustytus pomidorus ar pomidorų pastos, pasūdykite, sudėkite prieskonius, užpilkite 0,5 l karšto vandens ir troškinkite 3..

Recepto vertinimas: 5

Įsimylėjęs vėžys

Išdarinėkite vėžį, išimkite mėsą iš žnyplių ir galvos. Supjaustykite uodegos mėsą kubeliais. Nuplikykite ir nulupkite pomidorą, išimkite sėklas bei supjaustykite jį kubeliais.Nulupkite ir supjaustykite svogūną, ir pakepkite riebaluose kol suminkštės. Įpilkite vyno, pomidorų p..

Recepto vertinimas: 5

Lazanija

Bolonese padažas gaminamas taip Gilesnėje keptuvėje ar vidutinio didumo puode svieste pakepinamas svogūnas, sutarkuota per burokinę trintuvę morka, susmulkintas česnakas. Daržovėms apkepus, sudedamas faršas, susmulkinti grybai (džiovintus grybus prieš tai reikia derai išmirky..

Recepto vertinimas: 4

Kalakutienos troškinys su daržovėmis

Uzvirkite vandeni su druska, cukrumi ir krapais. Sudekite krevetes ir virkite apie 10 min...

Recepto vertinimas: 4

Vištiena ir pastos sriuba

Vištieną supjaustykite mažais gabalėliais. Iš paprikos išimkite sėklas. Nuplaukite porą. Papriką ir porą supjaustykite griežinėliais. Visus ingredientus gerai išmaišykite ir gautą masę įdėkite į šaldytuvą (jame laikykite iki kol patieksite). Įdėję į puodą šiek tiek maisti..

Recepto vertinimas: 0

Armėniška sriuba

Į didelį dubenį sudedame nuplautus špinatų lapus, įpilame truputį vandens. Pridengę verdame 2-3 minutes. Suverčiame špinatus į kiaurasamtį, nuvarviname ir smulkiai supjaustome. Įkaitiname aliejų ir kepiname smulkiai supjaustytą svogūną 5 minutes. Sudedame špinatus, smulkiai supja..

Recepto vertinimas: 4

Lazanija

Išmirkytus grybus išvirti. Nuovirą supilti į mėsos sultinį. Raugintus kopūstus troškinti, užpylus stikline vandens ir įdėjus šaukštą riebalų. Baigiant troškinti, į kopūstus sudėti riebaluose su miltais pakepintus svogūnus, grybus, tarkuotas morkas, petražolę. Sudėti prieskon..

Recepto vertinimas: 4

Bulvių ir žuvies pyragėliai

Bulvės ir virta žuvis permalamos mėsmale, įmušamas kiaušinis, įdedama pomidorų pastos, pasūdomą. Iš tešlos daromi norimo dydžio pyragėliai, apvoliojami džiūvėsėliais ir įkaitintuose riebaluose iš abiejų pusių apkepami. Valgomi su salotomis. ..

Recepto vertinimas: 4

Žuvies troškinys

Svogūnai supjaustomi griežinėliais ir pakepinami margarine. Bulvės supjaustomos griežinėliais, atšildyta žuvis — gabaliukais. Viskas sudedama į greitpuodį, uždedami supjaustyti pomidorai ar pomidorų pastos, pasūdomą, sudedami prieskoniai, užpilama 0,5 1 karšto vandens ir, sandari..

Recepto vertinimas: 0

Svogūnai su ryžiais

Svogūnus nulupti, nupjauti viršų, išskobti vidų, nuplikinti verdančiu vandeniu, pasūdyti. Išimtą svogūnų vidų supjaustyti ir pakepinti riebaluose. Ryžius perpilti verdančiu vandeniu, užpilti pienu ir išvirti. Kietai virtus kiaušinius susmulkinti ir sudėti į ryžius. Sudėti pake..

Recepto vertinimas: 0

Dominyko pyragėliai

Miltus ir margariną išmaišyti, sudėti permaltą varškę, įberti druskos ir užminkyti tešlą. Ją iškočioti iki 3 mm storio, stikline išspausti skritulius. 4 kiaušinius kietai išvirti, atvėsinti, nulupti, supjaustyti, sudėti pomidorų pastą, smulkintus krapus, pakepintą svogūną. ..

Recepto vertinimas: 5

Marokietiška aviena

Dideliame dubenyje sumaišome česnaką, kalendras, kmynus ir alyvų aliejų. Mišiniu ištepame avieną ir marinuojame apie 40 minučių. Mėsą kepame grilyje 30 minučių vartydami. Išmaišome medų ir mėtų padažą. Mišiniu ištepame avieną prieš 10 minučių iki kepimo pabai..

Recepto vertinimas: 0

Ziti su graikinių riešutų pasta ir sūriu

Išvirkite makaronus dideliame kiekyje pasūdyto vandens, virkite apie 14 minučių. Nukoškite makaronus į rėtį, virš didelio patiekimui skirto indo taip, kad karštas vanduo sušildytų indą. Išpilkite karštą vandenį, iššluostykite indą ir dėkite į jį vieną trečiąją makaronų ..

