Svogūnai su ryžiais

Ingridientai:
1 kg svogūnų (galvutės turi būti vienodos),
100 g ryžių,
3 šaukštai riebalų,
stiklinė pieno,
čiobrelių,
100 g pomidorų pastos,
šaukštas miltų,
3 kiaušiniai,
stiklinė daržovių sultinio,
pipirų,
druskos.
Gaminimas
Svogūnus nulupti, nupjauti viršų, išskobti vidų, nuplikinti verdančiu vandeniu, pasūdyti. Išimtą svogūnų vidų supjaustyti ir pakepinti riebaluose. Ryžius perpilti verdančiu vandeniu, užpilti pienu ir išvirti. Kietai virtus kiaušinius susmulkinti ir sudėti į ryžius. Sudėti pakepintus svogūnus, prieskonius ir gerai išmaišyti. Šio faršo pridėti i išskobtus svogūnus, sukrauti į indą, užpilti sultiniu ir troškinti. Iš riebalų, miltų ir pomidorų pastos paruošti padažą. Patiekti su bulvėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!