Recepto vertinimas: 2

Sūrio tortas, turintis mažai angliavandenių

Baltąjį sūrį sukrėskite į indą ir dėkite į karšto vandens vonelę. Maišykite tol, kol sūrio masė taps vientisa. Iš 50g. sviesto ir migdolų riešutų paruoškite tirštą pastą. Paimkite 25cm. dydžio formą ir iš migdolų pastos suformuokite sūrio tortui padą. Atvėsinkite form..

Recepto vertinimas: 0

Padažas su trupučiu pomidorų pastos

Sviestą ištirpiname, suberiame miltus, mediniu šaukštu gerai išmaišome, pilame šaltą pieną ir maišome, kol sutirštėja. Padažą 10 min. verdame ant silpnos ugnies. Prieš tiekdami į stalą, į padažą įdedame pomidorų pastos, įberiame maltų pipirų, pasūdome ir gerai išmaišome..

Recepto vertinimas: 0

Spagečiai su marinuota žvėriena

Kruopščiai nuplaukite kiškį ir supjaustykite didesniais gabalėliais, pjaustykite atsargiai, kad neliktų kauliukų atplaišų. Į stiklinį ar keraminį indą su vandeniu ir actu sudėkite mėsos gabalėlius, uždenkite indą maisto produktų plėvele ir padėkite į šaldytuvą 4 valandoms. ..

Recepto vertinimas: 0

Dantytieji makaronai su kedro riešutais ir razinomis

Didelėje keptuvėje vidutiniškai įkaitinkite aliejų. Sudėkite česnaką ir pakepinkite 3 minutes, kad truputį pagelstų. Sudėkite kedro riešutus ir razinas, kepinkite apie 3 minutes, kad riešutai apskrustų. Sudėkite pomidorų pastos mišinį. Įdėkite ančiuvius ir kepdami juos 5-10 mi..

Recepto vertinimas: 0

Krabų kepsnys

Krabus nuplauti po tekančiu šiltu vandeniu, sumaišyti su smulkiai supjaustytu svogūnu, druska, pipirais, actu, augaliniu aliejumi ir imbieru. Laikyti vieną valandą. Iš miltų pieno ir kiaušinių paruošti skystą tešlą ir taip pat palaikyti valandą. Svogūnus smulkiai supjaustyti, ..

Recepto vertinimas: 0

Sušis su lašišomis ir krevetėmis

Pripilkite į puodą vandens, suberkite ryžius. Užvirkite vandenį, pridenkite puodą dangčiu ir virkite ryžius ant silpnos ugnies 15 min. Po to, nenuėmę dangčio, palikite puodą pastovėti dar 15 min. Kol ryžiai vės, į nedidelį puodą suberkite cukrų, druską, supilkite actą ir užvi..

Recepto vertinimas: 3

Rytietiška svogūnų sriuba

Jautieną supjaustome nedideliais 50-60 g. svorio gabalėliais, užpilame vandens ir verdame, retkarčiais nugriebdami putas. Svogūnus nuplauname, kiekvieną galvutę supjaustome į 6-8 dalis ir pakepiname svieste kartu su pomidorų pasta. Svogūnus sudedame į sultinį, įberiame sriubos priesko..

Recepto vertinimas: 0

Daržovienė su mėsa

Mėsą sudedame į verdantį vandenį. Svogūną nulupame, perpjauname per pusę ir pjūvio vieta dedame į keptuvę su įkaitintais riebalais. Apkeptą svogūną įdedame į puodą su mėsa. Sudedame pipirus, laurų lapelį, pasūdome ir pridengę verdame valandą. Šoninę supjaustome nedide..

Recepto vertinimas: 0

KRABŲ KEPSNYS

Krabus nuplauti po tekanciu siltu vandeniu, sumaisyti su smulkiai supjaustytu svogunu, druska, pipirais, actu, augaliniu aliejumi ir imbieru. Laikyti viena valanda. Is miltu pieno ir kiausiniu paruosti skysta tesla ir taip pat palaikyti valanda.Svogunus smulkiai supjaustyti, sumaisyti su maltu imbie..

Recepto vertinimas: 0

BOHEMIŠKAS KARPIS

Supjaustyta zuvi itrinkite druska. Svoguno griezinukus truputi pakepinkite svieste. Idekite pomidoru pastos, uzpilkite grietines, sudekite zuvi ir troskinkite, kol zuvis isvirs...

Recepto vertinimas: 0

Lazanija

Bolonese padažas gaminamas taip: gilesnėje keptuvėje ar vidutinio didumo puode svieste pakepinamas svogūnas, sutarkuota per burokinę trintuvę morka, susmulkintas česnakas. Daržovėms apkepus, sudedamas faršas, susmulkinti grybai (džiovintus grybus prieš tai reikia derai išmirkyti vandeny..

Recepto vertinimas: 4

Kiniška vištiena saldžiarūgščiame padaže

Vištieną supjaustyti 1 centimetro dydžio gabaliukais. Užpilti spanguolių trauktine, 2 šaukštais sojos padažo, druskos pagal skonį. Palikti marinuotis 1 - 2 valandoms. 3 kiaušinius išplakti, įdėti 4 šaukštus kukurūzų krakmolo, 1 šaukštą sojos padažo, 1/2 šaukštelio ..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: pastos